Skocz do zawartości

Co sądzisz o nicku usera powyżej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

O dobrze, że wreszcie ktoś mnie ubiegł w tym temacie, bo ja nie wiedziałem z czym skojarzyć "luckyboy" - żeby tak dosłownie by mi przez myśl nie przeszło :)

Ale w trakcie pisania tego postu uświadomiłem sobie, że jestem w tej samej sytuacji co wtedy, bo znowu odpowiedział LuckyBoy :lol:

luckyboy - mnie się kojarzy z małym chłopcem o imieniu Luck

Gaja11 - kojarzy mi się ze sklepem i grabiami :D:D Kiedyś koło mojego bloku był sklep ogrodniczy "Gaja" ;)

Edytowane przez pawel116
Napisano
buhaha ;D

Ja lubie ten dzial xd. z Pawlem, ktory ma 16lat ;p

Mówisz o sobie czy o mnie? Bo jak o mnie to wynika że mam 116 lat :D

Gość LuckyBoy94
Napisano

O Tobie ;). To jest zabawa o nickach wyzej ^^.

Oj tam 116 a 16 xd. Palec mogl ci sie posunac ;D

Napisano

Oj a ja się nawet nie skapnąłem, że Ty już mnie rozgryzasz :) Myślałem, że masz jakieś wąty niezwiązane z tematem ;)

Zdziwisz się bo ja mam 19 lat :D

Napisano

Nie. Założyłem konto w marcu dziecko kochane ;)) A 116 będę mieć jak odejdę już z tego forum na emeryturę :D

Gość LuckyBoy94
Napisano

Boze jak mi milo ;D. Pierwszy raz w zyciu ktos tak do mnie powiedzial ;D

Ja nie wyobrazam sobie odejscia T_T

Napisano

A ja lubię jak ktoś do mnie mówi czule "Pawełku"... To takie romantyczne ;) Będziesz mi tak mówił?

Gość LuckyBoy94
Napisano

Po pijaku wszystko co zechcesz xd.

a na jawie to zalezy ^^.

Gruby masz portfel?xD

Powaznie lubisz zdrobnienie tego imienia?;o

Napisano
Po pijaku wszystko co zechcesz xd.

a na jawie to zalezy ^^.

Gruby masz portfel?xD

Powaznie lubisz zdrobnienie tego imienia?;o

Bez komentarza.......................................

Napisano (edytowane)

Vampirella kojarzy mi się z Mirellą ze Złotopolskich (z 10 lat temu była taka bohaterka) xD

Wiem, że mam dziwne skojarzenia ;)

Edytowane przez pawel116
Gość Vampirella
Napisano

ooo pamiętam nawet ją, kiedyś namiętnie oglądałam ten serial, pewnie dlatego że kończy się na "ella" :D

Gość LuckyBoy94
Napisano (edytowane)

Ze chcialo sie wam marnowac czas na zlotopolskich xd.

Edytowane przez LuckyBoy94
Napisano

Ja nie lubiłem tego serialu - wkurzała mnie jego prostota (perypetie typowego polskiego zadupia) - podobnie jak w Plebanii. Ale oglądałem, bo było tak głupie, że aż śmieszne :D

Pól godziny dziennie to strasznie dużo czasu :P

Gość Vampirella
Napisano

Jak byłam mała to oglądałam wszystko jak leci w TV, więc ten serial mi utkwił w pamięci, ale nigdy go jakoś specjalnie nie lubiłam ... chyba tylko listonosza lubiłam trochę ... fakt był taki, że nie był to serial najwyższych lotów ...

Napisano (edytowane)

Ale nic nie przebije Ferdka Kiepskiego. To był najgłupszy serial, ale przez to najśmieszniejszy.

Edytowane przez pawel116
Napisano

Rosalinda XD

Moja sąsiadka nazwała kota na cześć tej telenoweli.

Kocur żyje już 13 lat.

Napisano

A pamięta ktoś "Claritę"?? :D Ja to oglądałem z matką po powrocie z przedszkola ;) Pamiętam jak skakała (Clarita oczywiście^^) na łóżku i śpiewała piosenkę w czołówce "Clarita Clarita.." :jupi:

Gość Vampirella
Napisano
Vampi a oglądałaś telenowele Manuela?

oj, nie przypominam sobie raczej ... ja te wszystkie zbuntowane anioły oglądałam, pamiętam jeszcze taką telenowelę "Paloma" ... o i Luisa Fernando :D

Napisano

W Manueli grała Grecia Colmenares, pamiętam że bardzo mi się podobała bo miała takie dłuuugie włosy :)

Napisano
Babka też była dobra - "Ty kanalio!":mruga_na:

A Halinka na to: "Ty jełopie!" :lol:

Napisano

Dla mnie powinni postawić pomnik Halince Kiepskiej. I powinni też uwzględnić jej wielkie wałki na głowie :D

Ave Halinka! :D

Napisano

Nie zapomnij o tej łysej mendzie, której zawsze chciało się wtedy, kiedy Ferdkowi :P Oglądnąłem kilka odcinków z nowej serii i muszę przyznać, że są coraz bardziej absurdalne :P

Napisano
Nie zapomnij o tej łysej mendzie, której zawsze chciało się wtedy, kiedy Ferdkowi :P Oglądnąłem kilka odcinków z nowej serii i muszę przyznać, że są coraz bardziej absurdalne :P

O kim Ty mówisz??

Gość LuckyBoy94
Napisano

Jakiego smalcu?;o On sie kielbasa zajadal ;d.

Jeszcze to kreca?

Napisano

Jak i również salcesonu i kaszanki, jako że pracował w rzeźni...

Ale chyba troszkę offtopujemy :P Także wracając do tematu... Po długim i żmudnym procesie tentegowania w głowie, doszedłem do wniosku, że pierwsza część Twojego nicku pochodzi od Twojego imienia panieńskiego, zaś druga od wzrostu w cm. (to do pawełka oczywiście :P)

Ha! Kręcą, kręcą i to jak.

Napisano
A mnie się kojarzy z bystrym chłopcem ;p

Ale rozumiem, że mój? Bo Twój to wybacz, ale nie bardzo :P

Napisano (edytowane)

Mówię o Boy'u ^^ Twój mi się kojarzy z latającym balonem :D

Edytowane przez pawel116
Gość LuckyBoy94
Napisano

Wiemy hell, wiemy ;D.

Pawel coz za komplement ;D W ten weekend wszyscy mi z inteligencja wyjezdzaja ;d.

HellVard kojarzy mi sie z kims kto ma ksywke Vard i pochodzi z piekla.

Napisano

No w sumie to zadupie na którym mieszkam można nazwać Piekłem :P

A LuckyBoy to prawie jak Lucky Luke ;)

Napisano

Vampirella to jedyne skojarzenie, ktore mi przychodzi do głowy to wampirzyca :P

Napisano

tranquil kojarzy mi się z "trank" czyli formą przeszłą czasownika "trink" - "pić" - w języku niemieckim :D

• 5 tygodni później...
Gość Vampirella
Napisano

No fakt bo ja kopciuszek podobno jestem ...

Za to Szaman Wiejski mi się kojarzy z odmianą Szamana Miejskiego co się na wsi znalazł :)

Napisano
No fakt bo ja kopciuszek podobno jestem ...

Za to Szaman Wiejski mi się kojarzy z odmianą Szamana Miejskiego co się na wsi znalazł :)

Hmm w sumie trafiłaś w dziesiątkę, bo ja się z miasta na wiochę przeniosłem:D

Napisano

Szaman Wiejski kojarzy mi się z naturą, i z wiejskim jadłem :)

Napisano (edytowane)

Lady Charlotte,kojarzy mi sie z kobieta lagodna,ale i tajemnicza;)

Edytowane przez Future
Napisano

Future -> z przyszłością :lol: ktoś kto patrzy w przyszłość i szuka czegoś w niej dobrego... choć czasami potrafi znieść nawet coś co inni uważają za nie do przeżycia.

Napisano (edytowane)

Anien z małą księżniczką o wielkim sercu :**

Edytowane przez anastel
Napisano (edytowane)

Anastel, kojarzy mi sie z pokora i lagodnoscia....duzo ciepla;)

Edytowane przez Future
Napisano (edytowane)

LuckyBoy 94 - Szczesliwy chlopak w wieku 94-ech lat,tzn. wiecznie mlody duchem;))))

Edytowane przez Future
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Vampirella -> Pani wampir, pani wampirów... kobieta wyjątkowa, tajemnicza, jedyna w swoim rodzaju...

Napisano

Lady Charlotte - z dziewczyną z wyższych sfer, która lubi szarlotkę. :_usmiech:

Napisano

Asmic,kojarzy mi sie z osoba tajemnicza. . .mieszanka fantazy,wyobrazni i odrobina komiksu:_jezyk_oko:

Napisano

Future -> z podróżami w czasie i przestrzeni, z dużą wyobraźnią... z patrzeniem przed siebie a nie z patrzeniem tylko na grunt pod nogami... :usmiech:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Lady Charlotte - z szarlotką ;D (moje ulubione ciasto :mniam::usmiech:)