mała_mi Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Witam! Dzisiaj miałam dziwny sen - śniła mi się zupełna ciemność, pośród której jaśniała tylko pewna data: 19 grudnia 1988. Widziałam ją dokładnie na tle tej ciemności. Nie mam pojęcia czy coś to oznacza. Przeszukałam internet, ale ta data nie wiąże się z niczym. Dla mnie osobiście też nie ma żadnego znaczenia, nawet nie było mnie wtedy na świecie... Czy ktoś wie o co może chodzić? Pozdrawiam
Sephira Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 mała_mi, data, czy też kalendarz wiążą się często z upływem czasu. Twoja data jednak wskazuje na przeszłość. Może pod jakimś względem żyjesz wciąż zamierzchłą przeszłością? Nie do końca wiem o co może chodzić. Pozdrawiam.
Dama Trefl Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 18 grudnia – powstał "Komitet Obywatelski przy Lechu Wałęsie". to,co prawda dzień przed,ale 19 mógł oznaczać "nowe czasy". Co do Twojego snu może to być przesłanka byś walczyła o swoje prawa albo dostaniesz pomoc. http://pl.wikipedia.org/wiki/1988 zapomniałam dodać źródło
mała_mi Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dziękuję Wam bardzo Sephiro, tak, żyję przeszłością ale to nie jest zdrowe Damo Trefl, też się zgadzam, bo daję się wykorzystywać. Będę walczyć o swoje:) Pozdrawiam!
Recommended Posts