Skocz do zawartości

Lisy wyjadające wnetrzności psa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój mąż miał z kolei taki sen: jechaliśmy naszym, starym samochodem zwykłą brukowana drogą aż dojechaliśmy do torów kolejowych. wtedy wysiedlkiśmy z auta i poszliśmy cała nasza rodziną sprawdzić jak wyglada droga za tymi torami. wtedy mój mąż zobaczył martwego czarnego psa. stały na d 2 lisy i wyjadały mu wnetrzności. Krwi nie było. jak zobaczyły mojego męża zaciągnęły swoja zdobycz pod most kolejowy. Jak mąż do nich podchodził to siue oddalały, a jak odchodził to znów jadły swoja zdobycz. Potem wsiedliśmy do auta i pojechaliśmy do naszego domku; którym we śnie był jakby pałacyk w Głuszynie. Na końcu mąż miał takie optymistyczne wrażenie z całości.

Napisano

fiolka691, myślę, że Twój mąż ma w swoim otoczeniu kilka nieprzychylnych mu osób (może tutaj chodzić np, o relacje ze współpracownikami), otóż, myślę że w najbliższym czasie mąż będzie miał chwilę wytchnienia, od użerania się z fałszywcami, ponieważ ktoś inny stanie się obiektem ich zainteresowań. Ta sytuacja może doprowadzić do zdemaskowania fałszywego przyjaciela.

Pozdrawiam.

Napisano

Serdecznie dziękuję za tak szybką odpowiedź, Pai ocena sytuacji jest w wielu momentach zbieżna z sytuacja męża

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...