Skocz do zawartości

Sprawdzanie uroków, klątw i podczepów.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie. Otwieram nowy wątek. O sprawdzanie klątw i uroków jest sporo próśb na forum. Lepiej aby to było w jednym wątku.

Do prośby podajemy imie i datę urodzenia. Postaram się sprawdzic przynajmniej z 2-3 osoby w tygodniu.

Utworzę listę osób ustawionych w kolejce :).

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pomocny

23

• kroplawmorzu

6

• Janina66

6

• rubydragon

5

Top użytkownicy w tym temacie

Napisano

Miło z Twojej strony, że otworzyłaś ten wątek. Może spróbuję, bo wydarzenia ostatniej dekady dają mi do myślenia. Paweł 16.02.1970.

Napisano

jesli można to i ja poproszę Baśka 23.02.1975. z góry wielkie dzięki.

Napisano

Hej, fajna inicjatywa i może być bardzo pouczającym doświadczeniem. Dopisze się do listy, koślawo u mnie w pewnych obszarach i posypało się jakby na komendę. Może coś mnie oplotło? a może nie, może to tylko lekcja.

Małgorzata 09/08/1979

Napisano
Miło z Twojej strony, że otworzyłaś ten wątek. Może spróbuję, bo wydarzenia ostatniej dekady dają mi do myślenia. Paweł 16.02.1970.

U Ciebie nic nie widac.Są trochę podczepy astralne i dużo myślokształtów. Więc bardziej praca po prostu nad swoim umysłem.

Napisano
jesli można to i ja poproszę Baśka 23.02.1975. z góry wielkie dzięki.

Tutaj od razu jakos zakuło mnie w serce...Jest energia złorzeczenia/uroku. I lekkie podczepy.

Napisano
Hej, fajna inicjatywa i może być bardzo pouczającym doświadczeniem. Dopisze się do listy, koślawo u mnie w pewnych obszarach i posypało się jakby na komendę. Może coś mnie oplotło? a może nie, może to tylko lekcja.

Małgorzata 09/08/1979

U Ciebie nic nie widze. Oczyśc się kąpielą z solą i tyle. Bardziej lekcje. Albo może ktoś Ci na forum sprawdzi okres astrologiczny czy numerologiczny. Bo może tu jest przyczyna.

Napisano
U Ciebie nic nie widac.Są trochę podczepy astralne i dużo myślokształtów. Więc bardziej praca po prostu nad swoim umysłem.

Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam ciepło.

Napisano
Tutaj od razu jakos zakuło mnie w serce...Jest energia złorzeczenia/uroku. I lekkie podczepy.

bardzo dziękuję a napiszesz mi co teraz powinnam z tym zrobić?

Napisano

Ja również poproszę o sprawdzenie mojej osoby

Ewa 16.01.82r.

DZiękuję

Napisano
U Ciebie nic nie widze. Oczyśc się kąpielą z solą i tyle. Bardziej lekcje. Albo może ktoś Ci na forum sprawdzi okres astrologiczny czy numerologiczny. Bo może tu jest przyczyna.

Dziękuję Ci. W sumie oczyszczałam się od jakiegoś czasu wiec może udało mi się naprostować temat. Pozdrawiam.

Napisano (edytowane)

.............................

Edytowane przez Gość
Napisano
bardzo dziękuję a napiszesz mi co teraz powinnam z tym zrobić?

W tym dziale są materiały na ten temat.Ja nie stosuje "metod ezoterycznych"tylko praktyki duchowe na takie sprawy.

Napisano
Witaj :)

Paulina 6/6/92

Klątw i uroków nie widzę. Ale jest dość kiepska energetyka i podczepy. Czujesz sie osłabiona?

Napisano
Ja również poproszę o sprawdzenie mojej osoby

Ewa 16.01.82r.

DZiękuję

u Ciebie o.k jest :)

Napisano
Klątw i uroków nie widzę. Ale jest dość kiepska energetyka i podczepy. Czujesz sie osłabiona?

Jestem dość osłabiona. Jednak jest lepiej, bywało na prawdę gorzej. Mam problemy z ukladem trawiennym i pęcherzem. Ciągle nawracająca przypadłość. I niestety prowadzę ostatnio bardzo intensywny tryb życia.

W jaki sposób mogę przyciągać podczepy? Czy wplyw na to ma moja kiepska energetyka. W 2014 roku robiłaś mi analizę chakr i witalność miałam na ponad 80. :) Ja sama czuję, że jest gorzej i mam tego świadomość.

Napisano

Dopisuję się do listy. Podobno nad rodem od strony mojego ojca wisi klątwa.

Barbara, 04.07.1993 r.

Napisano
Jestem dość osłabiona. Jednak jest lepiej, bywało na prawdę gorzej. Mam problemy z ukladem trawiennym i pęcherzem. Ciągle nawracająca przypadłość. I niestety prowadzę ostatnio bardzo intensywny tryb życia.

W jaki sposób mogę przyciągać podczepy? Czy wplyw na to ma moja kiepska energetyka. W 2014 roku robiłaś mi analizę chakr i witalność miałam na ponad 80. :) Ja sama czuję, że jest gorzej i mam tego świadomość.

Podczepy...np. emocjami. Możesz napisać na maila i przypomnieć się to może coś zaradzimy na te problemy zdrowotne. Zioła ub coś innego.

Napisano
Witam i serdecznie pozdrawiam :D

Bartek 30.06.1998r.

U Ciebie nic poważniejszego nie widac. No może energetycznie nie jest do końca tak jak być powinno.

Napisano
Dopisuję się do listy. Podobno nad rodem od strony mojego ojca wisi klątwa.

Barbara, 04.07.1993 r.

Tutaj jest całkiem przyzwoicie :). Na moj gust to nie klątwa. Wzorce klanu. Uzdrawianie duchowe polecam lub ustawienia Helligera....chociaz do tego tez niektórzy podchodzą sceptycznie.

Napisano (edytowane)

Dziękuję za odpowiedź. O ustawieniach Hellingera słyszałam, muszę zgłębić temat. :)

Edytowane przez kirsty16
  • 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Jeśli można, ja również proszę :)

Edytowane przez Tullia
Napisano
Witam :)

Alicja - 27/03/1983

Uroków i klątw nie widze....ale są jakies podczepy astralne i mocno wykazuje mi na jakąs duszę. Witalność kiepska.

Napisano
Jeśli można, ja również proszę :)

Joanna 14.07. 1983

Tutaj nic nie widzę.

Napisano
Ja również poproszę :) Karolina 30/05/1988

Kiepska energetyka.

Napisano
Uroków i klątw nie widze....ale są jakies podczepy astralne i mocno wykazuje mi na jakąs duszę. Witalność kiepska.

MoNia39 - dziękuję.

Faktycznie, ostatnio ze mną kiepsko.

Poradź proszę co mogę zrobić w powyższym temacie?

Napisano
MoNia39 - dziękuję.

Faktycznie, ostatnio ze mną kiepsko.

Poradź proszę co mogę zrobić w powyższym temacie?

Oczyścić a ducha odprowadzić...

Ktos kompetentny.

Napisano
Kiepska energetyka.

dziękuję za odpowiedź :) czy kiepska energetyka może być spowodowana problemami zdrowotnymi (problemy z tarczycą)? czy chodzi bardziej o stan duchowy?

Napisano
Oczyścić a ducha odprowadzić...

Ktos kompetentny.

Dziękuję MoNia39.

Czy ktoś z forum jest w stanie mi pomóc, czy powinnam raczej szukać pomocy gdzieś indziej?

Napisano
dziękuję za odpowiedź :) czy kiepska energetyka może być spowodowana problemami zdrowotnymi (problemy z tarczycą)? czy chodzi bardziej o stan duchowy?

Chodzi bardziej o sprawy energetyczno-zdrowotne.

Napisano
Dziękuję MoNia39.

Czy ktoś z forum jest w stanie mi pomóc, czy powinnam raczej szukać pomocy gdzieś indziej?

Ja tez się tym zajmuję. Albo dam namiar na kogos.

Napisano

Powiedz mi proszę jak to wygląda?

Jeśli zajmujesz się tym, to proszę o pomoc.

mam jeszcze pytanie - czy jesteś w stanie ustalić, sprawdzic jaka to dusza (kobieta, mężczyzna, starsza czy raczej młodsza)?

Napisano
Powiedz mi proszę jak to wygląda?

Jeśli zajmujesz się tym, to proszę o pomoc.

mam jeszcze pytanie - czy jesteś w stanie ustalić, sprawdzic jaka to dusza (kobieta, mężczyzna, starsza czy raczej młodsza)?

O.k. Można w sumie sprawdzic...tylko pytanie po co...

Napisano

Witam, też poproszę o informacje czy ktoś rzucił na mnie urok. Katarzyna 27.01.1987

Napisano
Witam, też poproszę o informacje czy ktoś rzucił na mnie urok. Katarzyna 27.01.1987

Nie widac nic takiego. Podczepy jakies astralne masz.

Napisano
Nie widac nic takiego. Podczepy jakies astralne masz.

Dzięki Monia, nie widzę nigdzie informacji odnośnie podczepów astralnych - mogłabyś napisać mi o nich coś więcej?

Napisano
Dzięki Monia, nie widzę nigdzie informacji odnośnie podczepów astralnych - mogłabyś napisać mi o nich coś więcej?

Poszukaj w necie : Istoty astralne. J anie wiem czy jakieś linki tu można wklejac.

Napisano
Witam :) ja również proszę o sprawdzenie.

Gabriela 31.07.1995

U Ciebie jest o.k.

Napisano

A można prosić o sprawdzenie dwóch?

Iwona 25.02.1993

Wiesława 04.04.1956

Jeśli to nie problem,z góry dziękuję.

Napisano

jezeli mozna to tez poprosze Dorota 06,11,1987. Spodziewam sie najgorszego

Napisano

Również uważam że to bardzo dobry gest, na pewno wielu pomożesz. Może i mi. Oto moja data urodzenia 28.06.1992r Ilona

Napisano
A można prosić o sprawdzenie dwóch?

Iwona 25.02.1993

Wiesława 04.04.1956

Jeśli to nie problem,z góry dziękuję.

U Ciebie jest o.k. Ta druga osoba to mama? Nie pytamy o osoby trzecie. Ale domyślam się ze nie ma konta na ezoforum.Powiem szczerze ,że mi tu " waha" mocno na przekleństwo. I do tego spore podczepy.

Napisano
Ja rowniez bardzo prosze... Asia 11.03.1990

Podczepy astralne.

Napisano

Ja też mógłym poprosić?

Kacper 13.09.1996

Napisano
U Ciebie jest o.k. Ta druga osoba to mama? Nie pytamy o osoby trzecie. Ale domyślam się ze nie ma konta na ezoforum.Powiem szczerze ,że mi tu " waha" mocno na przekleństwo. I do tego spore podczepy.

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Czułyśmy z mamą, że ktoś ją przeklął i nawet domyślamy się kto. MoNia39, czy Ty również ściągasz uroki i podczepy?

Napisano
Mogłabym prosić o sprawdzenie?

Monika 28.12.1996

U Ciebie jest o.k.

Napisano
Jak można sprawdzić : Jacek 18.03.1968

U Ciebie chyba kiedyś coś zdejmowałam ? :)

Na teraz widze sporo podczepów i dość kiepsko energetycznie jest.

Napisano
Ja też mógłym poprosić?

Kacper 13.09.1996

Jest o.k :)

Napisano
Radosław 05.09.1987

z góry dziękuję...

Tylko energetycznie tu coś jest kiepsko. Słaby jesteś?

Napisano
Ja także proszę o sprawdzenie.

Ewa 16.12.1982

Dziękuję

W porządku jest :)

Napisano
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Czułyśmy z mamą, że ktoś ją przeklął i nawet domyślamy się kto. MoNia39, czy Ty również ściągasz uroki i podczepy?

Tak, ściągam. Musisz mi dac wtedy fotke na maila.

Napisano

Czy zdejmowałas to chyba nie ,ale energetycznie jest kiepsko. Tu masz rację . Czy możesz jakoś mi pomóc. Serdeczna prośba.

Napisano (edytowane)

Bardzo proszę o sprawdzenie.

Edytowane przez ŚwiatłoNocy
Napisano

Monia mam prośbę kolega mój nie ma konta i prosi o sprawdzenie

Andrzej 19.05.1966

Napisano
Monia mam prośbę kolega mój nie ma konta i prosi o sprawdzenie

Andrzej 19.05.1966

Niech na maila napisze : [email protected]

Napisano
Monia to i ja poproszę :D

25.06.1988

Gdzieś kobieto te podczepy nałapała?

Napisano
Bardzo proszę o sprawdzenie. Sylwia 02.01.1979

W porządku jest. Tylko osłabienie.

Napisano
W porządku jest. Tylko osłabienie.

dziękuję serdecznie :) co byś na to osłabienie poleciła ? pozdrawiam i życzę przyjemnego weekendu

Napisano (edytowane)

Poprosze dla mnie - Marta 08.05.1978.

Edytowane przez Exupery
blad
Napisano

To i ja poproszę Piotr 01.10.1986

Pozdrawiam ciepło :)

Napisano
Poprosze dla mnie - Marta 08.05.1978.

W porządku. Ale witalność licha...65 %.

Napisano
To i ja poproszę Piotr 01.10.1986

Pozdrawiam ciepło :)

Tutaj jest całkiem ładnie :). Również pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Napisano
Z góry dziękuje

Justyna 04/04/1994

W porządku jest. Tylko witalność kiepska.

Napisano

Pierwsze nadane imię; Paweł

Data urodzenia 12/13 XI 1994

Napisano

Czy można sprawdzić to też u kobiety w ciąży? W mojej rodzinie ostatnio bardzo zle się dzieje, wszyscy się ode mnie odsuwają...

Kasia 12.09.1989

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano (edytowane)

Dominik 25/06/1995 proszę o sprawdzenie

Edytowane przez Iris27
Napisano
Pierwsze nadane imię; Paweł

Data urodzenia 12/13 XI 1994

U Ciebie...no jest coś jakby w klanie. Jakby klątwa ...ale nie do końca. "Piętno"...

Napisano
Czy można sprawdzić to też u kobiety w ciąży? W mojej rodzinie ostatnio bardzo zle się dzieje, wszyscy się ode mnie odsuwają...

Kasia 12.09.1989

U Ciebie ja widze złorzeczenia i zawiśc. Może o ta ciążę? Jesli oczyszczać to tylko bardzo subtelne uzdrawianie duchowe.Mogę dać Ci namiar na kogoś. Bo ja nawet bym się tu nie podjeła.

Napisano
Poproszę o sprawdzenie

Magdalena 14/04/1985

W porządku i Ciebie jest :)

Napisano
Dominik 25/06/1995 proszę o sprawdzenie

Podczepy astralne...dośc spore.

Napisano

Monia zerknij na mnie proszę jeszcze raz:))))

Jacek 18.03.1968

Napisano
U Ciebie ja widze złorzeczenia i zawiśc. Może o ta ciążę? Jesli oczyszczać to tylko bardzo subtelne uzdrawianie duchowe.Mogę dać Ci namiar na kogoś. Bo ja nawet bym się tu nie podjeła.

Dziękuję za sprawdzenie. Tak czułam, że coś może być.. czy oczyszczanie solą, świecami we własnym zakresie tu może coś pomóc?

Napisano
Dziękuję za sprawdzenie. Tak czułam, że coś może być.. czy oczyszczanie solą, świecami we własnym zakresie tu może coś pomóc?

Sól na złorzeczenie...oj wątpię...

Napisano
Monia zerknij na mnie proszę jeszcze raz:))))

Jacek 18.03.1968

W porządku jest :)

Napisano

Jak Się tego pozbyć, walczę z tym, co wiecej zrobić mogę?

Napisano (edytowane)
Podczepy astralne...dośc spore.

Jak z tym walczyć by wygrać?, walczę i czuje ucisk, jak wygrać co zrobić?

I jak dużo ich jest?

Edytowane przez Iris27
Napisano
Jak z tym walczyć by wygrać?, walczę i czuje ucisk, jak wygrać co zrobić?

I jak dużo ich jest?

Walka nic nie daje. Podnieśc wibracje, powierzyc sie"gorze".Może w cos " wchodzisz"? W jakies " klimaty" ezoteryczne?

Napisano (edytowane)
Walka nic nie daje. Podnieśc wibracje, powierzyc sie"gorze".Może w cos " wchodzisz"? W jakies " klimaty" ezoteryczne?

Co masz przez to na myśli bo chyba nei rozumiem? nie jestem w tym obeznany ale chce sie tych pijawek pozbyc-.-

Czy możesz uwolnić mnie z tych pijawek? duchow astralnych co sie podczepiły do mnie?, bardzo o to proszę

Edytowane przez Iris27
Napisano

Dzięki czuje sie coraz lepiej jak zdjełas podczepy. dzieki sliczne

Napisano

Ja też proszę o zerknięcie ;) Karolina, 18.08.1995 Dzięki

Napisano
Ja też proszę o zerknięcie ;) Karolina, 18.08.1995 Dzięki

Tutaj są jakieś twory w aurze.

Napisano (edytowane)

MoNia39 poczekam cierpliwie.

Edytowane przez annna252
literówka
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...