Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam i bardzo proszę o interpretacje snu, a właściwie snów.

Ostatnio śni mi się moja dawna "miłość". Na wstępie może opowiem o tej osobie. W zasadzie nigdy on nie był moim chłopakiem, spotykaliśmy się ukradkiem, był to raczej romans. Miałam wtedy ok 17 lat. W pewnym momencie, prawie po roku takich spotkań, miałam już dość czekania aż on zmieni zdanie i zechce żebym została jego dziewczyną i tak jakby przejrzałam na oczy, więc urwałam nasze wszelkie kontakty. Wtedy jemu się odmieniło i zaczął za mną "latać" i nawet w końcu chciał oficjalnie być ze mną, ale ja już nie byłam zainteresowana. Gdzieś po roku spotkaliśmy się przypadkiem i tak jakby uczucie odżyło. On wtedy miał dziewczynę i powiedział że dla mnie ją rzuci, a ja myśląc "racjonalnie" odmówiłam mu, mimo iż miałam ochote na coś więcej. W sumie zawsze wiedziałam że nasz związek nie ma przyszłości, wolałam nie robić mu nadziei, ale i tak nas do siebie ciągnęło. Od tamtej pory go nie widziałam, nie mam z nim żadnego kontaktu i właściwie nie wiem co się z nim teraz dzieje, gdzie jest, czy ma kogoś itp. Teraz już od 5 lat jestem w szczęśliwym związku z innym facetem, z którym po tygodniu znajomości wiedziałam że "to ten", i planujemy dalsze życie razem i nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu.

A tu teraz nieoczekiwanie zaczął mi się śnić tamten. I to było już kilka takich snów. I zawsze w tym śnie spotykam go przypadkiem, mówię mu że za nim tęskniłam, biorę nr telefonu i chce się z nim umówić żeby porozmawiać, ale właściwie nie wiem o czym chce z nim rozmawiać. W jednym ze snów jak go spotykam to przytulamy się na powitanie i czujemy nasze "walące" serca. W innym śnie nasze spotkanie skończyło się w łóżku w jego mieszkaniu (gdzie faktycznie raz tam byłam), a za oknem widze mojego obecnego chłopaka który mnie szuka. W jeszcze innym spotykam go jak stoi ze swoim kolegą (którego w ogóle nie znam osobiście, tylko z widzenia) i ten jego kolega twierdzi że kiedyś spał ze mną jak byłam pijana.

I w ogóle w tych wszystkich snach mam takie uczucie tęsknoty za nim, chce wiedzieć co u niego słychać, i niejednokrotnie mam ochote na romans z nim, mimo iż jestem w związku z innym. I dodatkowo zawsze widzie jego wyidealizowany obraz, a tak na prawdę on nigdy nie był zbyt urodziwy ;)

Po tych snach faktycznie zastanawiam się co u niego słychać i jeśli bym go spotkała czy było by coś między nami, a właściwie czy wogóle byłby jeszcze mną zainteresowany, chociaż nie wiem po co skoro mam innego faceta.