Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat osob urodzonych 3 kwietnia : Urodziny te dają połączenie harmonijne serca i głowy - tj. uczucia z mózgiem. Im więcej dąży człowiek dziś urodzony w kierunku uszlachetnienia swych uczuć - tym wyższy poziom może osiągnąć. Rozwija się bowiem wewnętrznie przez swe uczucia i dzięki nim -może w końcu osiągnąć znaczną potęgę psychiczną. Jest to człowiek słoneczny, przeznaczony do kierowania innymi, wywierania na nich swego wpływu i poddawania otoczenia pod swą władzę. Sił życiowych ma zapas niezwykły - nieraz też trwoni je marnotraw- nie. Ma wrodzone zdolności do panowania nad umysłami innych ludzi i dzięki temu zajmuje przeważnie stanowiska kierownicze. Ożywia go wielka ambicja i nieustanne pragnienie władzy - wobec czego stanowiska naczelne są dla niego odpowiedniejsze aniżeli podrzędne. Nieszczególny z niego podwładny. Wady. Mimo swe usposobienie filozoficzne i skłonność do rozmyślań głębokich - okazuje intensywne pożądania i gorący temperament. Często też staje się niewolnikiem własnych popędów. Lekkomyślny i łatwowierny - poddaje się wpływom swych namiętności i dostaje się pod ich władzę. Co mu grozi. Może zostać pozbawiony wolności lub zesłany. To niebezpieczeństwo jakie mu zagraża w życiu - może się również przejawić jako rozstanie z bliskimi. Życie prowadzi dość dziwne. Niewielu tylko posiada przyjaciół i najczęściej nie są oni w stanie mu dopomóc. Zdrowie swe zachowuje do późnej starości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Wady... nie jestem lekkomyslny i latwo wierny ale reszta... Hmm... mozna powiedziec ze sie zgadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seraaphina Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 mi właściwie wszystko się zgadza - mam nadzieję, że zdrowie faktycznie zachowam do późnej starości, ale również, że nie zostanę nigdzie zesłana... bardzo dziękuję Marcinie2 za te szczegółowe horoskopy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 To wspaniali ludzie. Potrafią harmonijnie łączyć swoją wiedzę z tym co podpowiada im serce. Już od najmłodszych lat odznaczają się zdolnościami przywódczymi. Posiadają charyzmę. Towarzyszy im ambicja i szlachetność oraz pogoda ducha. W kontaktach międzyludzkich są zbyt łatwowierni. Wiele ich działań bywa chybionych, co należy przypisać lekkomyślności i popędliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena_mi Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 To wspaniali ludzie. Potrafią harmonijnie łączyć swoją wiedzę z tym co podpowiada im serce. Już od najmłodszych lat odznaczają się zdolnościami przywódczymi. Posiadają charyzmę. Towarzyszy im ambicja i szlachetność oraz pogoda ducha. W kontaktach międzyludzkich są zbyt łatwowierni. Wiele ich działań bywa chybionych, co należy przypisać lekkomyślności i popędliwości. to jest opis mojego męża :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanya Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Zgadza się w 100%, z naciskiem na łatwowierność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szakirka00 Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 ja jestem z 3 kwietnia ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts