queichheimer1 Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 Pracowałem w 11 firmach a nie dlatego że byłem żłym pracownikiem, ale chciałem więcej i ja wypowiadałem umowy a nie odwrotnie. Obecnie zajmuję sią koordynacją rozkładów jazdy, ale na zachodzie, nie w Polsce. Cytuj
Michele Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 Jestem kierowcą ciężarówki we włoskiej firmie Aldo Ferrari . Zajmujemy się transportem chemii ciekłej w cysternach Nie lubię swojej pracy Choć czasami są i lepsze dni Kasa jest wporzo Cytuj
Amores Napisano 31 Grudnia 2011 Napisano 31 Grudnia 2011 A ja sobie studiuję. Bycie studentem to piękny czas. 1 Cytuj
Gość Seid Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 Pomijając chwile gdy trzeba się uczyć^^ Cytuj
_Selene_ Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 Miło wspominam studia z Lingwistyki stosowanej, dużo praktyki z tłumaczeń, świetni wykładowcy..jedna wykładowczyni stała się dla mnie ogromnym autorytetem, mam zamiar w tej dziedzinie osiągnąć to co ona. Poza tłumaczeniami, obecnie zajmuję się podróżami..sporo godzin wpatrywania się w kraje do których mam zamiar zawitać.. Można powiedzieć, że realizuję marzenia o podróżach.. Poza tym fotografia artystyczna, pracuję nad tym... chciałabym to powiązać z podróżami.. Wszystko Cytuj
chomik77 Napisano 7 Stycznia 2012 Napisano 7 Stycznia 2012 Informatyka, programowanie i te sprawy. Cytuj
kraku1994 Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 a ja jestem uczniem szkoły zawodowej o profilu mechanika, jestem też praktykantem na warsztacie smochodowym gdzie odwalam duzo brudnej roboty a wiadomo ze placą prawie że nic. w wolnym czasie bawie sie lekką informatyką Cytuj
Euphoribium Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 A ja jestem sobie istotą, która obecnie uczy się o niczym. Wolne chwile spędzam na treningach streetu, kick-boxingu. Graniem na e.Gitarze, piciem kawy i podpalaniem różnych przedmiotów. Cytuj
Gość Cohen Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Buhaha a ja jestem celem Silv. Wypłaca mi tygodniówki i pilnuje, cobym utrzymywał tempo uciekając po tundrach i kniejach. Cytuj
Carlla Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) A ja sobie studiuję. Bycie studentem to piękny czas. Przyłączam się też jako studentka i w pełni potwierdzam, że to czas wina, chłopaków i imprez, a w między czasie nauka Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Carlla Cytuj
malamiii Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 A ja jestem nauczycielką w szkole podstawowej:) uczę matematyki Cytuj
whysoserious Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Ja skonczylem pedagogike resocjalizacyjną, pracuję w branzy medycznej (bardzo szerokopojętej) , czyli nijak wyksztalcenie się ma do zawodu, a tym bardziej upodobań typu hobby:) Cytuj
Małgosia09 Napisano 3 Lipca 2013 Napisano 3 Lipca 2013 Przedsiębiorca i wiele jeszcze innych upodobań ,psychologia (nieskończona ) moja ukochana dziedzina ,rysowanie w autocad ,konstruowanie.. Cytuj
Art53 Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Gracz giełdowy. Wykresy, analizy, sprawozdania finansowe i kontrolowanie własnych emocji to moja pasja. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 a ja z wykształcenia jestem technikiem hotelarstwa, robię teraz dwie szkoły policealne technik usług kosmetycznych i szkołę detektywów i pracowników ochrony, a tak poza tym to prowadzę sprzedaż internetową Cytuj
vinitor Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Chciałem to, chciałem tamto... Nic nie wyszło ale siedzę przy kompie, no i posty tropię. Wygląda na najprawdziwszy zawód i chyba nie dojdę z nim do ładu Cytuj
Pimpinella Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 A ja jestem korporacyjnym szczurem... Są plusy dodatnie i plusy ujemne tego stanu ale w obecnej sytuacji nie ma co wybrzydzać. Cytuj
Kobalt60 Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 plusy ujemne Plusy ujemne? :D:D Cytuj
vinitor Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Plusy ujemne? :D:D Też zwróciłem na to uwagę lecz po namyśle stwierdziłem, że to możliwa kompozycja. Plusy i minusy w równowadze dają zero. Jeżeli zatem to co dobre stanowi zawartość ponad 50 % jest plusem a poniżej, w pewnych sytuacjach, jest plusem z minusem, co nie znaczy, że dla smakosza jest do odrzucenia i powodem zaliczenia do minusów ewidentnych. Wszystko zależy od nastawienia oraz jakości "produktu" wyjściowego. Nie wszystko musi być idealne, wymarzone, a jednak traktowane jest jako coś jeszcze przydatnego. Cytuj
Salomon Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Obecnie uczę się w drugiej klasie zawodowej na kierunku "handel i usługi". W następnym roku czeka mnie trzecia i ostatnia klasa, także później będę szukał pracy. Najpewniej w Olsztynie, tak na dobry początek. Doradztwo, rachunkowość... Zobaczymy co się znajdzie. O obecnych studiach mam zbyt negatywne zdanie, aby marnować sobie pięć lat. Cytuj
Seid Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Plusy ujemne? :D:D To zdaje się pomysł Lecha Wałęsy (tzw. wałęszczyzna). Cytuj
Kobalt60 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Ach Ci politycy i ich wynalazki -cofanie do tyłu -spadanie w dół I mój ulubiony hit ;p "Jest Pan zerem Panie Ziobro" (dla tych co pamiętają i łapią o co chodziło ;p) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi