Skocz do zawartości

Zamawianie chorób (WYŁĄCZNIE w tym wątku)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• silver

16

• ŚwiatłoNocy

15

• maua

14

• gloria

9

Napisano

Czy ja mogę dopisaćna moje konto osobę bliską ,dane podałam na priv..?

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Jeżeli ta osoba o tym wie i wyraża zgoda na takie "procedury", to tak, możesz dopisać do listy ;)

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Okej, przyjęłam zlecenia ;) biorę się do pracy i jutro, tj. od 17/10/2015 OTWIERAM NOWĄ LISTĘ - ZAPRASZAM 5 CHĘTNYCH OSÓB :)

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

He-ej, słuchajcie, nie zapisujmy się na zapas - skoro lista otwarta od dzisiaj, to od dzisiaj :P Poza tym, Elle68 i malina3891 - jeszcze nie dostałyście wiadomości zwrotnej z ostatniego zamawiania, a już się zapisałyście. Relax, take it easy :P

Lista wygląda w takim razie tak:

1.sea_creature

Napisano (edytowane)

Ja sobie spokojnie czekam na wiadomość zwrotną. I wycofuję się z kolejki by dać możliwość innym.

Edytowane przez maua
Napisano (edytowane)
He-ej, słuchajcie, nie zapisujmy się na zapas - skoro lista otwarta od dzisiaj, to od dzisiaj :P Poza tym, Elle68 i malina3891 - jeszcze nie dostałyście wiadomości zwrotnej z ostatniego zamawiania, a już się zapisałyście. Relax, take it easy :P

Lista wygląda w takim razie tak:

1.sea_creature

1.sea_creature

2. Gloria - w takim razie ja poproszę, gdyż nie dostałam informacji zwrotniej po przedostatnim razie i w zasadzie nie jestem pewna czy było tamto zamawianie. Na schorzenie to samo co poprzednio+bóle w okolicach karku i lewego ramienia. Dziękuję.

Edytowane przez gloria
dopisek
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Mam pytanie do Rywki czy już napisałaś po poprzednim zamawianiu? Nie wiem czy do mnie coś dociera.

Napisano

1.sea_creature

2. Gloria - w takim razie ja poproszę, gdyż nie dostałam informacji zwrotniej po przedostatnim razie i w zasadzie nie jestem pewna czy było tamto zamawianie. Na schorzenie to samo co poprzednio+bóle w okolicach karku i lewego ramienia. Dziękuję.

3.basia1119

Napisano
Mam pytanie do Rywki czy już napisałaś po poprzednim zamawianiu? Nie wiem czy do mnie coś dociera.

Podpinam się, bo w sumie nie miałam feedbacku też i ja.

Napisano

Ja nie otrzymałam wiadomosci zwrotnej od RYWKI, dotyczacej osoby mi bliskiej ,dane wysłałam na priv,nie wiem .czy RYWKA zapomniała,czy po prostu mam uzbroić się w cierpliwość.?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Czy może wiecie, kiedy Nasza Kochana Rywka się odezwie...?

• 5 miesięcy temu...
Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Z przyczyn osobistych zawieszam swoją działalność na razie - PRZEPRASZAM wszystkich najmocniej!

Proszę o zamknięcie tematu!

Napisano

Wielka szkoda :( Rywka bardzo będzie mi Ciebie brakowało. Będę czekała. Pa

Napisano

Ja tez będę czekać z niecierpliwością i dziękuję za okazane serce, wszystkiego dobrego życzę :) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...