Skocz do zawartości

Od zera do milionera

Gość LuckyBoy94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1189:i4bananbabluwh8::i4bananbabluwh8::i4bananbabluwh8::i4bananbabluwh8::i4bananbabluwh8:

Napisano
1185 Dobry dień, dobry dień

Tu twoje radijo heloł:i4bananbabluwh8::iconbananwo8:

Swego czasu,to znaczy w to lato,cały czas nuciłam sobie tą piosenkę-super jest,podoba mi sie bardzo!

Ale teraz nie chce mi sie nawet gadać a co dopiero śpiewać... :(

1192

Napisano
1193 Lioness dalej go nie ma? :(

Lady,Befi-Kochane,nie ma Go:( Pytałam się tu na forum,ponoć pijak jakiś Go uwiązał i zamknął,bo Rambuś osładza mu samotnośc... :/

Cholera,niech Go wypuści,bo nie wiem juz jak szukać,szukamy Go jak szuka sie człowieka! ale to i tak nic nie daje... :( ech.. :(

1195

Napisano
1196

Bądź dobrej myśli Lione

Cały czas wierze,że wróci!

Ale to już tak długo go nie ma,a ja tęsknię... :( On był z nami 8 lat! Ja ratuję stare,chore psy ze schronisk,porzucone przez "włascicieli" a mój pies rodzony poszedł na poniewierke-PARADOKS!! cholerna ironia losu :(

Ale cały czas mam ogromną nadzieję,cały czas...

1197

Napisano
Swego czasu,to znaczy w to lato,cały czas nuciłam sobie tą piosenkę-super jest,podoba mi sie bardzo!

Ale teraz nie chce mi sie nawet gadać a co dopiero śpiewać... :(

1192

1199

W lato ciągle słyszałam to w radiu a teraz już nie.

A noo tak... Kiedyś czytałam co się stało z Twoim psiakiem... :( ale znajdzie się napewno.

Napisano

1201 cholera krew mnie zalewa jak słyszę coś takiego " jakiś pijak uwiązał" co za ludzie, nie widzi że psiak tęskni, że ktoś go szuka!!!!! Lioness współczuje, jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywasz

Napisano (edytowane)

Kochane,dziękuję za slowa otuchy!!

To mój Rambuś,piękny,kochany psiak,taki ufny,kocha ludzi,do każdego podszedł sie przywitać,On nie znał krzyku,bicia,złego słowa...kocha ludzi i świat....

http://img831.imageshack.us/img831/4800/173rg.jpg

http://img571.imageshack.us/img571/6144/174nm.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/5076/rambu.jpg

Miał obrożę z adresatką-imieniem i numerem telefonu...

szukamy cały czas i nie przestaniemy!!!

1202

Edytowane przez lioness
dodanie zdjęć
Napisano

1203 Śliczny, a jaki zadbany, sierść jaka błyszcząca :) widać że szczęśliwy piesek. Musi się odnaleźć, jak można przetrzymywać pieska mając adres, numer telefonu. O zgrozo już nie powiem co ja bym z taki delikwentami zrobiła!!!

Napisano
1203 Śliczny, a jaki zadbany, sierść jaka błyszcząca :) widać że szczęśliwy piesek. Musi się odnaleźć, jak można przetrzymywać pieska mając adres, numer telefonu. O zgrozo już nie powiem co ja bym z taki delikwentami zrobiła!!!

Lady,On był jeszcze piękniejszy teraz,bo dupka przytyła mu na zimę,sierść błyszczała,aż można było sie przejżeć,jest taki czarny,że aż granatowy!

Kto mi może pomóc Go odnaleźć,proszę... :(

1204

Napisano

1205 Ojjj śliczny psiak. Musi się odnaleźć... Może ktoś zmądrzeje i Ci go odda.

Napisano
1205 Ojjj śliczny psiak. Musi się odnaleźć... Może ktoś zmądrzeje i Ci go odda.

Kochana,niczego więcej nie pragnę!!!

1206

Napisano

1207 no chyba jeszcze w tych ludziach jest choć odrobine dobrych uczuć

Napisano

1222 taka pora, wszyscy coś łapią :_uoeee: Ja już leżałam tydzień w łóżku, odpukać teraz jest ok :)

Napisano

1223 mam nadzieję, że mnie nie 'położy' do łóżka... a jeszcz jutro cały dzień na zajęciach :_uoeee:

Napisano
1222 dzień dobry wszystkim, jak zdrówko? bo mój kaszelek świetnie się trzyma :_uoeee:

Dzień dobry:)

Mój kaszelek również świetnie się trzyma,gorzej ze mną:icon_curve:

1223

Napisano
1132

łoddojcie mi banana :_uoeee:

Że co???? gdzie Ci mamy ładowac tego banana? :0 :D

Aaaa...oddajcie mi banana,tak?? hahaaa... :D

1133-ooooo,jaka pikna liczba ;)

Napisano
1134

Bo ktoś sie nie boł i zaje.....ł i teroz nie mom banana

Befi,zajeb***i Ci banana???? :o

1135

Napisano
1136

no tak !!!!! i teroz go ni mam :_uoeee::_uoeee:

'Kcesz' mojego banana?:chytry:

No wiesz,z braku laku dobre i cokolwiek,ale mój banan nie jest taki ostatni:_jezyk: bo dobry banan nigdy nie jest zły:okularnik:

No doooobra,żartowaaaaałam,nie oddam swojego banana :roll:

Buziaki :*

1137

Napisano

1138

No wiesz :zawstydzony: na początku tak zem sie ucieszyła i trwało to do momentu aż nie poczytałam dalej ha ha ha ha a potem rozczarowanie ha ha ha:_uoeee: :_mysli::_jezyk:

Napisano
1138

No wiesz :zawstydzony: na początku tak zem sie ucieszyła i trwało to do momentu aż nie poczytałam dalej ha ha ha ha a potem rozczarowanie ha ha ha:_uoeee: :_mysli::_jezyk:

Befi :D

Szukaj swojego banana,inne to takie 'rozklapciane i rozmemłane' :zeby:(nie,żebym miała praktyczną wiedzę,ino teoretycznie tak Se rozważam :_ROTFL: ) nie ma to jak swój 'rodzony' banan :i4bananbabluwh8::iconbananwo8:

Jaki by nie był,to jednak swój :usmiech2_na:

A tak w ogóle to kaj Ci łon zagubił się?:mysli:

1139

Napisano

1147 to lux ;) a ja zmęczona jestem dzisiejszymi zajęciami i nadmiarem wiedzy ^^

Napisano
1158

Daleko jeszcze? :P

1159

dalekoooooooooooooooooooooo ohoho!

Napisano

1163 witam pięknie, słonko świeci, ptaszek leci i orzechy s padają na moje podwórko:mruga_na::jezyk1::papa:

Napisano

1170 :i4bananbabluwh8::i4bananbabluwh8::i4bananbabluwh8::i4bananbabluwh8:

Napisano

znowu inwazja pląsających bananów! jeden jeden siedem jeden ! :i4bananbabluwh8::i4bananbabluwh8::i4bananbabluwh8::jezyk1: