basekla Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Witam, śniło mi się dzisiaj, że poczułam uszczypnięcie na lewej nodze. Odwróciłam głowę i zobaczyłam z tyłu nogi na łydce tuż pod kolanem dwie lub trzy pchły, które po kolei łapałam i gniotłam paznokciami zabijając je. Co może oznaczać taki sen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 basekla, pchły mogą oznaczać ukrytego wroga, który chce Ci zaszkodzić. Taki sen może również świadczyć o zamęcie panującym obecnie w Twoim życiu. Nie wiesz, dokąd zmierzasz, nie potrafisz sprecyzować swoich celów. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el argento Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Najważniejsze w tym śnie jest generalnie to, że pchły były wyłapywane i zabijane. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 O, bardzo trafna uwaga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts