Jump to content

Niewidzialność

inez17

Recommended Posts

Hej, śniło mi się dzisiaj, że byłam czy też łaziłam gdzieś z koleżankami. Powtarzałam sobie cały czas w myślach ''Niewidzialność, niewidzialność itd.) i starałam się stać niewidzialna. ale za każdym razem koleżanki czegoś ode mnie chciały czy coś mówiły. Potem jedna poszła i zostałam z drugą w jakimś pokoju i tam dwie starałyśmy się stać niewidzialne.

Nie wiem o co w tym chodzi, ale myślę, że większe znaczenie ma to, że chciałam mieć taką magiczną moc i starałam się to osiągnąć.

Guest SooYoung

dlaczego chcesz zniknąć? z jakiego powodu?

pomyśl o tym co się dzieje że w swoim otoczeniu że chcesz być niewidzialna,

a może chciałbyś podglądać innych, dużo o nich wiedzieć, ale po co? tu nic nie ma za free, taka moc może się obracać przeciwko nam,

mam nadzieję że to pozostanie w sferze Twoich pragnień, to nie jest tak że można bezkarnie podglądać innych

Że tak powiem, nie wiem czy jest konkrety powód. Po prostu chciałabym mieć jakąś magiczną moc, chciałabym mieć życie jak z książki przygodowej czy filmu fantasty. A co do podglądania ludzi, to faktycznie jestem strasznie wścibska i interesują mnie różne plotki, ale bez przesady nie sądze, że starałam się stać niewidzialna tylko po to.

Guest SooYoung

"życie jak z filmu" zależy tylko od Ciebie, działaj - zobaczysz co zdobędziesz:)

ps. niewidzialność bardzo pomaga w podglądaniu;) no ale to w filmach fantasy