inez17 Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Hej, śniło mi się dzisiaj, że byłam czy też łaziłam gdzieś z koleżankami. Powtarzałam sobie cały czas w myślach ''Niewidzialność, niewidzialność itd.) i starałam się stać niewidzialna. ale za każdym razem koleżanki czegoś ode mnie chciały czy coś mówiły. Potem jedna poszła i zostałam z drugą w jakimś pokoju i tam dwie starałyśmy się stać niewidzialne. Nie wiem o co w tym chodzi, ale myślę, że większe znaczenie ma to, że chciałam mieć taką magiczną moc i starałam się to osiągnąć. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 dlaczego chcesz zniknąć? z jakiego powodu? pomyśl o tym co się dzieje że w swoim otoczeniu że chcesz być niewidzialna, a może chciałbyś podglądać innych, dużo o nich wiedzieć, ale po co? tu nic nie ma za free, taka moc może się obracać przeciwko nam, mam nadzieję że to pozostanie w sferze Twoich pragnień, to nie jest tak że można bezkarnie podglądać innych Cytuj
inez17 Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Napisano 7 Kwietnia 2010 Że tak powiem, nie wiem czy jest konkrety powód. Po prostu chciałabym mieć jakąś magiczną moc, chciałabym mieć życie jak z książki przygodowej czy filmu fantasty. A co do podglądania ludzi, to faktycznie jestem strasznie wścibska i interesują mnie różne plotki, ale bez przesady nie sądze, że starałam się stać niewidzialna tylko po to. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 "życie jak z filmu" zależy tylko od Ciebie, działaj - zobaczysz co zdobędziesz:) ps. niewidzialność bardzo pomaga w podglądaniu;) no ale to w filmach fantasy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi