Gość szarlotka Napisano 21 Sierpnia 2009 Napisano 21 Sierpnia 2009 Bardzo dziękuje październik był dla mnie ważny ponieważ zaczynam studia i mam wątpliwości co do tego czy sobie poradze:P
_Domi_ Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Napisano 21 Sierpnia 2009 No i popatrz - trafione w dziesiątkę
Mega60 Napisano 21 Sierpnia 2009 Napisano 21 Sierpnia 2009 I ja poprosze na wrzesień: Jola-30.04.1960 r.
_Domi_ Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Napisano 21 Sierpnia 2009 [email protected] Twoja liczba wibracji na miesiąc wrzesień to 9 Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości
iwinia Napisano 21 Sierpnia 2009 Napisano 21 Sierpnia 2009 Mogę prosić o liczbę wibracji na wrzesień i pażdziernik iwona-27-04-1967, dziękuję
_Domi_ Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Napisano 21 Sierpnia 2009 iwinia Twoja liczba wibracji na miesiąc wrzesień to 1 Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. Twoja liczba wibracji na miesiąc październik to 2 Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie.
iwinia Napisano 21 Sierpnia 2009 Napisano 21 Sierpnia 2009 dziękuję, postaram się zastosować do tego:icon_smile2:
Iguanna Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Czy mogłabym poprosić o prognozę na wrzesień? Aleksandra 14,12,1991 Pozdrawiam
Gość `gafencja Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam! Ja poproszę na wrzesień i październik Barbara 5.08.1990 Pozdrawiam
Mega60 Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Przesylam Ci bukiecik:bukiet: Pozdrawiam:)
_Domi_ Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Napisano 25 Sierpnia 2009 Iguanna Czy mogłabym poprosić o prognozę na wrzesień? Aleksandra 14,12,1991 Pozdrawiam Twoja liczba wibracji na miesiąc wrzesień to 8 Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. `gafencja Witam! Ja poproszę na wrzesień i październik Barbara 5.08.1990 Pozdrawiam Twoja liczba wibracji na miesiąc wrzesień to 5 Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. Twoja liczba wibracji na miesiąc październik to 6 Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie.
shimmy Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 ja poprosiłabym też już na październik dagmara 13.04.1987
_Domi_ Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Napisano 25 Sierpnia 2009 shimmy Twoja liczba wibracji na miesiąc październik to 9 Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości.
_Domi_ Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Napisano 25 Sierpnia 2009 shimmy Ale ponoć listopad ma dla Ciebie ciekawsze dni )
shimmy Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 shimmy Ale ponoć listopad ma dla Ciebie ciekawsze dni ) mam nadzieję
rybkaJ Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 moglabym poprosić na wrzesien i pazdziernik? Jola 11.03.1985 baaaardzo dziekuje :*
Gość Przebudzona Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Dominika czy ja także mogłabym prosić na wrzesień?Kamila 11.03.1983r.
Gość Przebudzona Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Jolu urodziłyśmy się w tym samym dniu i miesiącu:D, tylko Ty jesteś młodsza:D
_Domi_ Napisano 1 Września 2009 Autor Napisano 1 Września 2009 Dominika czy ja także mogłabym prosić na wrzesień?Kamila 11.03.1983r. Interesujące bo ja mam na imię Kamila a wybrałam nick Dominika (dormier-podobne ) a jeszcze dodam że miałam wcześniej identyczny obrazek w awatarze co Ty ,hmmmm .... czy to nie dziwne ? Już się biorę za obliczanie wibracji.
_Domi_ Napisano 1 Września 2009 Autor Napisano 1 Września 2009 moglabym poprosić na wrzesien i pazdziernik? Jola 11.03.1985baaaardzo dziekuje :* Twoja liczba wibracji na miesiąc wrzesień to 5 Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. Twoja liczba wibracji na miesiąc październik to 6 Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie.
Gość Przebudzona Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Miło mi poznać imienniczkę hehe rzeczywiście bardzo dziwne, wybrałam ten awatar, bo gdy byłam dzieckiem, to właśnie przypominałam takiego pulchnego aniołka, no może nie pod względem zachowania:D na tym forum są same niesamowitości:D z góry dziękuję
_Domi_ Napisano 1 Września 2009 Autor Napisano 1 Września 2009 Dominika czy ja także mogłabym prosić na wrzesień?Kamila 11.03.1983r. Twoja liczba wibracji na miesiąc wrzesień to 3 Wibracja 3 Ogólnie mówiąc, miesiąc bardzo korzystny; może przynieść zmiany dotyczące spraw zawodowych lub rodzinnych. W tym okresie trzeba wiedzieć, czego się chce i być bardziej niż zwykle stanowczym i zdecydowanym. Wibracja pozytywna, jeśli chodzi o finanse, podróże, planowanie przyszłości i kontakty zawodowe, a także osobiste.
Gość Przebudzona Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 no to pięknie, nareszcie jakieś pozytywy:) Wielkie Dzięki!!!
rybkaJ Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Dominiko dziekuje... ale mam teraz pod gorke:( jakbys miala czas i ochote napisz mi prosze kiedy ten koszmar sie skonczy:( pozdrawiam buziaki
_Domi_ Napisano 1 Września 2009 Autor Napisano 1 Września 2009 W listopadzie powinno być już troszkę lepiej ,a w grudniu tym bardziej )
IceQueen Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 moge prosic na rzesien i pazdziernik? Alicja 1978.06.25 pozdrawiam:)
aloa Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Poproszę też o odpowiedź. Alicja 1968. 02. 18.
_Domi_ Napisano 1 Września 2009 Autor Napisano 1 Września 2009 zlosniczka Wrzesień 4 Wibracja 4 Moment „budowania fundamentów"Spróbujmy dokończyć rozpoczęte wcześniej sprawy. Nie planujmy wyłącznie przyszłości, ale skoncentrujmy się na pracy, studiach i w ogóle - róbmy cokolwiek, ale zawsze z myślą o przyszłości. Odpowiedni moment na wszelkie inwestycje związane z naszą przyszłością. Październik 5 Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. aloa Wrzesień 1 Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne.
_Domi_ Napisano 1 Września 2009 Autor Napisano 1 Września 2009 zlosniczka Wrzesień 4 Wibracja 4 Moment „budowania fundamentów"Spróbujmy dokończyć rozpoczęte wcześniej sprawy. Nie planujmy wyłącznie przyszłości, ale skoncentrujmy się na pracy, studiach i w ogóle - róbmy cokolwiek, ale zawsze z myślą o przyszłości. Odpowiedni moment na wszelkie inwestycje związane z naszą przyszłością. Październik 5 Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. aloa Wrzesień 1 Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne.
fivi91 Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 witam, czy mogę prosić o wyliczenie wibracji na wrzesień? Anna, 15 II 1991
_Domi_ Napisano 2 Września 2009 Autor Napisano 2 Września 2009 fivi91 Wrzesień to : Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie.
nalka Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 czy ja tez moge prosic wrzesien i pazdziernik Natalia 17.12.1987
_Domi_ Napisano 2 Września 2009 Autor Napisano 2 Września 2009 nalka Wrzesień Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Październik Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie.
_Domi_ Napisano 2 Września 2009 Autor Napisano 2 Września 2009 martap Wrzesień Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie.
spinka_ Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 a jak się oblicza wibrację celów? to policzyłabym sobie sama, ale żeby nie przeciagać, to może na wrzesień 29.04.1990, Aleksandra
_Domi_ Napisano 9 Września 2009 Autor Napisano 9 Września 2009 spinka_ Wrzesień Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. Co do obliczania celów to tutaj sobie zobacz-->http://www.ezoforum.pl/kurs-numerologii/1873-temat-7-zestawienie-imion-i-nazwisk.html#post20454
_Domi_ Napisano 9 Września 2009 Autor Napisano 9 Września 2009 natka29 A Twoje imię?Nie podałaś, a jest do tego potrzebne
kudlisekola Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 dla mnie powinien być to ważny miesiąc więc proszę o wibracje dla mnie Aleksandra 11.11.1978
_Domi_ Napisano 9 Września 2009 Autor Napisano 9 Września 2009 kudlisekola Wrzesień Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości. 1
zly_duszek:) Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 a czy mogę prosic o wibracje dla mnie? Monika 03.07.1978 z góry dziękuje.
_Domi_ Napisano 9 Września 2009 Autor Napisano 9 Września 2009 zly_duszek:) Wrzesień Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. 1
Quietlystorm Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 Ja też poproszę! Anna 14 stycznia 1989
_Domi_ Napisano 9 Września 2009 Autor Napisano 9 Września 2009 Quietlystorm Wrzesień Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie.
basik38 Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 Ja też poproszę na wrzesień...i resztę miesięcy -jak można?
basik38 Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 ups....zapomniałam o dacie:icon_smile2: Basia 09-03-1971
Ivka Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 Czy ja mogłabym prosić o wibrację na wrzesień i październik? Byłabym wdzieczna Ewelina 05.08.1986
nikita81 Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 czy ja tez moge poprosic Marta 26.06.1981 poprosze na wrzesien dziekuje
_Domi_ Napisano 10 Września 2009 Autor Napisano 10 Września 2009 natka29 Wrzesień Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. basik38 Wrzesień Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. Październik Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie. Listopad Wibracja 3 Ogólnie mówiąc, miesiąc bardzo korzystny; może przynieść zmiany dotyczące spraw zawodowych lub rodzinnych. W tym okresie trzeba wiedzieć, czego się chce i być bardziej niż zwykle stanowczym i zdecydowanym. Wibracja pozytywna, jeśli chodzi o finanse, podróże, planowanie przyszłości i kontakty zawodowe, a także osobiste. Grudzień Wibracja 4 Moment „budowania fundamentów"Spróbujmy dokończyć rozpoczęte wcześniej sprawy. Nie planujmy wyłącznie przyszłości, ale skoncentrujmy się na pracy, studiach i w ogóle - róbmy cokolwiek, ale zawsze z myślą o przyszłości. Odpowiedni moment na wszelkie inwestycje związane z naszą przyszłością. Styczeń Wibracja 3 Ogólnie mówiąc, miesiąc bardzo korzystny; może przynieść zmiany dotyczące spraw zawodowych lub rodzinnych. W tym okresie trzeba wiedzieć, czego się chce i być bardziej niż zwykle stanowczym i zdecydowanym. Wibracja pozytywna, jeśli chodzi o finanse, podróże, planowanie przyszłości i kontakty zawodowe, a także osobiste.
_Domi_ Napisano 10 Września 2009 Autor Napisano 10 Września 2009 Ivka Wrzesień Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości. Październik Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. nikita81 Wrzesień Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie.
raczyca Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 ja też proszę na wrzesień Joanna 14.07.1983
_Domi_ Napisano 10 Września 2009 Autor Napisano 10 Września 2009 raczyca Wrzesień Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości.
nikita81 Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 a czy ja moge poprosic jeszcze na pazdziernik listopad i grudzien dziekuje za poswiecony czas
_Domi_ Napisano 10 Września 2009 Autor Napisano 10 Września 2009 nikita81 Październik Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. Listopad Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości. Grudzień Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne.
anielka81.81 Napisano 14 Września 2009 Napisano 14 Września 2009 ja również poproszę na mc październik i listopad Anna 14.01.1981 z góry dziękuję
_Domi_ Napisano 14 Września 2009 Autor Napisano 14 Września 2009 anielka81.81 Październik Wibracja 4 Moment „budowania fundamentów"Spróbujmy dokończyć rozpoczęte wcześniej sprawy. Nie planujmy wyłącznie przyszłości, ale skoncentrujmy się na pracy, studiach i w ogóle - róbmy cokolwiek, ale zawsze z myślą o przyszłości. Odpowiedni moment na wszelkie inwestycje związane z naszą przyszłością. Listopad Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych.
mareo Napisano 14 Września 2009 Napisano 14 Września 2009 Witam Dominiko,i pięknie proszejakie wibracje bedą miały najblizsze miesiące pazdziernik,i listopad.Jadwiga 06.04.1972.Pozdrawiam
_Domi_ Napisano 15 Września 2009 Autor Napisano 15 Września 2009 Witam Dominiko,i pięknie proszejakie wibracje bedą miały najblizsze miesiące pazdziernik,i listopad.Jadwiga 06.04.1972.Pozdrawiam Październik Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie.
maadziaa93 Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 Ja bym prosila na Grudzien, Styczen i Luty . Magdalena 26/8/1993 pozdrawiam
_Domi_ Napisano 15 Września 2009 Autor Napisano 15 Września 2009 maadziaa93 Grudzień Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie. Styczeń Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. Luty Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie.
alexandra66 Napisano 16 Września 2009 Napisano 16 Września 2009 ja bym bardzo chciała się dowiedziec o listopadzie, grudniu i styczniu - 16.04.1984
anielka81.81 Napisano 16 Września 2009 Napisano 16 Września 2009 to poproszę jeszcze na mc grudzień i styczeń - ważne, bo muszę pewne decyzje podjąć! Anna 14.01.1981
owsik Napisano 16 Września 2009 Napisano 16 Września 2009 ja również poproszę październik listopad grudzień- czeka mnie trudna sytuacja i nie wiem jak mam się zachować Marta 11.04.1988
_Domi_ Napisano 16 Września 2009 Autor Napisano 16 Września 2009 ja bym bardzo chciała się dowiedziec o listopadzie, grudniu i styczniu - 16.04.1984 Jeszcze podaj mi Twoje imię- czy to Aleksandra ????
_Domi_ Napisano 16 Września 2009 Autor Napisano 16 Września 2009 to poproszę jeszcze na mc grudzień i styczeń - ważne, bo muszę pewne decyzje podjąć!Anna 14.01.1981 Grudzień Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Styczeń Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych.
_Domi_ Napisano 16 Września 2009 Autor Napisano 16 Września 2009 ja również poproszę październik listopad grudzień- czeka mnie trudna sytuacja i nie wiem jak mam się zachowaćMarta 11.04.1988 Październik Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Listopad Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. Grudzień Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości. 1
alexandra66 Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 Jeszcze podaj mi Twoje imię- czy to Aleksandra ???? tak zgadza się Aleksandra, 16.04.1984 - (listopad, grudzień, styczen)
_Domi_ Napisano 17 Września 2009 Autor Napisano 17 Września 2009 alexandra66 Listopad Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Grudzień Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Styczeń Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie.
fivi91 Napisano 18 Września 2009 Napisano 18 Września 2009 Mogę prosić o wibracje na październik? Anna, 15 II 1991r. P.S. Jak dotąd faktycznie wibracje się sprawdzają
_Domi_ Napisano 18 Września 2009 Autor Napisano 18 Września 2009 Mogę prosić o wibracje na październik? Anna, 15 II 1991r. P.S. Jak dotąd faktycznie wibracje się sprawdzają To się ciesze Październik Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie.
shimmy Napisano 18 Września 2009 Napisano 18 Września 2009 witam,ja poprosze na litopad i grdzień.Dagmara 13.04.1987 dziękuje serdecznie.buziaki :*
_Domi_ Napisano 19 Września 2009 Autor Napisano 19 Września 2009 shimmy Listopad Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. Grudzień Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie.
piotrasek34 Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 Dominika111 czy zrobisz tez dla mnie taka analize na pazdziernik czekam cierpliwie pozdrawiam:onajego_na::onajego_na::onajego_na: :_okok: podaje jeszcze date 22.09.1975 Piotr
shimmy Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 no i znowu pod górkę chociaz listopad jest dobry
_Domi_ Napisano 19 Września 2009 Autor Napisano 19 Września 2009 Dominika111czy zrobisz tez dla mnie taka analize na pazdziernik czekam cierpliwie pozdrawiam:onajego_na::onajego_na::onajego_na: :_okok: podaje jeszcze date 22.09.1975 Piotr :usmiech: Październik Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. 1
piotrasek34 Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 dziekuje slicznie:uscisk::uscisk: pozdrawiam jeszcze raz
_Domi_ Napisano 19 Września 2009 Autor Napisano 19 Września 2009 piotrasek34 i ja również Cie pozdrawiam:_okok: Dziękuje
_Domi_ Napisano 19 Września 2009 Autor Napisano 19 Września 2009 elektra Październik Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. Listopad Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie.
Grz Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Witam, mogłbym prosić na październik i listopad ? 7 kwiecień 1988 Grzegorz
Sh4uri Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 A dla Czwórki na październik? ....przydałoby się cos pozytywnego...
_Domi_ Napisano 24 Września 2009 Autor Napisano 24 Września 2009 Grz Październik Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości. Listopad Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne.
_Domi_ Napisano 24 Września 2009 Autor Napisano 24 Września 2009 Sh4uri Potrzebuje Twoją datę i imię do wyliczeń .
natimar Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Czy mogę prosić na październik i listopad?Agnieszka 08.04.1977
Rekomendowane odpowiedzi