bb01 Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Już po raz kolejny śniło mi się że jestem na kopalni poruszam się po niej ale na powierzchni tzn. po biurach, łaźniach albo że załatwiam, sprawy formalne związane z zatrudnieniem. Czy to ma związek z tym iż jestem bezrobotny i od dłuższego czasu szukam pracy, czy może to, że mam swój wiek i potrzebuje związku z kobietą, a niedawno mnie "rzuciła" kobieta, z którą miałem spore życiowe plany a okazało się że po raz kolejny dałem się oszukać kobiecą zabawą? Brakuje mi związku, potrzebuje go.Ale zaczynam wątpić czy to się uda.Wiec proszę co może mieć za za znaczenie ten sen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Czy to ma związek z tym iż jestem bezrobotny i od dłuższego czasu szukam pracy, Zdecydowanie stawiałabym na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bb01 Posted April 4, 2010 Author Share Posted April 4, 2010 Serdecznie dzi ękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts