Skocz do zawartości

Sprawdzanie uroków, klątw i podczepów.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość
Napisano (edytowane)

Listę ponownie otwieram.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pomocny

23

• kroplawmorzu

6

• Janina66

6

• rubydragon

5

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Gość
Napisano
Co masz przez to na myśli bo chyba nei rozumiem? nie jestem w tym obeznany ale chce sie tych pijawek pozbyc-.-

Czy możesz uwolnić mnie z tych pijawek? duchow astralnych co sie podczepiły do mnie?, bardzo o to proszę

To poprosze datę urodzenia i fotka na priv.

Gość Gość
Napisano

Sprawdzić? Nie wiem...Ja sprawdzam wahadłem i w kartach..

Napisano

Kart niestety nie tykam. Nad wahadełkiem pomyślę ...

Napisano

Bardzo jednak proszę,czuję się tragicznie,bez energii,jakbym umierał za życia pozdr.Robson

Napisano

Witaj ja również poproszę o sprawdzenie. Anna 12/12/1995 pozdrawiam ;)

Napisano
Gdzieś kobieto te podczepy nałapała?

Dopiero odpisuję, aż tak źle O_O?

Napisano

Witam serdecznie ja również poproszę o analizę zawsze się nad tym zastanawiałam czy jakieś paskuctwo mnie nie śledzi Ilona 07-09-1985

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja też po proszę Marcelina 24 Maj 1993

Gość Gość
Napisano
Witam,

proszę o sprawdzenie Robert 17.07.1970

Tutaj bardzo słabiutka witalność. Czakry tez kiepsko. Plus sporo podczepów astralnych. A co się dzieje?

Gość Gość
Napisano
Witaj ja również poproszę o sprawdzenie. Anna 12/12/1995 pozdrawiam ;)

Tutaj jest na mój gust w porządku :)

Gość Gość
Napisano
Dopiero odpisuję, aż tak źle O_O?

Źle może nie...Ale dobrze tez nie :)

Gość Gość
Napisano
Witam serdecznie ja również poproszę o analizę zawsze się nad tym zastanawiałam czy jakieś paskuctwo mnie nie śledzi Ilona 07-09-1985

Nie siedzi :). Dużo tylko tworów myślowych.

Gość Gość
Napisano
Ja też po proszę Marcelina 24 Maj 1993

U Ciebie " czysto". Ale coś witalność słaba.

Napisano

Jeśli można to ja również poproszę o sprawdzenie, Kasia 03.01.1985

dziękuję i pozdrawiam

Napisano

ja również poprosze Marta 15.12.1981

Pozdrawiam

Napisano

I ja także, bo zawsze mnie to zastanawiało :) może w tym coś jest

Katarzyna 21,01,1989

buźka:*

Napisano

Witam, Adam 28.04.1978. Podejrzewam, że jest pod działaniem uroku. W każdym razie zachowuje się bardzo dziwnie. Dziękuję :)

Napisano

Rowniez poprosze o sprawdzenie, moze nadal jest cos jeszcze Marta 12.05.1981

Slicznie dziekuje:)

Gość Gość
Napisano (edytowane)

........................................

Edytowane przez Gość
Gość Gość
Napisano
Jeśli można to ja również poproszę o sprawdzenie, Kasia 03.01.1985

dziękuję i pozdrawiam

U Ciebie jakaś energia złorzeczenia i trochę podczepów. A coś się dzieje?

Gość Gość
Napisano
ja również poprosze Marta 15.12.1981

Pozdrawiam

U Ciebie w porządku.

Gość Gość
Napisano
I ja także, bo zawsze mnie to zastanawiało :) może w tym coś jest

Katarzyna 21,01,1989

buźka:*

Dużo podczepów . I jakas energia złorzeczenia ale niezbyt mocna.

Gość Gość
Napisano
Witam, Adam 28.04.1978. Podejrzewam, że jest pod działaniem uroku. W każdym razie zachowuje się bardzo dziwnie. Dziękuję :)

Jakies istoty podczepione...i to takie niefajne...A co się dzieje?

Gość Gość
Napisano
Rowniez poprosze o sprawdzenie, moze nadal jest cos jeszcze Marta 12.05.1981

Slicznie dziekuje:)

Podczepy i słaba energetyka.Jesteś znerwicowana?

Napisano

witam

mysle ze nie tyle znerwicowana co sie wyleczyc nie moge z ciaglych chorob, dlatego poprosilam o sprawdzenie

marta

Napisano

Np bardzo zmienne zachowanie, z minuty na minute potrafi stac sie innym czlowiekiem, jest wiecznie nieszczesliwy itp. Mozna cos z tymi podczepieniami zrobic?

Napisano

Moglabym jeszcze prosic o sprawdzenie mojej osoby? Edyta 21.10.1975.

Gość Gość
Napisano
witam

mysle ze nie tyle znerwicowana co sie wyleczyc nie moge z ciaglych chorob, dlatego poprosilam o sprawdzenie

marta

Aaaa to dlatego. Ale podłożem może być stres...

Gość Gość
Napisano
Np bardzo zmienne zachowanie, z minuty na minute potrafi stac sie innym czlowiekiem, jest wiecznie nieszczesliwy itp. Mozna cos z tymi podczepieniami zrobic?

Tak, oczyścić. Wtedy fotka i ustalenia na priv.

Gość Gość
Napisano

Hm...Myślałam ,że wcześniej prosisz dla siebie. Nie pytamy o osoby trzecie. Ja musze mieć zgodę tej osoby.

Gość Gość
Napisano

Słaba energetyka.

Napisano
Dużo podczepów . I jakas energia złorzeczenia ale niezbyt mocna.

a mogłabyś mi poradzić jak się pozbyć tych podczepów paskudnych ? i najlepiej razem z tym złorzeczeniem :)

a czy taka energia złorzeczenia powiedzmy może nade mną "wisieć" czy ciągnąć się jeszcze po kimś sprzed kilku lat?

Gość Gość
Napisano
a mogłabyś mi poradzić jak się pozbyć tych podczepów paskudnych ? i najlepiej razem z tym złorzeczeniem :)

a czy taka energia złorzeczenia powiedzmy może nade mną "wisieć" czy ciągnąć się jeszcze po kimś sprzed kilku lat?

Każdy ma inne metody oczyszczania. Ja to robię przez praktyki duchowe. Złorzeczenie może być i kilka lat.

Napisano (edytowane)

Witam. Jesli moza poprosze o sprawdzenie mojej osoby 17.09.1983 Magdalena

Z jednej strony jest optymizm, ochrona, bo czasem naprawde mam szczescie a z drugiej jakies paskudztwo zawsze mi napsoci na samopoczuciu. Z tym paskudzeniem to zaczelo sie pod koniec 2014 roku, natomiast ochrone "szczescie w nieszczesciu" odczuwam juz od wielu lat. Dziekuje z gory i pozdrawiam serdecznie

Edytowane przez nuvvik
uzupelnienie informacji
Napisano

Ciekawe czy ktoś sprawdzi co ja na sobie mam

25.10.1996

Gość Gość
Napisano
Witam. Jesli moza poprosze o sprawdzenie mojej osoby 17.09.1983 Magdalena

Z jednej strony jest optymizm, ochrona, bo czasem naprawde mam szczescie a z drugiej jakies paskudztwo zawsze mi napsoci na samopoczuciu. Z tym paskudzeniem to zaczelo sie pod koniec 2014 roku, natomiast ochrone "szczescie w nieszczesciu" odczuwam juz od wielu lat. Dziekuje z gory i pozdrawiam serdecznie

U Ciebie tu nic nie widac...

Gość Gość
Napisano

25.10.1996

Trochę podczepów

Napisano

25.10.1996

trochę złorzeczenia

Napisano

Ja również proszę o sprawdzenie Edyta 22.06.1991

Napisano

Byłam u jednego jasnowidza, który usunął podczep jednakże wszystkie wydarzenia i stan mojego zdrowia coś innego sugeruje. Ewa 10.10.1996 :) dziękuję !

Napisano

Prosze o sprawdzenie co sie dzieje u mojego syna. Od kilku lat są z nim spore problemy wychowawcze. Konrad 28.03.2002. Dziekuję bardzo.

Napisano
Każdy ma inne metody oczyszczania. Ja to robię przez praktyki duchowe. Złorzeczenie może być i kilka lat.

A mogłabyś z takich podczepów oczyścić albo doradzić jak to zrobić ?

chednie bym się od nich odczepiła :)

Gość Gość
Napisano
Ja również proszę o sprawdzenie Edyta 22.06.1991

Sporo myślokształtów i licha witalność.

Gość Gość
Napisano
trochę złorzeczenia

Złorzeczeń nie widze. Bardziej byty astralne.

Gość Gość
Napisano
Byłam u jednego jasnowidza, który usunął podczep jednakże wszystkie wydarzenia i stan mojego zdrowia coś innego sugeruje. Ewa 10.10.1996 :) dziękuję !

Podczepy pewne są. Ale u Ciebie głownie jest rozwalona energetyka. Jesteś znerwicowana? Bo coś mi się zdaje ,że te byty ściągasz stanami emocjonalnymi.

Gość Gość
Napisano
Prosze o sprawdzenie co sie dzieje u mojego syna. Od kilku lat są z nim spore problemy wychowawcze. Konrad 28.03.2002. Dziekuję bardzo.

Problemy u Niego wychowawcze tumają raczej tlo psychologiczne. Plus syn ma jakieś obciążenia karmiczne z tego co widze.

Gość Gość
Napisano
A mogłabyś z takich podczepów oczyścić albo doradzić jak to zrobić ?

chednie bym się od nich odczepiła :)

Tak, można oczyścic. Potrzebuję fotkę .

Napisano

Dzień dobry

Jak bym mogła również prosic o sprawdzenie i oczyszczenie Anna 31.08.1982 z góry dziękuję.

Gość Gość
Napisano
Dzień dobry

Jak bym mogła również prosic o sprawdzenie i oczyszczenie Anna 31.08.1982 z góry dziękuję.

U Ciebie jest o.k. Tu bardziej sprawa energetyki. I bardziej zabieg energetyczny potrzebny niż oczyszczanie. Ja niestety rzadko robię już przekazy ReiKi niedzielne ze względu na brak czasu...

Gość Gość
Napisano
Hmm myśloksztalty?;)

Tak, czyli twory myślowe.

Napisano
Tak, można oczyścic. Potrzebuję fotkę .

Super, to postaram ci sie zaraz podesłać :) (jak ogarnę jak ;P )

Napisano

Niech ktoś mi powie jak się pozbyć tych myśli tzw tworów, bo tu się wszystko zgadza niestety.... Jestem bezradna.

Napisano
Niech ktoś mi powie jak się pozbyć tych myśli tzw tworów, bo tu się wszystko zgadza niestety.... Jestem bezradna.

Zacząć afirmować? Myślec pozytywnie?

Przestać myśleć, ze jesteś bezradna?

Wziąć życie w swoje ręce i zacząć żyć.

Gość Gość
Napisano

Tak, Trida. Pierwsze to przestać nadawac moc tym tworom. To są twory z mysli a myśli można zmienić...wejśc na tak zwane " wyższe wibracje". Wtedy to samo odpadnie.

Gość Gość
Napisano
Super, to postaram ci sie zaraz podesłać :) (jak ogarnę jak ;P )

Lub na maila : [email protected] Tylko z przypomnieniem co tam było.

Napisano

Łatwo powiedzieć, nieumiejętna walka nic nie daje ;)

Dziękuję za pomoc.

Gość Gość
Napisano
Łatwo powiedzieć, nieumiejętna walka nic nie daje ;)

Dziękuję za pomoc.

Samo słowo walka określa zmaganie. Czasami trzeba po prostu puścic..

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Witam. Już jest po świętach , więc pozwalam sobie napisać. Proszę o sprawdzenie Sylwia 27.08.1981.

Napisano (edytowane)

Ja również poproszę: edit. Nie ma cię, więc na razie dane wykasowałam.

Edytowane przez 01Lilith
Napisano

Ja również poproszę :) Karolina, 18.08.1995 Dzięki

Napisano

Postaram sie posprawdzać niebawem :).

Napisano

Jeżeli można to bardzo proszę o sprawdzenie,Marzena ur.10 09 1966r.Dziękuję i Pozdrawiam

Napisano

Ja też bardzo proszę Alicja 21.09.1993

Napisano

Witam ja również poproszę o sprawdzenie Ilona 07-09-1985

• 3 tygodnie później...
Gość Gość
Napisano
Witam. Już jest po świętach , więc pozwalam sobie napisać. Proszę o sprawdzenie Sylwia 27.08.1981.

Tylko myślokształty.

Gość Gość
Napisano
Ja również poproszę :) Karolina, 18.08.1995 Dzięki

Tutaj jakieś mocne złorzeczenie. I dużo podczepów.

Gość Gość
Napisano
Jeżeli można to bardzo proszę o sprawdzenie,Marzena ur.10 09 1966r.Dziękuję i Pozdrawiam ��

Tylko kiepska energetyka.

Gość Gość
Napisano
Ja też bardzo proszę Alicja 21.09.1993

Podczepy...

Gość Gość
Napisano
Witam ja również poproszę o sprawdzenie Ilona 07-09-1985

Dużo myślokształtów.

Gość User2
Napisano

Ja też poproszę. Michał 07.11.1984 r.

Napisano (edytowane)

Hmm, ciekawe, właśnie ostatnio gorzej się czuję i też mi się nie układa, zupełnie nagle :o I nie wiem, jak sobie z tym poradzić, bo, że tak powiem, ezoteryczne sposoby wykorzystuję. Oczyszczam się szałwią, kąpielami, zaczęłam trochę medytować, ale jak było tak jest :/ Ale dziękuję za analizę :)

Edytowane przez Mona Moon
Napisano

Czy ktoś wie w jaki sposób pozbyć się tych podczepów? Wiem, że na wcześniejszych stronach już było to wyjaśniane ale jakoś nie bardzo rozumiem o co dokładnie tutaj chodzi. Czy podczep to oznaka jakiegoś uroku czy też jakieś blokady emocjonalnej czy wpływ innej osoby na nas ?

Napisano

Co jest powodem ,że moja energetyka jest kiepska i co powinnam zrobić, żeby się poprawiła.

Gość Gość
Napisano

Aby wiedzieć co jest powodem robi się obszerną analizę.

Napisano

MoNia39, czy mogłabyś sprawdzić i mnie? Bartłomiej 24.07.1986

Napisano (edytowane)

Moje życie jest jakieś falowane, raz na górze raz na dole,

5 lat temu zacząłem "bawić" się Magią po czym miałem sporą przerwę, jednak nie wiem czy za "gówniarza" nie naszkodziłem sobie tylko

Michał 05.05.1999

Edit: Mam kilka spraw , można na PW tutaj lub gdziekolwiek indziej? ;)

Edytowane przez MichaU
Gość Gość
Napisano
MoNia39, czy mogłabyś sprawdzić i mnie? Bartłomiej 24.07.1986

Kiepsko tutaj jest energetycznie. Witalność słaba i czakry pokrzywione. Masz problemy zdrowotne?

Gość Gość
Napisano
Moje życie jest jakieś falowane, raz na górze raz na dole,

5 lat temu zacząłem "bawić" się Magią po czym miałem sporą przerwę, jednak nie wiem czy za "gówniarza" nie naszkodziłem sobie tylko

Michał 05.05.1999

Edit: Mam kilka spraw , można na PW tutaj lub gdziekolwiek indziej? ;)

Bardzo dużo podczepów. I to tych "niefajnych". Astralno-demoniczne sprawy.Tak, jasne że możesz na priv jeśli to cos intymnego.

Napisano
Kiepsko tutaj jest energetycznie. Witalność słaba i czakry pokrzywione. Masz problemy zdrowotne?

Serdecznie dzięki za odpowiedź. Co do mojego zdrowia: nie pamiętam kiedy ostatnio miałem katar. Ale teraz jak piszesz o pokrzywionych czakrach, to czasami zdarza mi się, że czuje jakiś ucisk w okolicach czoła. Czyżby coś z czakrą trzeciego oka ? I w 100% zgadzam się o słabej witalności. Śpie jak zabity a rano wstaje w ogóle nie wypoczęty. Uważam, że prowadze zdrowy tryb życia więc uznałem, ze to jakiś wampir eneegetyczny. Zaopatrzyłem się zatem w bransoletke z onyksu i kryształu górskiego. Miało pomóc.

Coś się podczepiło do mnie czy to kwestia typowo zdrowotna? Nie czuje, żeby mój organizm miał podupadac na zdrowiu. I uważam, że prowadzę w miarę zdrowy tryb życia. Czy mozesz doradzić jak się bronić przed czymś albo się dobrze naładować ? Chętnie wysłucham kogoś mądrzejszego od siebie.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, a czy można tutaj pytać również o bliskich? Martwię się o moją siostrę, której ostatnio życie daje bardzo popalić. Obawiam się, że to nie jest tylko przypadek.

Edit: W sumie ja też poprosiłabym o sprawdzenie Patrycja 04.01.1992r.

Z góry Dziękuję :)

Napisano (edytowane)
Bardzo dużo podczepów. I to tych "niefajnych". Astralno-demoniczne sprawy.Tak, jasne że możesz na priv jeśli to cos intymnego.

Mogłabyś mi pomóc się ich pozbyć?

Jakieś rady czy coś

Edytowane przez MichaU
Napisano

Hej :) Czy mogłabyś sprawdzić i mnie? Diana 17.06.92

• 3 tygodnie później...
Gość Gość
Napisano
Serdecznie dzięki za odpowiedź. Co do mojego zdrowia: nie pamiętam kiedy ostatnio miałem katar. Ale teraz jak piszesz o pokrzywionych czakrach, to czasami zdarza mi się, że czuje jakiś ucisk w okolicach czoła. Czyżby coś z czakrą trzeciego oka ? I w 100% zgadzam się o słabej witalności. Śpie jak zabity a rano wstaje w ogóle nie wypoczęty. Uważam, że prowadze zdrowy tryb życia więc uznałem, ze to jakiś wampir eneegetyczny. Zaopatrzyłem się zatem w bransoletke z onyksu i kryształu górskiego. Miało pomóc.

Coś się podczepiło do mnie czy to kwestia typowo zdrowotna? Nie czuje, żeby mój organizm miał podupadac na zdrowiu. I uważam, że prowadzę w miarę zdrowy tryb życia. Czy mozesz doradzić jak się bronić przed czymś albo się dobrze naładować ? Chętnie wysłucham kogoś mądrzejszego od siebie.

Pozdrawiam

Trudno powiedzieć, co "rozwala" Cię energetycznie. W wampiry żadne nie wierzę :). Owszem przy kimś możemy no poczuć się słabiej bo energia się wyrównuje.

Aby się doładowac....najlepsze jest zawsze przebywanie w naturze ...

Gość Gość
Napisano
Witam, a czy można tutaj pytać również o bliskich? Martwię się o moją siostrę, której ostatnio życie daje bardzo popalić. Obawiam się, że to nie jest tylko przypadek.

Edit: W sumie ja też poprosiłabym o sprawdzenie Patrycja 04.01.1992r.

Z góry Dziękuję :)

U Ciebie tylko dużo tworów myślowych. A o osoby trzecie nie pytamy...

Gość Gość
Napisano
Mogłabyś mi pomóc się ich pozbyć?

Jakieś rady czy coś

Tak, mogę oczyścić. Fotkę i przypomnienie danych proszę na maila.

Gość Gość
Napisano
Hej :) Czy mogłabyś sprawdzić i mnie? Diana 17.06.92

Odpowiedziałam na maila :). Tak, tam wychodzi mi złość, zawiść, coś w rodzaju "uroku".

Napisano

Cześć, a czy mogłabyś rzucić swoim fachowym okiem i na mnie? Agnieszka 23.06.1985

Z góry dziękuję.

Napisano
U Ciebie tylko dużo tworów myślowych. A o osoby trzecie nie pytamy...

A co można zrobić z tymi tworami? I dlaczego nie można pytać o osoby trzecie?

Gość Gość
Napisano
Cześć, a czy mogłabyś rzucić swoim fachowym okiem i na mnie? Agnieszka 23.06.1985

Z góry dziękuję.

U Ciebie jest w porządku. :)

Gość Gość
Napisano
A co można zrobić z tymi tworami? I dlaczego nie można pytać o osoby trzecie?

Wyciszyć umysł. Lista jest dla członków forum.

Napisano

Cześć, ja również mogłabym prosić? Mam pewne podejrzenia..

Katarzyna, 04.10.1994r

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...