Skocz do zawartości

Od zera do milionera

Gość LuckyBoy94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1085 a to dzisiaj pełnia, to też będę mieć pewnie problem z zaśnięciem :/ ostatnim razem tak miałam :|

Napisano

1089 jak jestem sama w domu to lubię sobie pośpiewać a tu kicha teraz ;(

Napisano

1091 Gaja Ja to się cieszę że się wcinasz, że dalej z nami jesteś :zacieszacz: Vanalika mnie to słoń na ucho nadepnął hihi :rotfl:

Napisano

1093 No właśnie Gaju fajnie, że z nami zostałaś ;)

a mnie na gardło nadepnął i zmiażdżył głos :hahaha:

Napisano

1096 mam ten sam problem :_kwadr: jak coś to pisz na priv co dwie głowy to nie jedna ;)

Napisano

1097 ok napiszę ;) mam niezłe, że tak powiem Myślenice bo nie wiem co zrobić wkońcu czy działać czy czekać ;D

Napisano

1098 ajjj kochana Ja to już nawet nie mam siły na myślenice, wieczna sinusoida z tym moim Panem...

Aż pozwolę sobie zaśpiewać :)

"Z dołu do góry, z góry na dół

Z ciemności w słońce, z ciszy w krzyk

Falowanie i spadanie, falowanie i spadanie

Ruch, magnetyczny ruch, ściana przy ścianie

Miraż tworzenia, złuda istnienia

Im wyżej skaczesz, tym bliżej dna

Ruch, magnetyczny ruch, ściana przy ścianie

Raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa

Raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa

Raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa

W końcu zmęczony bez sił i ochoty

Bez domu i imienia, w kanale zapomnienia

Ruch, magnetyczny ruch, ściana przy ścianie"

Napisano

1099 ojj tak to jest z tymi panami, aaaa wieczne dramaty tylko z nimi :uoeee:

UWIELBIAM tą piosenkę, jedna z moich ulubionych Maanamu ;D

Napisano

1101 ja też uwielbiam Maanam ;D

a oglądasz Must be the music i wypowiedzi Kory na temat uczestników?? ;D

Napisano

1102 oglądam :) ona przez te " grzechy młodości" i nie tylko młodości to wygląda na nieźle pstryknięta nie w tą stronę :) ale i tak szacun dla niej :_kwadr:

Napisano

1103 no tak prawda :) ale zna się na muzyce, czasami nie zgadzam się z jej opiniami bo ktoś fajnie zaśpiewa a ona krytykuje.

Ale najlepszy to jest Łozo te jego miny czasami i jak leci na panny xD

Napisano

moje dzieci się jej boją, mówią, że zombi i powrót żywych trupów. Ale ma za sobą karierę, szacun. Za. 1104

Napisano

1105 Haha kiedyś się straszyło Buką, dziadem z piwnicy, czarownicą... A teraz będzie " jak nie zjesz obiadu to przyjdzie Kora z telewizora" hahaha :rotfl:

Napisano

1106 "Kora z telewizora" :hahaha: a z nią Łozio w kapelutku :hahaha:

idę spać dobranoc :spacde5:

Napisano

1128 :iconbananwo8::iconbananwo8::iconbananwo8::iconbananwo8::iconbananwo8::iconbananwo8: i raz i dwa i raz i dwa

Napisano

1132 sialalalalalalalalalalalalalalalalalalalaaaaa :iconbananwo8::iconbananwo8::iconbananwo8:

tancereczki z nas ;D :zacieszacz:

Napisano

1134 no to tańcujemy dalej ;D człowiek się natańczy za wszystkie czasy :iconbananwo8:

Napisano

1157 mam doobry humor jak nigdy ;D aż mi się chce tańczyć :iconbananwo8::iconbananwo8:

Napisano

1159 chrypka jeszcze troszke i już jej nie będzie ;D

A humor u Ciebie jak ?;)

Napisano

1160 mój humor podobny do Twojego :) czyli super :spoko_na:

Dziś w ciągu dnia mnie taka śpiączka złapała, wypiłam kawusie i przeszło. Ale teraz mnie zaczyna mulić na sen

Napisano

1161 to mnie się nawet nie chce spać, ale wczoraj zasnęłam odrazu mimo, że była pełnia

Napisano
1161 to mnie się nawet nie chce spać, ale wczoraj zasnęłam odrazu mimo, że była pełnia

A co, normalnie podczas pełni zamieniasz się w wilkołaka i terroryzujesz okolicę? ;)

1163

Napisano
A co, normalnie podczas pełni zamieniasz się w wilkołaka i terroryzujesz okolicę? ;)

1163

1164 :hahaha: NIE!!!!!

tylko jak była ostatnia pełnia to zasnąć nie mogłam ;p

Napisano

Aha :) To dobrze, już myślałerm, że masz jakieś dziwne zwyczaje podczas pełni ;) Wilkołak jest be, za dużo futerka, ale np. jakiś miły sukkubik, to już całkiem insza inszość ;D

1165

Napisano

Pokornie proszę o wybaczenie ;) Ale wiesz, to Twoje zdanie o nie spaniu podczas pełni zabrzmiało tak tajemniczo, że od razu przyszły mi do głowy takie dziwne skojarzenia :P Szczególnie, że jesteśmy na ezoforum, gdzie przeróżnych dziwaków jest co niemiara... Nie żebym miał Cię za dziwaczkę ;D

1168

Napisano

1169

1167 :iconbananwo8:

tańcujemy:iconbananwo8::iconbananwo8:

Pokornie proszę o wybaczenie ;) Ale wiesz, to Twoje zdanie o nie spaniu podczas pełni zabrzmiało tak tajemniczo, że od razu przyszły mi do głowy takie dziwne skojarzenia :P Szczególnie, że jesteśmy na ezoforum, gdzie przeróżnych dziwaków jest co niemiara... Nie żebym miał Cię za dziwaczkę ;D

1168

no dobrze wybaczam ;p

Napisano

1170 Ja np podczas pełni mam problemy ze snem, kręcę się z boku na bok, a jak już uda się usnąć to dziwne sny miewam :)

A jak tańcujemy cały czas :iconbananwo8:

Napisano

1171 ja też tak mam czasami ;) dzisiaj miałam naprawde 2 dziwne sny, że sobie jechałam na motorku i o ... (wiesz Charlotko o kim ;D)

Napisano

1173 ale to był strasznie dziwny sen, widziałam jego zdjęcia i miał na nich raz włosy ciemne za ramiona a na innym zdjęciu krótsze troche i blond xD jakby to nie był on ale wydawało mi sie, że to on xD

ale wiesz dawno mi się nic z nim nie śniło ;p choć może to tylko śniło mi się przez to, że coś tam o nim pomyślałam przed snem ;p

Tobie się coś śniło w tą pełnię??