Gość Halina Napisano 29 Grudnia 2005 Napisano 29 Grudnia 2005 Ciągle mi się śni że sprzątam i wymiatam wszelkie brudy i wyrzucam je, jest to w mojej poprzedniej pracy lub w innych miejscach. Takie sny często mi się powtarzają, nie wiem co to oznacza. Halina [email protected]
Rita Napisano 29 Grudnia 2005 Napisano 29 Grudnia 2005 Po prostu lubisz jasne sytuacje i zasady. Pracujesz nad tym, aby Twoje życie w taki sposób funkcjonowało. Pozdrawiam.
Gość Napisano 22 Stycznia 2006 Napisano 22 Stycznia 2006 Irena Wciąż sni mi się dom rodzinny, ale stary, ktorego już nie ma od trzydziestu lat. Ja z mamą, jktora już nie żyje wciąż sprzątamy. Sen mi się powtarza bardzo często.
andromeda Napisano 26 Maja 2009 Napisano 26 Maja 2009 Miałam sen, że sprzątałam w pokoju w domu moich rodziców z moim partnerem, odkurzaliśmy książki. Było dużo kurzu. Mój przyjaciel poszedł szukać odkurzacza, ale wrócił do mnie i powiedział, że nie może znaleźć. Ja się rozejrzałam i okazało, że odkurzacz jest w tym samym pokoju, co sprzątaliśmy. Pomyslałam sobie, że jak zwykle szybciej znajduję niż on rzeczy. On wziął odkurzacz i zaczął intensywnie odkurzać. Co to może znaczyć? Czy może ktoś udzielić odpowiedzi?
jacek_87 Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Sen o sprzątaniu oznacza że sie nie zmieni miejsca zamieszkania, nigdzie sie nie przeprowadzisz.
Rekomendowane odpowiedzi