Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość truskawka
Napisano

Rozwody numerologiczne (osoby z podziałem na płeć), na przykładzie badań 1001 par rozwiedzionych:

ONA:

1 - 117

2 - 102

3 - 119

4 - 108

5 - 99

6 - 121

7 - 116

8 - 104

9 - 115

ON:

1 - 110

2 - 95

3 - 103

4 - 130

5 - 130

6 - 108

7 - 104

8 - 101

9 - 120

Przeciętna ilość rozwiedzionych - 111 osób.

Najczęściej rozwodziły się panie będące numerologicznymi Szóstkami i panowie będący numerologicznymi Czwórkami i Piątkami. Najrzadziej panie Piątki i panowie Dwójki.

Źródło - Dobry, Lepszy, Najlepszy - IDEALNY ZWIĄZEK

Napisano

No to świetnie xD, cóż za liczbę sobie wybrałam rodząc się tego dnia ;). Może się sprawdzić,bo może będę mieć dwóch męzów ;).

Gość truskawka
Napisano

Rozwody w połączeniach numerologicznych (pary z podziałem na płeć):

rozwodycr7.th.jpgthpix.gif

Przeciętna ilość rozwiedzionych - 12 par.

Najczęściej rozwodziły się panie Szóstki z panami Dziewiątkami, a najrzadziej panie Dwójki z panami Ósemkami.

Źródło - Dobry, Lepszy, Najlepszy - IDEALNY ZWIĄZEK

• 7 miesięcy temu...
Napisano
Rozwody numerologiczne (osoby z podziałem na płeć), na przykładzie badań 1001 par rozwiedzionych:

Przeciętna ilość rozwiedzionych - 111 osób.

Dla kobiet odchylenie standardowe wynosi ~8.08 a dla mężczyzn ~12.66, zatem bardzo niewiele jak na 1001 par. Wg mnie można przyjąć, że jest to całkiem losowy wynik i na innej próbie wyniki byłyby inne, choć pewnie i tak by oscylowały ok 100-110 na cyfrę.

Nie dałbym wiary tak przeprowadzonym badaniom statystycznym.

Skąd w takim razie założenie, że data urodzin ma jakiś wpływ na to czy małżeństwo będzie szczęśliwe czy nie?

Napisano

no własnie 6 najczęściej sie rozwodzą. w moim przypadku to sie nieżle sprawdza ;)

Napisano

... a ja myślałem, że jak kochać, to do końca życia... numerologiczna 5tka ;)

Gość truskawka
Napisano

Bo jest tu brane tylko pod uwagę Drogi Życia od 1 do 9. Liczb mistrzowskich nie pokazano.

Gość truskawka
Napisano
Dla kobiet odchylenie standardowe wynosi ~8.08 a dla mężczyzn ~12.66, zatem bardzo niewiele jak na 1001 par. Wg mnie można przyjąć, że jest to całkiem losowy wynik i na innej próbie wyniki byłyby inne, choć pewnie i tak by oscylowały ok 100-110 na cyfrę.

Nie dałbym wiary tak przeprowadzonym badaniom statystycznym.

Każde badanie statystyczne obarczone jest błędem i masz racje, że do takich badań lepiej nie podchodzić zbyt poważnie.