Kosa Napisano 19 Kwietnia 2009 Napisano 19 Kwietnia 2009 Generlanie nic strasznego ale sniła mi sie data a konkretnie 27,Sniło mi sie ze tego dnia zaczeła mi sie miesiaczka...Niemoge nic na ten temat znaleźc za tydzien wypada 27...
_Domi_ Napisano 19 Kwietnia 2009 Napisano 19 Kwietnia 2009 Jedynie co mogę na ten temat powiedzieć to tyle ,że jeśli we śnie widziałaś krew a dokładniej krew menstruacyjną to oznacza ona płodność. Może też oznaczaj urodzaj - może powinnaś zagrać w totka tego dnia i na ten sam dzień niech będzie losowanie. Pozdrawiam .
Kosa Napisano 19 Kwietnia 2009 Autor Napisano 19 Kwietnia 2009 hehe nom moze...28 napisze czy wydarzyło sie cos szczególnego
Sephira Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 Kosa, sen, w którym pojawia się liczba 27 świadczy o tym, że łatwo podporządkowujesz się innym, często pod ich wpływem zmieniasz zdanie i nie potrafisz bronić własnego. Miesiączka natomiast jest symbolem dojrzewania psychicznego, czy też emocjonalnego. Może czas coś zmienić w sobie, wsłuchać się w siebie i przyjąć jakiś własny punkt widzenia. Pozdrawiam.
Kosa Napisano 20 Kwietnia 2009 Autor Napisano 20 Kwietnia 2009 Bardzo dziękuje za interpretacje snu;]
Rekomendowane odpowiedzi