Myif Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Noc 1: Budzę się, a przede mną stoi mężczyzna. Ma ciemny płaszczy i kapelusz zasłaniający oczy. Jest ciemno. Coś do mnie mówi. Daje mi nóż. Po przebudzeniu( już normalnym) nie pamiętam co mówił, coś na pewno. Noc 2: Budzę się. Przede mną stoi ten sam mężczyzna. Coś do mnie mówi. Daje mi drugi nóż. Z tego snu pamiętam, jak mówi coś o drugim nożu. Noc 3: Budzę się. Przede mną stoi ten sam mężczyzna. Mówi coś. Pamiętam tylko:Trzeci nóż zostawię sobie, a czwarty dam tobie. Przynajmniej taki był sens, nie cytuję. Wszystkie te sny następowały po sobie 3 noce z rzędu. Edytowane 15 Lutego 2013 przez Myif Cytuj
Gość Lilith Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 Ale ty sie najpierw budzisz, a potem masz sny? WTF? Opisz to zgodnie z regulaminem działu. Cytuj
Myif Napisano 15 Lutego 2013 Autor Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Nie, chodzi o to, że w tym śnie się budzę. Taki świadomy sen. Edytowane 3 Marca 2013 przez Myif Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi