Steckov Napisano 1 Lutego 2009 Napisano 1 Lutego 2009 Miałem dzisiaj dziwny sen. Sniło mi się, że sie obudziłem leżąc na swoim łóżku, które było położone w innej części pokoju niż zwykle. Nagle wokół łożka zaczął biegać jeż. A ja powiedziałem coś takiego do mojej dziewczyny, która nagle znalazla się w moim pokoju: "o w końcu widzę jeża, czekalem na niego!" Nie wiem kompletnie czemu tak powiedziałem. Jeż zaczął szybko biedz do innego pokoju, w którym był mój brat (bliźniak). Gdy mój brat zobaczył jeża zezłościł się i go kopnął. Troche mnie zdziwiła w śnie jego reakcja. Po tym fakcie sen mi się urwał. Proszę o pomoc i wyjaśnienie symbolu jeża w moim śnie, będę naprawdę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
Sephira Napisano 1 Lutego 2009 Napisano 1 Lutego 2009 Steckov, taki sen może Cię ostrzegać przed nadmiernym poczuciem bezpieczeństwa i ufności w stosunku do pewnej osoby. Ty cieszysz się na widok jeża, tak jakbyś nie dostrzegał kłujących kolców. Jednak ktoś Tobie bliski zdemaskował zazdrośnika i próbuje Cię uświadomić. Ty jednak nie chcesz przyjąć tego do wiadomości. Pozdrawiam.
Steckov Napisano 1 Lutego 2009 Autor Napisano 1 Lutego 2009 Dokładnie jest tak jak piszesz, nie chce przyjąc tego do wiadomości... Dziękuje za trafną interpretację, bardzo mi to pomogło. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi