Gość alathea Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Dominiko - a moge prosic dla corki na pazdziernik i listopad - to malolata, ale jest pewna sprawa niepokojaca i dlatego sie pytam - jesli mozna Aleksandra 20-01-1997 bardzo dziekuje:bukiet::bukiet:
xxxfenomenxxx Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Mogłbym prosić o interpretacje na listopad? Moja data urodzenia 16.07.1987, pozdrawiam Piotrek
aneta9560 Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 bardzo prosze o interpretację, pażdzienik, listopad, grudzień Aneta 08 09 1987 byłabym baaardzo wdzięczna
_Domi_ Napisano 25 Września 2009 Autor Napisano 25 Września 2009 natimar Październik Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Bagheera Dla córki Październik Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. Listopad Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie.
_Domi_ Napisano 25 Września 2009 Autor Napisano 25 Września 2009 xxxfenomenxxx Listopad Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie. ------------------------------------------------------------------------------------------- aneta9560 Październik Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. Listopad Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Grudzień Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie.
Gość alathea Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 bardzo dziekuje Dominiko :bukiet::bukiet::bukiet:, to prawda, ze listopad bedzie sprzyjal takim wydarzeniom... zobaczymy
natimar Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Dziękuje bardzo mam nadzieje że już niedługo skończy się ten niekorzystny okres w moim życiu:bukiet: Pozdrawiam Aga
xxxfenomenxxx Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 prosiłbym rowniez o wibracje na pazdziernik i grudzien. 16.07.1987 Piotr, pozdrawiam.
_Domi_ Napisano 27 Września 2009 Autor Napisano 27 Września 2009 xxxfenomenxxx Październik Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. Grudzień Wibracja 3 Ogólnie mówiąc, miesiąc bardzo korzystny; może przynieść zmiany dotyczące spraw zawodowych lub rodzinnych. W tym okresie trzeba wiedzieć, czego się chce i być bardziej niż zwykle stanowczym i zdecydowanym. Wibracja pozytywna, jeśli chodzi o finanse, podróże, planowanie przyszłości i kontakty zawodowe, a także osobiste. Od stycznia zaczniesz od Wibracji 2 ,potem 3,4,5 itd. cykl się powtarza .
blacky75 Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 to moze i ja poprosze o taka prognoze na pazdzierniak Katarzyna 10.11.1975
_Domi_ Napisano 27 Września 2009 Autor Napisano 27 Września 2009 blacky75 Październik Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Sh4uri Październik Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie.
saba55 Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 ja również proszę o prognozę na październik i listopad sabina06.12.1980
fallen_angel Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Prosiłbym o prognozę na październik - grudzień. Piotr 01.06.1987
justy Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 ja również poproszę o prognoze na październik. Mam na imie Justyna a data urodzenia 16 stycznia 1986 Dziekuję
_Domi_ Napisano 28 Września 2009 Autor Napisano 28 Września 2009 ja również proszę o prognozę na październik i listopadsabina06.12.1980 Październik Wibracja 4 Moment „budowania fundamentów"Spróbujmy dokończyć rozpoczęte wcześniej sprawy. Nie planujmy wyłącznie przyszłości, ale skoncentrujmy się na pracy, studiach i w ogóle - róbmy cokolwiek, ale zawsze z myślą o przyszłości. Odpowiedni moment na wszelkie inwestycje związane z naszą przyszłością. Listopad Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. Prosiłbym o prognozę na październik - grudzień. Piotr 01.06.1987 Październik Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. Listopad Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Grudzień Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. ja również poproszę o prognoze na październik. Mam na imie Justyna a data urodzenia 16 stycznia 1986Dziekuję Październik Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne.
doty Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Domi kofana a mi policzysz na pazdziernik ....plisssssss
Rejkun Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 H.. chciałabym na pozdziernik...Monika ur. 25.03.1994
_Domi_ Napisano 1 Października 2009 Autor Napisano 1 Października 2009 doty Październik Wibracja 4 Moment „budowania fundamentów"Spróbujmy dokończyć rozpoczęte wcześniej sprawy. Nie planujmy wyłącznie przyszłości, ale skoncentrujmy się na pracy, studiach i w ogóle - róbmy cokolwiek, ale zawsze z myślą o przyszłości. Odpowiedni moment na wszelkie inwestycje związane z naszą przyszłością.
_Domi_ Napisano 1 Października 2009 Autor Napisano 1 Października 2009 eqska Październik Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. Rejkun Październik Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości.
doty Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Domi ...... dziekuje ...mam zablokowane emotki ,wiec 100 calusow przesylam doty
nalka Napisano 13 Października 2009 Napisano 13 Października 2009 czy moge prosic o listopad natalia 17.12.1987
_Domi_ Napisano 13 Października 2009 Autor Napisano 13 Października 2009 nalka Listopad Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób.
Gość `gafencja Napisano 13 Października 2009 Napisano 13 Października 2009 Witaj! Jaki wibracje widzisz u mnie w listopadzie i grudziu? Z góry dziękuję Barbara 5.08.1990
_Domi_ Napisano 13 Października 2009 Autor Napisano 13 Października 2009 `gafencja Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Grudzień Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób.
children_blackmoon Napisano 14 Października 2009 Napisano 14 Października 2009 witam czy mogę prosić o wibrację na listopad? joanna 15.07.1984r.
kudlisekola Napisano 14 Października 2009 Napisano 14 Października 2009 ja tradycyjnie również poproszę Aleksandra 11.11.1987:bukiet:
tribalbellydancer Napisano 14 Października 2009 Napisano 14 Października 2009 Ja teeeez... 12.03.1989.. do konca roku..
IceQueen Napisano 14 Października 2009 Napisano 14 Października 2009 co mnie czeka w listopadzie i w grudniu? Alicja 1978.06.25:) pozdrawiam i z gory dziekuje
_Domi_ Napisano 14 Października 2009 Autor Napisano 14 Października 2009 children_blackmoon Listopad Wibracja 4 Moment „budowania fundamentów"Spróbujmy dokończyć rozpoczęte wcześniej sprawy. Nie planujmy wyłącznie przyszłości, ale skoncentrujmy się na pracy, studiach i w ogóle - róbmy cokolwiek, ale zawsze z myślą o przyszłości. Odpowiedni moment na wszelkie inwestycje związane z naszą przyszłością. -------------------------------------------------------------------------------- kudlisekola Listopad Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie. -------------------------------------------------------------------------------- tribalbellydancer Twoje imię?? -------------------------------------------------------------------------------- zlosniczka Listopad Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Grudzień Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. 1
Queen Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Ja też bardzo proszę- Dorota, liczba urodzenia 7:wstydnis:
tribalbellydancer Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 ehh to imie..Małgorzata..
_Domi_ Napisano 15 Października 2009 Autor Napisano 15 Października 2009 Ja też bardzo proszę- Dorota, liczba urodzenia 7:wstydnis: Czyli droga życia to 7 ?
raczyca Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Ja proszę o listopad i grudzień- Joanna 14.07.1983 Z Góry pięknie dziękuję
_Domi_ Napisano 15 Października 2009 Autor Napisano 15 Października 2009 tribalbellydancer Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Queen Listopad Wibracja 3 Ogólnie mówiąc, miesiąc bardzo korzystny; może przynieść zmiany dotyczące spraw zawodowych lub rodzinnych. W tym okresie trzeba wiedzieć, czego się chce i być bardziej niż zwykle stanowczym i zdecydowanym. Wibracja pozytywna, jeśli chodzi o finanse, podróże, planowanie przyszłości i kontakty zawodowe, a także osobiste. raczyca Listopad Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie. Grudzień Wibracja 3 Ogólnie mówiąc, miesiąc bardzo korzystny; może przynieść zmiany dotyczące spraw zawodowych lub rodzinnych. W tym okresie trzeba wiedzieć, czego się chce i być bardziej niż zwykle stanowczym i zdecydowanym. Wibracja pozytywna, jeśli chodzi o finanse, podróże, planowanie przyszłości i kontakty zawodowe, a także osobiste.
Queen Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 (edytowane) Czyli droga życia to 7 ? Tak, to suma całej daty urodzenia. Bardzo Ci dziękuję Dominiko. A gdyby to było możliwe to jeszcze na grudzień poproszę. Mam w planie przeprowadzkę, trochę sie niepokoję... Edytowane 15 Października 2009 przez Queen
_Domi_ Napisano 15 Października 2009 Autor Napisano 15 Października 2009 Już obliczyłam według tej 7 - masz wyżej odpowiedz
Queen Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Już obliczyłam według tej 7 - masz wyżej odpowiedz Wiem, przeczytałam, bardzo dziękuję, ale edytowałam ten post... Poprosiłam jeszcze o grudzień. Gdybyś mogła... Byłabym zobowiazana.
_Domi_ Napisano 15 Października 2009 Autor Napisano 15 Października 2009 Queen :usmiech : więc na grudzień to : Wibracja 4 Moment „budowania fundamentów"Spróbujmy dokończyć rozpoczęte wcześniej sprawy. Nie planujmy wyłącznie przyszłości, ale skoncentrujmy się na pracy, studiach i w ogóle - róbmy cokolwiek, ale zawsze z myślą o przyszłości. Odpowiedni moment na wszelkie inwestycje związane z naszą przyszłością. Dama Trefl Imię i data urodzenia lub cyferkę drogi życia , wiem ze podawałaś mi już kiedyś , lecz nie zapisuje sobie waszych dawnych .
Queen Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Raz jeszcze Ci, Dominiko dziękuję. Dobrze to brzmi w odniesieniu do mojej przeprowadzki, cieszę się.
Ivka Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Ja też prosiłabym na listopad i grudzień 05.08.1986 ;-) Dziękuuuję
Dama Trefl Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Dama Trefl Imię i data urodzenia lub cyferkę drogi życia , wiem ze podawałaś mi już kiedyś , lecz nie zapisuje sobie waszych dawnych . Podam Ci te dane na priv,ok? A i jak byś mogła podać mi jeszcze na październik .
_Domi_ Napisano 17 Października 2009 Autor Napisano 17 Października 2009 Dama Trefl Październik Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. Listopad Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie.
_Domi_ Napisano 17 Października 2009 Autor Napisano 17 Października 2009 Ivka A imię ?Sorrki ale nie pamiętam waszych imion . Iwona ???
_Domi_ Napisano 17 Października 2009 Autor Napisano 17 Października 2009 Ivka Listopad Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie. Grudzień Wibracja 3 Ogólnie mówiąc, miesiąc bardzo korzystny; może przynieść zmiany dotyczące spraw zawodowych lub rodzinnych. W tym okresie trzeba wiedzieć, czego się chce i być bardziej niż zwykle stanowczym i zdecydowanym. Wibracja pozytywna, jeśli chodzi o finanse, podróże, planowanie przyszłości i kontakty zawodowe, a także osobiste.
Ninakrio Napisano 19 Października 2009 Napisano 19 Października 2009 a ja mogłabym prosic o wibracje miesiaca:pazdziernika listopada grudnia ewa 29.8.1971
_Domi_ Napisano 19 Października 2009 Autor Napisano 19 Października 2009 Ninakrio Październik Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Grudzień Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. Od Stycznia zaczynasz od 7 wibracji
rybkaJ Napisano 20 Października 2009 Napisano 20 Października 2009 Witam Dominiko:) moglabym poprosić również o wibracje (listopad, grudzien) Jola 11.03.1985 dziekuje :* pozdrawiam
_Domi_ Napisano 21 Października 2009 Autor Napisano 21 Października 2009 rybkaJ Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Grudzień Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób.
rybkaJ Napisano 22 Października 2009 Napisano 22 Października 2009 Witaj Dominiko:) to jeszcze raz ja:P czy moglabym prosic Cie rowniez o wibracje dla siostry Pauliny 02.11.1986 na listopad i grudzien? pozdrawiamy Jola i Paulina
fivi91 Napisano 22 Października 2009 Napisano 22 Października 2009 Witam ponownie czy mogłabym prosić o wyliczenie kolejnych wibracji? Tym razem na dwa miesiące, bo na listopad i grudzień. Anna, 15 II 1991r. pozdrawiam
aniusia206 Napisano 22 Października 2009 Napisano 22 Października 2009 Dobry wieczór. Poproszę o odp. na listopad i grudzień. Anna ur. 15 IV 1987 r.
_Domi_ Napisano 22 Października 2009 Autor Napisano 22 Października 2009 Witaj Dominiko:)to jeszcze raz ja:P czy moglabym prosic Cie rowniez o wibracje dla siostry Pauliny 02.11.1986 na listopad i grudzien? pozdrawiamy Jola i Paulina Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Grudzień Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób.
_Domi_ Napisano 22 Października 2009 Autor Napisano 22 Października 2009 fivi91 Listopad Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. Grudzień Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości. aniusia206 Listopad Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Grudzień Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie.
kkate77 Napisano 22 Października 2009 Napisano 22 Października 2009 Witam:) Jestem tu już jakis czas ale pisze po raz pierwszy:) czy moge równiez prosić o wyliczenie wibracji? Jestem katarzyna - 20.12.1977. Pozdrawiam:)
_Domi_ Napisano 22 Października 2009 Autor Napisano 22 Października 2009 kkate77 Nie podałaś na jaki miesiąc chcesz, wiec podaje na listopad. Listopad Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie.
natimar Napisano 23 Października 2009 Napisano 23 Października 2009 Czy mogę prosić na grudzień?Agnieszka 08.04.1977
akszeinga1985 Napisano 25 Października 2009 Napisano 25 Października 2009 Proszę o wyliczenie mojej wibracji miesiąca na listopad- moja data urodzenia 14.12.1985 imię Agnieszka.
_Domi_ Napisano 25 Października 2009 Autor Napisano 25 Października 2009 natimar Grudzień Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. akszeinga1985 Listopad Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie.
Ania871 Napisano 26 Października 2009 Napisano 26 Października 2009 Witam, mogłaby prosić o wyliczenie wibracji na listopad? Ania 21.09.1987
_Domi_ Napisano 26 Października 2009 Autor Napisano 26 Października 2009 (edytowane) Ania871 Listopad Wibracja 3 Ogólnie mówiąc, miesiąc bardzo korzystny; może przynieść zmiany dotyczące spraw zawodowych lub rodzinnych. W tym okresie trzeba wiedzieć, czego się chce i być bardziej niż zwykle stanowczym i zdecydowanym. Wibracja pozytywna, jeśli chodzi o finanse, podróże, planowanie przyszłości i kontakty zawodowe, a także osobiste. Edytowane 26 Października 2009 przez _Domi_
Gość sheina Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 ja równiez na listopad i grudzien kasia 03.03.1987
Gość szarlotka Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 i ja bardzo proszę na listopad i grudzień Marta 26.04.1990
Iguanna Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 Jeśli mogę to również ślicznie proszę na listopad i grudzień Ola 14,12,91
_Domi_ Napisano 1 Listopada 2009 Autor Napisano 1 Listopada 2009 gruby Listopad Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości. Grudzień Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. lya Listopad Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. Grudzień Wibracja 9 Miesiąc ten będzie bardzo ważny, gdyż uda nam się przezwyciężyć wszelkie przeszkody i trudności, powstałe w poprzednim okresie. Czas wzmożonej aktywności. Mimo że nie zabraknie również sytuacji konfliktowych, strat, zdrad czy oszustw, z perspektywy czasu zrozumiemy, iż miesiąc ten był bardzo korzystny. Zaleca się ostrożność, jeśli chodzi o planowanie przyszłości. szarlotka Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Grudzień Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. Iguanna Listopad Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Grudzień Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie.
Andraso90 Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 Mogę prosić na listopad i grudzień?Maciek 28.03.1990
_Domi_ Napisano 2 Listopada 2009 Autor Napisano 2 Listopada 2009 Andraso90 Listopad Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. Grudzień Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie.
kudlisekola Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 a dla mnie 11.11.1978 listopad i grudzień wibracja jakiej cyferki:dostal_na:
mirabeella Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 Witam Prosze o wibracje na listopad i grudzień Ewelina 29.01.1989:uscisk:
ajlona Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 witam czy moge prosić o wibracje na listopad i grudzien ilona 07-09-1985 z góry dziekuję
kassiam Napisano 3 Listopada 2009 Napisano 3 Listopada 2009 Ja też bardzo bardzo prosze,Katarzyna 25.10.1975
_Domi_ Napisano 3 Listopada 2009 Autor Napisano 3 Listopada 2009 a dla mnie 11.11.1978 listopad i grudzień wibracja jakiej cyferki:dostal_na: Według imienia Ola Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Grudzień Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. Witam Prosze o wibracje na listopad i grudzień Ewelina 29.01.1989:uscisk: Listopad Wibracja 4 Moment „budowania fundamentów"Spróbujmy dokończyć rozpoczęte wcześniej sprawy. Nie planujmy wyłącznie przyszłości, ale skoncentrujmy się na pracy, studiach i w ogóle - róbmy cokolwiek, ale zawsze z myślą o przyszłości. Odpowiedni moment na wszelkie inwestycje związane z naszą przyszłością. Grudzień Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. Dominiś ja też chce:)26.04.70r. Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Grudzień Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. witam czy moge prosić o wibracje na listopad i grudzien ilona 07-09-1985 z góry dziekuję Listopad Wibracja 4 Moment „budowania fundamentów"Spróbujmy dokończyć rozpoczęte wcześniej sprawy. Nie planujmy wyłącznie przyszłości, ale skoncentrujmy się na pracy, studiach i w ogóle - róbmy cokolwiek, ale zawsze z myślą o przyszłości. Odpowiedni moment na wszelkie inwestycje związane z naszą przyszłością. Grudzień Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych.
_Domi_ Napisano 3 Listopada 2009 Autor Napisano 3 Listopada 2009 kassiam Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Grudzień Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób.
sugarhill Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Jestem zafascynowana tym forum, swietny watek - z checia dowiem sie jak wygladac bedzie listopad i grudzien !!! Bede ogromnie wdzieczna!!! Moja imie : Monika data urodzenia to 22.03.1992
_Domi_ Napisano 8 Listopada 2009 Autor Napisano 8 Listopada 2009 sugarhill Listopad Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. Grudzień Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie.
mouse Napisano 10 Listopada 2009 Napisano 10 Listopada 2009 w takim razie i ja poprosze o wrozbe: Magdalena 4 maja 1986, na ten miesiac i na grudzien jesli mozna... z gory dziekuje!!!
monialip Napisano 10 Listopada 2009 Napisano 10 Listopada 2009 Dominiko czy mogłabyś mi wyliczyć na listopad i grudzień . Monika 03.04.1985 Z góry bardzo dziękuje )
eqska Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 Ewa 03.03.1988 bardzo prosze o interpretacje
_Domi_ Napisano 11 Listopada 2009 Autor Napisano 11 Listopada 2009 mouse Listopad Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych. Grudzień Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie. monialip Listopad Wibracja 7 Okres zastanawiania i przemyśleń. Pozwólmy dojść do głosu intuicji; teraz bardziej niż kiedykolwiek pomoże nam ona w podejmowaniu właściwych decyzji. Podróże i sukcesy zawodowe. Ważną rolę odegrają przyjaźnie. Grudzień Wibracja 8 Miesiąc bardzo istotny; mają szansę spełnić się nasze ambicje i marzenia (na płaszczyźnie materialnej). Odwagi! W tych dniach możemy dokonać wielkich rzeczy, odkryjemy w sobie nieznane pokłady energii i wewnętrznego magnetyzmu. Odpowiedni moment, aby zrealizować dawno wymarzoną podróż lub dochodzić praw, które od dawna nam przysługują. Nie wahajmy się zatem zwrócić się o pomoc do ważnych i wpływowych osób. eqska- nie napisałaś na jaki chcesz miesiąc ,wiec obliczyłam na listopad Listopad Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie.
monialip Napisano 12 Listopada 2009 Napisano 12 Listopada 2009 bardzo dziękuje za szybką odpowiedz :)
Gość Mana Napisano 12 Listopada 2009 Napisano 12 Listopada 2009 Ja poproszę na grudzień. Marta 08.12.1989
_Domi_ Napisano 12 Listopada 2009 Autor Napisano 12 Listopada 2009 Anien Grudzień Wibracja 6 Miesiąc ten będzie wymagał sporego wysiłku z naszej strony, ponieważ wyniki naszych działań w tym czasie będą zależały wyłącznie od nas samych. Mogą pojawić się pewne trudności, przeszkody czy opóźnienia w realizacji naszych planów. Zachowując wewnętrzną równowagę i spokój, zdołamy zapanować nad sytuacją. W tym czasie szczególnie dbajmy o zdrowie.
children_blackmoon Napisano 13 Listopada 2009 Napisano 13 Listopada 2009 witam ponownie, ostatnio zapomniałam poprosić o wibracę na grudzień czy mogłabym teraz? 15.07.1984r., Joanna z góry dziękuję i pozdrawiam
Gość Mana Napisano 13 Listopada 2009 Napisano 13 Listopada 2009 Dziękuję serdecznie Dominiko :* A to dla Ciebie Pzdr
_Domi_ Napisano 13 Listopada 2009 Autor Napisano 13 Listopada 2009 witam ponownie, ostatnio zapomniałam poprosić o wibracę na grudzień czy mogłabym teraz?15.07.1984r., Joanna z góry dziękuję i pozdrawiam Grudzień Wibracja 5 Uwaga: czerwone światło! Należy wzmóc czujność, jako ze w tym miesiącu grozą nam wszelkiego rodzaju straty, wypadki i przeciwności losu. Nie podejmujmy żadnego ryzyka, bardziej niż kiedykolwiek szanujmy zdrowie, pracujmy wydatniej i dbajmy o najbliższych.
Asiab Napisano 13 Listopada 2009 Napisano 13 Listopada 2009 Witam jestem tu nowa,czy rowniez moge prosic na listopad i grudzien.Joanna 1.10.1975
_Domi_ Napisano 14 Listopada 2009 Autor Napisano 14 Listopada 2009 Asiab Listopad Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie. Grudzień Wibracja 3 Ogólnie mówiąc, miesiąc bardzo korzystny; może przynieść zmiany dotyczące spraw zawodowych lub rodzinnych. W tym okresie trzeba wiedzieć, czego się chce i być bardziej niż zwykle stanowczym i zdecydowanym. Wibracja pozytywna, jeśli chodzi o finanse, podróże, planowanie przyszłości i kontakty zawodowe, a także osobiste. Atriia Listopad Wibracja 1 Nowe wydarzenia. Miesiąc sprzyjający realizacji ważnych projektów wymagających odwagi, roztropności i odpowiedzialności. W tym miesiącu trzeba będzie liczyć wyłącznie na siebie. Zmiany - podróże, praca, interesy, kontakty z ludźmi, kupno lub sprzedaż okażą się teraz bardzo korzystne. Grudzień Wibracja 2 Zalecana jest wyjątkowa ostrożność w działaniu, gdyż wyniki mogą być zaskakujące. Wewnętrzny niepokój, podatność na irytację, nieumiejętność kontrolowania własnych emocji i brak rozwagi - mogą być przyczyną wielu błędów w postępowaniu: pochopnych decyzji, rozstań itp. Rada-postępować dyplomatycznie i bardziej panować nad swymi nerwami, a także dbać o zdrowie.
Rekomendowane odpowiedzi