Ekspert Eufemia Napisano 22 Stycznia 2019 Ekspert Napisano 22 Stycznia 2019 Ja wolę formę "forum". Każdy napisany temat w sekcji jest oddzielony i chociaż nie widać od razu odpowiedzi jak na "blogu" to jakoś tak przejrzyściej jest. Pewnie na formacie blog też każdy temat w sekcjo może być oddzielony, tak jak masz to na normalnym blogu forumowym, ale to za wielkie jak dla mnie jest. Wolę jednak forum. Ale się jeszcze poprzyglądam 3
Ekspert Makrela Napisano 29 Stycznia 2019 Ekspert Napisano 29 Stycznia 2019 Ja też wolę formę "forum". Przed chwilą wpisałam się na blog, teraz tu i lepiej jest widoczne (dla mnie) "forum". 1
Moderators Ejbert Napisano 31 Stycznia 2019 Moderators Napisano 31 Stycznia 2019 no i ja też się przekonałem, że wolę formę forum dziewczyny, wypowiadajcie się, to nasze wspólne podwórko i każdy ma tu ważny głos. 1
Kremilek Napisano 7 Lutego 2019 Napisano 7 Lutego 2019 ja tak sobie zaglądałam, czytałam jedno i drugie i jak dla mnie to lepsza jest forma forum 1
Moderators Ejbert Napisano 20 Lutego 2019 Moderators Napisano 20 Lutego 2019 (edytowane) O.K jak Panie sobie życzą - będziemy rozmawiać na formie "forum" Dziękuję za opinie, niewiele nas na tym thingu było, ale decydują obecni Edytowane 20 Lutego 2019 przez Ejbert 2 1
Rekomendowane odpowiedzi