pawel116 Napisano 24 Listopada 2011 Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) Witaj cyganicho W dzisiejszym śnie znalazłem się w pomieszczeniu, w którym przebywali uczniowie mojej byłej klasy wraz z innymi absolwentami szkoły, do której chodziłem. Z wyglądu pomieszczenie to bardziej przypominało sklep niż szkolną salę. Pamiętam, że mieliśmy spotkanie ze swoją polonistką i że wszyscy siedzieliśmy na kupie bo było ciasno. Nagle koleżanka z klasy, która siedziała obok mnie zaczęła mówić o maturze, która nas czeka za kilka lat. Powiedziała, że zna pytania i że będzie trudna. Ja zacząłem jej tłumaczyć, że przecież dopiero co zdawałem maturę, więc dlaczego mam zdawać drugi raz? Ona udała, że nie słyszy i pokazała mi jakieś kserówki, a tam były tematy z języka polskiego, jakieś charakterystyki bohaterów. Rzuciłem na nie okiem i stwierdziłem, że rzeczywiście trudna będzie ta matura. Pozdrawiam i proszę o interpretację. Edytowane 24 Listopada 2011 przez pawel116 Cytuj
Gość cyganicha Napisano 27 Listopada 2011 Napisano 27 Listopada 2011 Witaj W najbliższym czasie będziesz miał albo już masz ważny egzamin "z życia". Trudny dla Ciebie. Czujesz się niezręcznie w związku z jakąś sprawą. Ty się nie tłumacz tylko przygotowuj, zbieraj doświadczenie i wyciągaj życiowe mądrości. "Egzamin" z podstawowych spraw życiowych ważnych dla Ciebie. Bardzo proszę i pozdrawiam Cytuj
pawel116 Napisano 27 Listopada 2011 Autor Napisano 27 Listopada 2011 Chyba już się zaczęło... Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi