zbyszek.r Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Ostatnio coraz częściej myślę o pewnej kobiecie pod kątem założenia rodziny ale też jestem pełen obaw czy ona mnie zechce.Stąd moje rozmyślania na ten temat i jak się okazuje sny. Oto jeden z nich - rozmawiam z jakimś mężczyzną,wiem we śnie, że potrafi wróżyć, przewidywać przyszłość,nie widzę jego twarzy,intuicyjnie czuję że jest rosjaninem.Bierze moją dłoń a na niej widzę drobne,srebrne kulki które toczą się we wszystkich kierunkach w tą i z powrotem.Nagle słyszę NIE,co znaczy że nigdy się nie ożenię.Budzę się rozczarowany.Stąd mam pytanie,czy mam dosłownie rozumieć znaczenie tego snu?
zbyszek.r Napisano 7 Lipca 2008 Autor Napisano 7 Lipca 2008 Wydawało mi się że wreszcie jestem zdecydowany na poważny krok życiowy ale być może podświadomie się nadal tego boję i wyszukuję problemy aby wszystko odwlekać.
zbyszek.r Napisano 7 Lipca 2008 Autor Napisano 7 Lipca 2008 Ale za kilka miesięcy podejmę ostateczną decyzję.Wóz albo przewóz.Nie mogę odwlekać wszystkiego w nieskończoność. Pozdrawiam i do usłyszenia przy okazji innych snów,mam nadzieję.
Rekomendowane odpowiedzi