Zosiaaa Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Witajcie, to znów ja Śniło mi sie, że pokłóciłam się z siostrą bo ona powiedziała, że nic nie robie w domu i ciągle się lenie :/ poszłam, żeby na nią nakrzyczeć, siedziała u siebie w salonie z jakaś parą, kobieta kiedy mnie zobaczyła, to tak jakby się wystraszyła, zatkała uszy i zakryła oczy... jedyne co u tych osób pamięta to to, że kobieta miała włosy obcięte do ucha i czarne i miała dużo biżuterii a mężczyzna był dość potężny, siostra była w ciąży i była strasznie gruba, miała włosy ścięte podobnie jak ta kobieta tylko koloru bląd, i miała przez ramiona przerzucony niebieski szal... Postanowiłam, ze się wyprowadzam, strasznie płakałam. Otworzyłam szafę i wszystkie rzeczy zaczęły spadać razem z wieszakami a mama mi powiedziała, żebym tylko o spodniach nie zapomniała i pokazywała na nie wiszące w szafie... nic wiecej niestety nie pamiętam... Czy ktoś z was wie co to oznacza i czy mógł by mi pomóc? proszę bardzo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reina Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 (edited) Szafa to Twoje wnętrze. Podejżewam, że w Twojej rodzinie ostatnio musiały być faktycznie jakieś napięcia. Na siostrze pewnie skupia się uwaga z powodu jej osiągnięć (nie piszesz, w jakim jesteście wieku, ale to będzie coś w rodzaju otrzymania pracy, dobrych wyników w nauce etc.), a Ty masz o to żal. Rzeczy wypadające z szafy to Twoje uczucia. Raczej zdajesz sobie z nich sprawę, kotłują się w Tobie. Podejżewam, że cała sprawa nie jest aż tak poważna i dramatyczna (na dodatek chyba dość cicha, może jesteś trochę nie w temacie i rodzina traktuje to zupełnie normalnie, co mógłby oznaczać błękitny szal), ale po prostu są sprawy, które Cię irytują i jeśli jeszcze nie dałaś tego do zrozumienia rodzinie, niedługo to może nastąpić (spadające ubrania). Natomiast spodnie to symbol niezależności, zwłaszcza w przypadku kobiety. Edited November 17, 2008 by Reina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zosiaaa Posted November 18, 2008 Author Share Posted November 18, 2008 bardzo dziekuję za odpowiedź ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts