Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od kilku dni co noc mam podobny sen, tak jakby wszystko działo się naprawdę. Chłopak w moim śnie ma na imię Łukasz (znamy sie w realu i naprawde bardzo mi się podoba). Spotykamy się razem i ze znajomymi, mozna nawet powiedziec ze we snie flirtujemy. Odkąd zaczełam mieć sny z udziałem Łukasza to codziennie śni mi się tak jakby ciąg dalszy tej "historii". Proszę powiedzcie mi co to może oznaczać?

Pozdrawiam

Gość cyganicha
Napisano

Witaj,napisałaś w moim sub forum,tutaj interpretacji udzielam tylko ja.Co konkretnie się Tobie śni?To co masz w realu?To co piszesz to sen czy real?Napisałaś tak,że niezbyt rozumiem jaki jest sen.

Na pewno dotyczy tego że myslisz o tym chłopaku,o Waszych relacjach i to znajduje odzwierciedlenie w snach.Sny kolejne są kontynuacja poprzednich,tak jest.Bardzo prosze i pozdrawiam :)

Napisano

"Spotykamy się razem i ze znajomymi, mozna nawet powiedziec ze we snie flirtujemy. Odkąd zaczełam mieć sny z udziałem Łukasza to codziennie śni mi się tak jakby ciąg dalszy tej "historii"." - to jest sen. Czy to, że Łukasz codziennie mi sie sni to moze znaczyc ze on myśli o mnie?

Gość cyganicha
Napisano

Raczej powiedziałabym,że to Ty jesteś nim zafascynowana i stąd te sny.Te sny są odzwierciedleniem Twoich pragnień i przemyśleń z reala.