Skocz do zawartości

Co sądzisz o nicku usera powyżej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

indianska dlugowlosa pieknosc z dlugimi falujacymi wlosami (nie warkoczami...) mezczyzni jej do stop rzucaja skalpy z glow uzurpatorow z leku przed jej ukrytymi mocami (we wlosach)... tak mi jakos polecialo hehe bo indire gandhi juz podalam... ;-)

Napisano

malebu kojarzy mi się z Super Buu buu z Dragon Balla Z no na końcu jest buu ;)

Gość Vampirella
Napisano

swiatlo kojarzy mi się ze światełkiem w tunelu ;)

Gość Vampirella
Napisano

Iris - kojarzy mi się z takimi cukierkami, które kiedyś w dzieciństwie uwielbiałam - iryskami ;)

No i z piękna piosenką Goo Goo Dolls - Iris i cudownym filmem "Miastem Aniołów" ...

Napisano

Vampirella - taka Pani Vampir - księżniczka jednocześnie z dobrym sercem

Napisano

cytrynowa zorza- z osobą, którą życie testuje i doświadcza, ale ona zawsze jak kot spada na 4łapy;)bardzo pozytywna i fajna osóbka:) z ,,cytryny'' robi świetną lemoniadę;)

Napisano

cytrynowa zorza - z kolorami, światłem, z pięknem, zarówno z zimną północą jak i gorącym południem z osobą z poczuciem humoru ale też taką, która dostrzega powagę chwili

Gość cyganicha
Napisano

Iris - z mitologią,bogini,uosobienie tęczy, posłanka bogów

Gość Vampirella
Napisano

cyganicha - z cyganką, która wróży z ręki ;)

Napisano

Magdalena - z piosenką Vox -u, z Biblią z kobietą za równo grzeszną jak i świętą :)

Napisano

cyganicha - z taborem, radością, śpiewem i tańcem w blasku ogniska.

Napisano

cyganicha- z ,,cyganerią'' Giacomo Pucciniego.

Uwielbiam tą operę:D:D:D

Gość cyganicha
Napisano

Indhi - z Indiami; uznająca miłość ponad wszystko :)

nawet to co w miłości w Indiach niedozwolone ;)

Napisano

Cyganicha z kobieta z jednej strony przebrana za Cyganke, z drugiej z cyganska dusza. Zielona chusta na wlosach, duze, okragle rozowe kolczyki, spodnica wielowarstwowa; czerwono-bordowa chusta na ramionach i wachlarz flamenco :D

Napisano

solweig hmmm...

ze Słońcem, z kimś kto próbuje zważyć Słońce :jezyk:

ktoś kto lubi podejmować się wydawałoby się ciężkich/niewykonalnych zadań, które jednak ostatecznie okazują się wykonalnymi i trzeba obrać odpowiedni kurs i być wyważonym w swych działaniach :usmiech:

Napisano
solweig hmmm...

ze Słońcem, z kimś kto próbuje zważyć Słońce :jezyk:

ktoś kto lubi podejmować się wydawałoby się ciężkich/niewykonalnych zadań, które jednak ostatecznie okazują się wykonalnymi i trzeba obrać odpowiedni kurs i być wyważonym w swych działaniach :usmiech:

No kurcze, w punkt trafione!!!;)))

Anien kojarzy mi sie z imieniem francuskiej dziewczynki - takiej niewinnej, delikatnej, ale upartej, przekornej - w wiecznej negacji- dazacej do swojego celu troche na przekor, pod gorke, sila wlasnej woli;)))

• 2 miesiące temu...
Napisano

teri007

Teri Hatcher z serialu Gotowe na wszystko + agent 007 ;)))

Gość Vampirella
Napisano

Lady Charlotte, hmm... no z Szarlotką bardzo mi się kojarzy, taką pachnącą z cynamonem :)

Napisano

nie nabijam postow - buduje content forum :P:P:P

Kata Musica - Kasia lubiaca muzyke :P:P

Gość LuckyBoy94
Napisano

Z jakims agentem specjalnym (007 od Jamesa Bonda) o imieniu Teri ;D

Napisano

petra.b -> osoba mądra, z pewnym bagarzem doświadczeń. A pierwsze skojarzenie to ze skałą :lol:

Napisano

kurna... no ewidentnie kojarzy mi się z imieniem Ania i literką "N" albo zwrotem: "a właśnie, że nie..." (;

Napisano

:lol: ' a no właśnie, że nie jestem ...Ania' :lol:

avjaline -> osoba zdyscyplinowana, która lubi mieć dobrze oznaczony przed sobą cel. av -> jak avatar, ja -> że dotyczy Ciebie, line -> lina... avatar prowadzący do Ciebie, jakby po linie..hihi :D

Napisano

A mi cytrynowa_zorza działa na kubki smakowe i kojarzy się z taką galaretką w cukrze (:

Gość Vampirella
Napisano

avjaline - linia z której startują samoloty ...

Napisano

Vampirella - kojarzy mi się z przeciętną kobietą, która po zmroku zamienia się w uwodzicielską wampirzycę

Napisano

Koxxer, no przepraszam, ale kojarzy mi się z takim osiłkiem, co nie ma szyi, za to gruby złoty łańcuch i karnet na siłownię :)

Napisano

tranquil -> z trampkiem (trampkami), bądź z jakimś drinkiem, no w każdym razie z alkoholem... hmm.. z osobą, która lubi wszystko sama zobaczyć, przetestować, zobaczyć... przy czym jest osóbką niezwykłą, zaskakującą, taką, która potrafi wstrząsnąć ale nie zmieszać :jezyk::_oczko:

Napisano

Vampirella-wydaje mnie się, że jest to osoba która oprócz odwiedzania punktów poboru krwi w charakterze biorcy potrafi także w niesamowicie subtelny sposób zmanipulować niekonkretne osoby tak, żeby nikt o tym nie wiedział

Napisano

Uśmiechnięty kłamca- z pajacem

Ho ho ho!

Napisano

Usmiechnięty kłamca - z lovelasem (zresztą mnie się wszystko z lovelasami kojarzy ;)

Gość Vampirella
Napisano

jejku świetne to porównanie z lovelasem :D

Virus kojarzy mi się z małym mikroorganizmem :)

Napisano

O matuchno, dobrze, że miesięcznik, bo jak przeczytałam "niemiecki", to mi się coś innego nasunęło :) A Caryca kojarzy mi się z carycą Katarzyną.

Gość Vampirella
Napisano

Petra kojarzy mi się z pewnym miastem w Jordanii o takiej samej nazwie :)

Napisano

Vampirella - dystyngowana wampirzyca :)

Vampirella - ser mozarella, ale to raczej do rymu :D

Napisano

Virus -> z istotą, która jest gdzieś może obok, ale bardzo trudną ją zauważyć, trzeba być odpowiednio przygotowanym aby móc tak naprawdę się jej przyjrzeć :jezyk:

ale także z : wirusem komputerowym, ogólnie z chorobami :szok: ; z hakerem :usmiech:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Vampirella -> wamp ( pozwól iż skorzystam ze słownika :_oczko: :nauka_na:

"Słownik wyrazów obcych

zobacz wampir kobieta, która ubiera się i zachowuje tak, żeby zwrócić na siebie uwagę; prowokująca i uwodzicielska w stosunku do mężczyzn: Umiała zmieniać swój wygląd: rano mogła być skromną myszką biurową, po południu matką i gospodynią domową, zaś wieczorem stawała się wampem, otulonym futrem z norek i owianym zapachem dobrych perfum.

Słownik języka polskiego

rz. mż I

kobieta zachowująca się w sposób uwodzicielsko wyzywający, kobieta demoniczna ")

źródło: wamp - Słownik języka polskiego - Slowniki.gazeta.pl, 4.10.11, 11:06

:_szok:

hihi

Pozdrawiam :slonko:

Gość Vampirella
Napisano

Super, to ze słownika wyrazów obcych mi się podoba :D

Anien - z Anią z Zielonego Wzgórza :)

Napisano

Angar - hangar. Czyli generalnie samoloty, a skoro samoloty, to przestrzeń, a skoro przestrzeń, to wolność... Ładnie wykombinowałam, no nie?

Napisano

Lady Charlotte -> hmm... z damą angielskiego pochodzenia.

Ktoś na pozór kruchy a tak naprawdę potrafiący wiele przetrwać. Trochę tajemnicz postać, choć wydawałoby się, że łatwo można ją 'odczytać'... wiele rzeczy pozostawia tylko sama dla siebie... Potrafi dochować 'prawdziwych' tajemnic... choć wydawałoby się, że łatwo wszystko "wypapla"

(kończę już bo zaraz jakieś wypracowanie mi wyjdzie :szok: )

:usmiech: Pozdrawiam

Napisano

Anez - nie wiem czemu ale kojarzy mi się z kapłanką i z mądroscią. Taki zaszczytny ten nick:)

Napisano

HellVard -> z wojownikiem, który walczy tylko wtedy kiedy on uznaje, że 'trzeba', a nie dlatego, że ktoś mu karze ;)

Napisano

gay - no cóż, chyba nic innego nie może przyjść do głowy: Osoba homoseksualna, ale się tego nie wstydząca, tak trzymać ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Vampirella z piękną wampirzycą :) ale też z mozzarellą z pomidorami i bazylią :wstydnis:

Gość LuckyBoy94
Napisano

Lady Ch - czasy sredniowiecz, wiedzma na wysokim szczeblu ;d.

Napisano

LuckyBoy - z kowbojem i stróżem prawa ;) najszybszym rewolwerowcem na Dzikim Zachodzie Luckym Luke'u ;)

Gość LuckyBoy94
Napisano

cyagnichy chyba rozkminiac nie trzeba ;D

Wybacz ale kojarzy mi sie ze stara, znajaca sie na fachu cyganka wrozka ;d.

Gość LuckyBoy94
Napisano

fajnie by bylo ;d.

Gaja11-> 11 krolowa matek, matka ziemia.