mloda_czarodziejka Napisano 29 Stycznia 2010 Napisano 29 Stycznia 2010 Witajcie, zapytałam kart, czy pan X odezwie się do mnie w lutym tego roku. Zastosowałam układ, który podała forumowiczka, a wyglądał on tak: ***2**1 - mówią o nieodległej przeszłości np. przyczynie kłopotów ***4**3 - opisują to, co się dzieje aktualnie w danej sprawie 7**6**5 - obrazują najbliższą przyszłość 10*9**8 - zwiastują nieprzewidziane przeszkody 13*12*11 - dają dokładną odpowiedz na postawnione pytanie, czego się mogę spodziewać i na co uważać moje karty to : 1 to 4 karo 2 to walet trefl 3 to 6 karo 4 to Dama trefl 5 to 8 karo 6 to 2 trefl 7 to Dama kier 8 to Król karo 9 to 5 karo 10 to 9 karo 11 to Walet karo 12 to 7 trefl 13 to 6 trefl Oczywiście mam swoją interpretację, ale chciałabym, aby ktoś się na ten temat wypowiedział ponieważ to bardzo ważny temat dla mnie.. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.. Cytuj
Zielonooka Napisano 30 Stycznia 2010 Napisano 30 Stycznia 2010 Z mojej interpretacji wynika na to, że twój problem powstał w momencie gdy zainteresowałaś się młodym mężczyzną (przyjaciel, ktoś godny zaufania), aktualnie masz ty lub ma on pewne obawy przed związkiem i wiąże się to z atrakcyjną ciemnowłosą kobietą (może to ty). W najbliższej przyszłości czekają cię niepowodzenia związane z panem x. Możesz liczyć na wsparcie dobrej, jasnowłosej kobiety. Twoje powodzenie i szczęście zostanie zakłócone niepokojem powiązanym z jasnowłosym, narwanym młodzieńcem. Sama odpowiedź na pytanie jest pozytywna (powodzenie i sukcesy). Nie jestem jednak profesjonalistką ;] Cytuj
mloda_czarodziejka Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Napisano 30 Stycznia 2010 Bardzo dziękuję za pomoc. Wiem o tym, że ma on te obawy, ale nie wiem czy tą kobietą jestem ja. Jestem szatynką. Skoro sama odpowiedź na pytanie jest pozytywna, to czy to znaczy, że w lutym odezwie się do mnie? Pozdrawiam Cytuj
mloda_czarodziejka Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Napisano 31 Stycznia 2010 W takim razie jeszcze raz bardzo dziekuję za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi