Skocz do zawartości

Co sądzisz o nicku usera powyżej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Priestess kojarzy mi się z świątyniami starożytnymi, zapomnianą magią, i czemuś tygrysami, których karmisz z ręki w światłe ognisk w dzień odrodzenia solarnego bóstwa :)

Napisano (edytowane)

jacek_87    kojarzy mi się z plackiem... 

Edytowane przez NadziejaZoja
Napisano

Nadzieja, 

O nicku poprzedniego usera, ale skojarzenie jest super :)

Napisano (edytowane)

Nie mogłem się powstrzymać :D

Edytowane przez Makryz
Napisano (edytowane)

No nie możliwe! Ale intuicja! Dokładnie tak wyglądam, 1 w 1 :D

Dzięki za skojarzenie, jest super :D

Edytowane przez Nice
Napisano

Willow- z drzewem haha, ze spokojem, jakąś ostoją :)

Napisano

Lianna: kojarzy mi się ze szlachetnym pnączem- tak jakoś :)

Napisano

Sarah2020 : kojarzy mi się z Sarą O'Connor z filmu "Terminator" , waleczną kobietą. :)

• Maestro
Napisano (edytowane)

Makryz brzmi podobnie jak te ciasteczka markizy :D 

Edytowane przez Priestess
  • Dobre! 1
Napisano

Priestess - kojarzy mi się nie z tym co znaczy w angielskim, tylko z niedostępną czy też tajemniczą księżniczką :)

• Lubię to! 1
Gość Noa20
Napisano (edytowane)

Widja: kojarzy mi się z bohaterką sagi, która chce dobra dla rodziny, honorowa,zakochana w rycerzu:)

Dla osób, które kocha poświęci siebie, wrogów zniweczy.

Edytowane przez Noa20
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Sartael - kojarzy mi się z kabalistycznymi imionami aniołów :) 

95 - wiadomo, rok urodzenia :)

Edytowane przez Nice
  • 4 miesiące temu...
Napisano (edytowane)

Rosenna Xavier - kojarzy mi się z obrazem Alfonsa Muchy pod tytułem Rose. I pani na tym obrazie to dla mnie taka tajemnicza, dobra wróżka właśnie :D 

Edytowane przez shamansblues
  • 2 tygodnie później...
Napisano

shamansblues - kojarzy mi się z szamanami wykonującymi jakiś rytualny taniec :) 

• Moderator
Napisano

@Frida kojarzy mi się z malarką Fridą Kahlo i osobą, która jest szybka, pełna werwy :)

• Lubię to! 2
Napisano

Lunaria - kojarzy mi się z taką rośliną ktorej liście wygladają jak monety :D i księżycem oczywiście. 

• Dziękuję 1
Napisano

@aliceice - Lodowa Alicja? Tak zimna i niedostępna? A może Alicja z krainy czarów? :thanks: To drugie pasuje mi do avataru ;)

A @Piko może być pikiem w kartach:pik:, albo pikać jak Pikaczu z Pokemonów ;) 

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

@Vellamo, akurat Piko to od rosyjskiego słowa pik czyli szczyt góry , ale Vellamo mi się z niczym nie kojarzy...

Edytowane przez Piko
Napisano

@Piko oo no tak peak po angielsku to też szczyt w sumie...

A Vellamo to fińska bogini jezior, mórz i wszelkiej wody. Żona fińskiego Posejdona. Rzeczywiście trudno to z czymś skojarzyć.

Napisano
3 godziny temu, Vellamo napisał:

@Piko oo no tak peak po angielsku to też szczyt w sumie...

A Vellamo to fińska bogini jezior, mórz i wszelkiej wody. Żona fińskiego Posejdona. Rzeczywiście trudno to z czymś skojarzyć.

Mi samym dźwiękiem przypomina taką melodie morza, szept fal... :)

Luniaria - Księżyc - tajemnice podświadomości, wrażliwość i emocje, komfort, troska i kobiecość ;) Też zagadka, magia, którą nas otacza w lśnieniu światła Księżyca ;)

Napisano

Roseanna Xavier- pierwsze skojarzenie ( zabijcie mnie XD) to z serialem takim dawnym komediowym "Roseanne". Lubiłam go. Uważam, że Willow jednak bardziej pasowało do Ciebie :thanks: