Skocz do zawartości

Od zera do milionera

Gość LuckyBoy94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

383 ... ale nie ma co owijać w bawełne, bo Pierona sa zajebiste... heeyyy :)* :diabelek::iconbananwo8::_szok::girl70lu1::i4bananbabluwh8::nie_powiem::bezradny:

Edytowane przez infedro
Napisano
383 ... ale nie ma co owijać w bawełne, bo Pierona sa zajebiste... heeyyy :)*

384

Ha ha ha nic dodać nic ująć Infe :oczko2: :diabelek:

Ino jo ni mom go bo piernik kasik sie schowoł :beczy:

Napisano

387... nie ino Kurza, tak ino dla szpanu/towarzystwa znaczy sie/...:diabelek::_mysli::cfaniak:

Napisano

391... Eeehm, hekm... lepszy pocieszacz, niz nic! bo nie ma to jak na Żywo... rocej :)^:_mysli::diabelek::cfaniak:

Napisano
391... Eeehm, hekm... lepszy pocieszacz, niz nic! bo nie ma to jak na Żywo... rocej :)^:_mysli::diabelek::cfaniak:

392

łod czego sie ma wyobraźnia :diabelek:

Napisano
392

łod czego sie ma wyobraźnia :diabelek:

393... nooo? to jak?, to nie wis... Łood EGOsia włośnie... :diabelek::czarodziej:

Napisano
393... nooo? to jak?, to nie wis... Łood EGOsia włośnie... :diabelek::czarodziej:

394

Gdyby nie te chusteczki to pewno już bym nic na tym monitorze nie widziała ha ha ha ah:slonko:

Napisano

395... Łeetomm... najwyzoj by splyneło, wsak mo gdzie.. bo ino na dół... rocej, ni... :)^* :co::tancze:

Napisano

397... nie Fokt... ino Prowda :))^ :_mysli::cfaniak: (fakt to jakby nastąpił) rocej... :tuptup::diabelek::))^^*

Napisano
397... nie Fokt... ino Prowda :))^ :_mysli::cfaniak: (fakt to jakby nastąpił) rocej... :tuptup::diabelek:

Kto wie ? Jo ha ha ha ha

398

Zaroz synuś przyjdzia i wyrzuci małą mamusie z komputerka ;-(

Napisano (edytowane)
Kto wie ? Jo ha ha ha ha

398

Zaroz synuś przyjdzia i wyrzuci małą mamusie z komputerka ;-(

399... aaa dyć cemu?, małe sie nie wyzuco!!!... "Małe jast Piekne"... przeca! :bejsbolmj6::iconbananwo8:

Edytowane przez infedro
Napisano
399... aaa dyć cemu?, małe sie nie wyzuca!!!... "Małe jast Piekne"... przeca! :bejsbolmj6::iconbananwo8:

400

Też tak myślę :diabelek:

Tak to już jest że jak on przychodzi to w tej jednej kwestii mu ulegam ;-) A że wyższy o głowę to wiesz boje się :szok: ha ha ha ha

Napisano (edytowane)
400

Też tak myślę :diabelek:

Tak to już jest że jak on przychodzi to w tej jednej kwestii mu ulegam ;-) A że wyższy o głowę to wiesz boje się :szok: ha ha ha ha

401... tylko Ta kwestyjo ulegos?... hmm, :_mysli: to decko mało... rocej:nie_powiem::faja::kawa:

- kofana... dyć to nie łon wyzzsy ino Ty nizsa... Tylko rocej . więc po co sie boć? :_mysli::sciana:

Edytowane przez infedro
Napisano

402

Ha ha ha ha w innych kwestiach żeby mnie przekonać używać ma argumentów .Jeżeli dobrze się przygotuje to idę na odstępstwa .Ale w tej kwestii mam słabość i odpuszczam bo robi taką minkę jak kot ze Shreka ha ha ha

Napisano (edytowane)

403... aaa?... no taa Kotom to trza ustompywać, bo To lepi nie kusić Czorta... ni... :cfaniak::_mysli:

Edytowane przez infedro
Napisano (edytowane)

425...... witam i ja... :) ... :iconbananwo8::slonko:

Edytowane przez infedro
Napisano

434

godz. 12.50

melduję przybycie na stanowisko odliczania :lol:

:paker:

Napisano (edytowane)

447 :soczek:

noo faktycznie ktoś pomylił ;p

Edytowane przez Nexie
poprawka ;D
Napisano (edytowane)

poprawcie liczenie, błąd z odliczaniem:buzki:448

Edytowane przez Radiana
Gość Vampirella
Napisano (edytowane)

449

Rzeczywiście wkradł się błąd :)

Edytowane przez Vampirella
Napisano (edytowane)

450 ;););)

Edytowane przez Nexie
poprawka drobna ;p
Napisano

458

jasne ;D więcej liczących to szybsze dojście do miliona ;D

Napisano

465

widzę, że można kilka razy, bo już myślałam, że trzeba czekać aż będzie milion forumowiczów ;)

Napisano
465

widzę, że można kilka razy, bo już myślałam, że trzeba czekać aż będzie milion forumowiczów ;)

466 mozna mozna :)

Napisano

467 z później nikt nie będzie chciał dodać liczby 999999 bo każdy będzie próbował pyknąć ten milion :D:D

Napisano
tutaj powinno być już 471

Patrząc od początku tej strony

Faktycznie,wyżej Ewa sie machnęła w obliczeniach,a my jak pokorne owieczki poszłyśmy za Nią ;)

No to 472 daję :)

Napisano

479 witam ;) u mnie słonko też świeci, ale co chwile chowa się za chmurki