kikuchi Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 (edytowane) Ciekawe. Czyli chcecie aby ta dziewczyna poroniła? Runiczna aborcja? Tak, wiem, że gadki o moralności są zupełnie zbędne, ale nie uważasz, że to trochę nie w porządku? Myślę, że i tak żadna osoba tutaj zajmująca się runami nie pomoże wam wywołać śmierci płodu. TAK! poza tym jest to proba manipulacji zyciem trzeciej, a byc moze i czwartej osoby.... A koledze zamiast skryptow runicznych na przyszlosc polecam paczke prezerwatyw - uchroni go to przed nieprzespanymi nocami z powodu leku, ze zostal niechcacy tatusiem oraz jego i ewentualnych pozniejszych partnerow badz partnerki przed innymi bardzo powaznymi przypadlosciami :/ Edytowane 26 Września 2010 przez kikuchi Cytuj
Belen Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Neri załatwia koledze sposób na pozbycie się dziecka które zrobił kobiecie poznanej w dyskotece. Kolega widzę o zdrowych zmysłach. A, no i to nie jest śmieszne. Raczej straszne i okrutne. *.* Gdybym był kobietą, nie chciałbym aby ktoś wywołał mi 'runiczne poronienie'. Cytuj
kikuchi Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 (edytowane) Generalnie nikt nie zyczylby sobie aby w jakikolwiek sposob manipulowano jego zyciem - dlatego nie nalezy tego robic innym, nawet jesli sa to "niewinne" czary milosne a reszty juz nawet nie bede dalej komentowac... Edytowane 26 Września 2010 przez kikuchi Cytuj
Neri Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Tak jak myślałam wywołało to spore poruszenie. Nie będę się kłócić ponieważ uważam jedno głośnie że macie RACJE. Napisałam ten post pod jego naciskiem i też nutką ciekawości czy jest wgl coś takiego możliwe. Oczywiście że NIE CHCE pozbawić nikogo życia. A to ze naważył sobię takiego piwa i musi je wypić to jest dla mnie jasne. ( nie wiadomo czy dziewczyna jest w ciąży czy nie, bardziej przypomina to głupie zagrywki ale nie będę się już w to wgłębiać reszta wyjdzie w praniu) Pozdrawiam ! Cytuj
Rea Napisano 27 Września 2010 Napisano 27 Września 2010 Pytanie nie związane z obecną dyskusją ale z tematem wątku: Jaki polecilibyście skrypt na rozwinięcie zdolności matematycznych? Cytuj
LoonyMystic Napisano 27 Września 2010 Napisano 27 Września 2010 (edytowane) perdo / kaunaz / eihwaz / jera - perdo pomoże ci dostrzec problem (matematyczny), odnaleźć niewidoczne na pierwszy rzut oka zależności - kaunaz symbolizuje szukanie jego rozwiązania i dochodzenie do prawdy - eihwaz pomoże ci zastosować konkretne metody i opisać wszystko językiem matematycznym, ułożyć odpowiednie równania - jera pomoże ci znaleźć rozwiązanie zadania (i zebrać plony wysiłku myślowego) jeszcze można fehu dodać, jako runę symbolizującą wartości liczbowe i liczenie w ogólności. Edytowane 27 Września 2010 przez LoonyMystic Cytuj
Trida Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Witam Wszystkich mam nadzieję, ze moje pytanie zadaję w odpowiednim temacie, jeśli nie to przepraszam i prosze o przeniesienie owego posta w odpowiednie miejsce Chciałabym się Was poradzić. Spotykałam się jakiś czas z pewnym chłopakiem jednak on urwał kontakt. Chciałabym jednak odnowić jakoś tę znajomość, bo wiem, ze o mnie myśli. Zastanawiam się nad tymi skryptami: 1) GADAZ + GEBO + EHWAZ (uzdrowienie zwiazku, powrót uczuć) 2) KENAZ + GEBO + KENAZ odwrócone (wzajemne porozumienie i otwarcie sie na siebie) 3) GEBO + BERKANO + TIWAZ + ODALA (by strzała Amora trafiła tego konkretnego) 4) BERKANO + HAGAL + KENAZ (odżycie miłości w wypalonym, meczącym stałym związku ----> my się rozstaliśmy wiec nie wiem, czy to będzie odpowiednie) 5) EHWAZ + ALGIZ + EHWAZ (cheć bycia ze sobą, ciepło, miłość, długotrwaly zwiazek) osobiście najbardziej do mnie przemawia 2 i 5 jednak chciałabym poznać opinie bardziej doświadczonych Cytuj
Trida Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Dlaczego ludzie korzystaja ze skryptów w sytuacji gdy wystraczy odrobina woli i wysiłku. Moze zamiast tworzyc skrypt zadzwoń i porozmawiaj. Droga Zosiu Na chwilę obecną on poprosił mnie, żebym nie pisała do niego. Chcę to uszanować i przez jakiś czas nie będę się odzywała jednak wydaje mi się, ze mogę w tym czasie jakoś sobie pomóc i zbliżyć nas do siebie energertycznie, by rozmowa, którą przeprowadzimy za miesiąc, dwa poszła po mojej myśli Dlatego właśnie pomyślałam o pomocy Run a ze nie mam pewności, która w mojej sytuacji będzie najodpowiedniejsza - skierowałam swoje pytanie do bardziej doświadczonych Cytuj
LadyM Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 Trida,u mnie jest podobnie,moj byly chlopak na razie nie chce ze mna rozmawiac,moze to dziwne,ale jestesmy umowieni na swieta,powiedzial zebym przyszla,zebysmy mogli sobie zyczenia zlozyc i nawet herbatki sie napic,co teraz byloby nie do pomyslenia.Tez nie chce napierac,oni po prostu czasem potrzebuja sie schowac w swojej jaskini,musi im zlosc minac.Ja zrobilam skrypt Tiwaz Ansuz Gebo,,do swiat daleko,ale czas szybko leci i mam nadzieje ze skrypt sobie po cichutku dziala... Cytuj
Trida Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 .Ja zrobilam skrypt Tiwaz Ansuz Gebo A jak on działa? Ja własnie takiej małej pomocy szukam Cytuj
mlodzia Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Poproszę was o skrypt który pomoże w zamknięciu za soba przeszłości ,która utrudnia bardzo życie, i skupieniu sie na tym co jest teraz. Pozdrawiam ) Cytuj
mlodzia Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Ponawiam prośbę , bardzo mi na tym zależy:pomocy: Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Wiesz co na wszelkie odcinanie się najlepsza jest runa Isa.... Cytuj
mlodzia Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 czyli mogę po prostu zrobic sobie tą jedna i na niej sie skoncentrować? dziękuje bardzo za pomoc ) Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 czyli mogę po prostu zrobic sobie tą jedna i na niej sie skoncentrować? dziękuje bardzo za pomoc ) tak jak najbardziej możesz jedną zastosować, i tak jak Zosieńka napisała, postaraj się jej "nie przetrzymać"..... Cytuj
lavis Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 spróbuj tak;wyobraz sobie to co chcesz odciąć,po jednej stronie , siebie i przyszłość op drugiej stronie,a pomiędzy w myślach nakreśl Runę Isa. Cytuj
mlodzia Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Bardzo wam dziękuje za pomoc , zastosuje sie dokładnie do waszych rad ) Cytuj
Trida Napisano 24 Października 2010 Napisano 24 Października 2010 tak sie zastanawiam... mam na brzuchu od jakiegoś czasu skrypt na odchudzanie (tak tak pozwoliłam sobie "zpapugowac" czyjś sposób ) i on tak skokowo działa i sie zastanaiwam, zy moge go zmyc i napisac inny? czy trzymac sie tego jednego? Cytuj
Buddha Napisano 26 Października 2010 Napisano 26 Października 2010 (edytowane) No to ja mam pytanie - potrzebuje zrobić skrypt? runiczny dla ułatwienie i pogłębienia przemian magicznych i innych - dla transformacji - jak najmocniejszej wybrałem wstępnie - Raido, kenaz, halagaz, barkana i dagaz - jakieś uwagi, rady? bicie po głowie? no i oczywiście - jaka kolejność waszym zdaniem? aż takie głupstwo palnąłem czy tez nikt nie ma czasu odpowiedzieć? Jeśli czegoś nie wiem na ten temat - proszę oświećcie mnie - bo czegoś nie wiem na ten temat??? Edytowane 28 Października 2010 przez Buddha Cytuj
mlodzia Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Tak. popieram. Isa na odcięcie od przeszłości. tylko nie za długo bo może zacząć blokować to co jest teraz Podziałało fantastycznie, jeszcze raz dziękuję. Mam jeszcze jedna prośbę jaką runę albo skrypt zastosować , żeby nabrać wiecej pewności siebie i swobody w relacjach z konkretna osobą. Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Generalnie taki power, przebojowość daje Sowilo, ale jeśli chodzi Ci o "werbalną" pewność) siebie w sensie w rozmowie to Ansuz Cytuj
mlodzia Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Chodzi mi bardziej o 'werbalna' pewność siebie. Dziękuje, buźka .) Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 No to myślę, że runka Ansuz starczy, ja osobiście jestem zwolennikiem umiaru w posługiwaniu się runami, więc jeśli skrypt nie jest niezbędny, to jeden znak na pewno starczy;):)Pozdrawiam Cię serdecznie;* Cytuj
martuniad Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Witam, Ktoś mi zaproponował żebym pracowała ze skryptem KENAZ ANSUZ ALGIZ Chciałabym wiedzieć, co ten skrypt oznacza. Zgóry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam cieplutko Cytuj
LoonyMystic Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Nie wiem, może to że masz problemy z pewnością siebie, kompleksy i trudności w wyrażaniu własnego zdania, i musisz nad tym popracować? KENAZ, ANSUZ, ALGIZ doskonale by pasował do tego. Kenaz wydobywa to co ukryte, ansuz daje moc wypowiedzi, a algiz ponoć daje ochronę Cytuj
lavis Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) Może być ogólnie na większa smiałość w kontaktach ,domsko -męskich i wieksza wiare w swój sexsapil. Edytowane 21 Listopada 2010 przez lavis Cytuj
martuniad Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 Dziękuję ślicznie za odpowiedzi Cytuj
martuniad Napisano 24 Listopada 2010 Napisano 24 Listopada 2010 A nie uważasz ze powinnas zapytac tej osoby która ci go poleciła. Ona z pewnoscia wie dlaczego te runy a nie inne. Pewna Pani powiedziała mi, że mam z kimś szczerze porozmawiać (ta osoba nie chce jakiegokolwiek kontaktu z mojej strony), w tym celu mam pracować z tym skryptem. Zapytałam się o radę na forum, bo jakoś „nie czuję” tej sytuacji… nie umiem tego wytłumaczyć, po prostu „nie chcę” pracować z tym skryptem, jakby nie był mi potrzebny, albo jakby nie był skuteczny akurat w tej sprawie. Ja bardzo chciałam rozmawiać z tą osobą, to ta osoba nie chciała szczerej rozmowy… a przecież nikogo do niczego nie można zmuszać. Cytuj
lavis Napisano 24 Listopada 2010 Napisano 24 Listopada 2010 jesli chodzi o rozmowę to tu bardziej jest otwarość ze strony kobiety,chyba że chodzi o rozmwę z kobietą? Cytuj
martuniad Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 Chodziło o rozmowę z byłym narzeczonym. On został „zwerbowany” do pewnej grupy osób, oni organizują seminaria, które rzekomo mają finansowo poprawić, jakość życia. Na tych seminariach wykorzystywane są techniki manipulacyjne NLP. Chłopak bardzo się zmienił, odizolował od przyjaciół, od rodziny i tym samym ode mnie, wygląda na bardzo nieszczęśliwego. Bałam się, że to sekta, był ciągle jakby nieobecny, jak „zaczarowany”, mówił, że w swoim czasie się dowiem, o co chodzi i, że mi się też to spodoba… Generalnie jego zachowanie było, co najmniej dziwne i bardzo niepokojące. Próbowałam z nim rozmawiać, ale nie chciał, więc postanowiłam się poradzić wróżki. Właśnie ta Pani dała mi ten skrypt, powiedziała, że faktycznie jest manipulowany, że są z tym związane złe energie i muszę z nim szczerze porozmawiać, że to otworzy mu oczy i, że prawdopodobnie na wiosnę dzięki naszej rozmowie, wyjdzie z tej „grupy”. Nie pracuję z tym skryptem, do powiedzmy, szczerej rozmowy doszło, to była wymiana mailowa, ale napisałam szczerze, co myślę na temat tych dziwnych seminariów, na temat jego zachowania, że nie chcę żeby był nieszczęśliwy i, że pieniądze nie są najważniejsze i, że zawsze będzie mógł na mnie liczyć i na moją pomoc. Mój list był szczery i dużo mnie emocji kosztował, ponieważ wiem, że do siebie już nie wrócimy, nie liczę na to, a pisząc list musiałam znowu od początku wszystko przeżywać. Następnego dnia nie odzywał się do mnie (pracujemy razem), stwierdziłam, że próbowałam, nie wyszło, trudno…, Ale wczoraj nastąpił przełom, co prawda nadal mam do tego dystans, po prostu nie wierzę, że mogło coś do niego dotrzeć. Poprosił mnie o spotkanie i zachowywał się tak jak kiedyś, czyli normalnie… Nie wiem sama, co zrobić, czy się spotkać, ale mam jeszcze parę godzin na podjęcie decyzji. Przepraszam, że aż tak się rozwinęłam z tym opowiadaniem sytuacji, ale chciałam jasno opisać, czemu dano mi ten skrypt. Cytuj
LoonyMystic Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 A ja się zastanawiam ile bierze taka wróżka za wybranie trzech run z 24 elementowego zestawu. Cytuj
lavis Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 czyli skrypt zadziałał!teraz to już idz na tą rozmowę,bo przeciez o to ci chodziło. Cytuj
Gosia70 Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 Czy ktoś może mi pomóc? Sąd orzekł rozwód z winy męża, ale on nie zgadza się z wyrokiem i będzie wnosił apelację. Znów kolejna rozprawa. Doradźcie mi jaki skrypt wziąć do sądu! Chcę to zakończyć raz na zawsze! Cytuj
Belen Napisano 30 Listopada 2010 Napisano 30 Listopada 2010 (edytowane) raido tiwaz fehu? Ktoś tu już testował ten skrypt na rozprawę w sądzie i się udało. Choć tu nie ma nic związanego z pieniędzmi, tamta rozprawa była o alimenty. hmm Może samo raido i tiwaz. Choć myślę, że taka fehu nie zaszkodzi, a może oznaczać powodzenie, albo jakiś sukces społeczny. Kurcze, ale zamieszanie w poście zrobiłem. Zrób raido tiwaz wunjo! Edytowane 30 Listopada 2010 przez Belen Cytuj
Gość Marina33 Napisano 8 Lutego 2011 Napisano 8 Lutego 2011 Skrypt runiczny chroniący samochód przed kradzieżą, wypadkiem, przedwczesnym psuciem się części zasadniczych i podzespołów. Odbijając złe życzenia, uroki i negatywną energię zarówno od właściciela, jak i od samego pojazdu. Algiz + Raido + Naudiz + Odala SKRYPT RUNICZNY NIE DZIAŁA! Nie chroni samochodu tylko działa minusowo . Cytuj
Monica Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Mój kotek cały czas załatwia się na łóżko. Próbowałam konwencjonalnych sposobów, ale jest coraz gorzej, już nie wyrabiam. Ktoś byłby taki miły i napisał skrypt, żeby kot trafiał do kuwety? Cytuj
Monica Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Z doświadczenia wiem że kot który załatawia się poza kuweta ma problem psychiczny. Tz ze w niedługim czasie coś zmieniłas w jego otoczeniu niekoniecznie przestawiłas cos ale moze nie wiem zostawiasz go na dłuzej samego bądź nie poswiecasz mu juz tak uwagi Myślę,że przyczyna jest inna- jak była malutka i nie umiała się załatwiać do kuwety to załatwiała się na łóżko. I od początku- to już 4 miesiące- traktuje je jako drugą kuwetę. Spróbuję laguz, dzięki Cytuj
Gość Marina33 Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) Zosiu jakich run powinnam użyć aby znajomość pośpieszyć z mężczyzną ? Znajomość nam się wolno rozkręca a chciała bym ją trochę podkręcić tym bardziej, że facet jest fajny. dziękuje Ps: czy ten skrypt mogła bym napisać na jego zdjęciu? Edytowane 19 Lutego 2011 przez Marina33 Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 KENAZ + GEBO + KENAZ odwrócone (wzajemne porozumienie i otwarcie sie na siebie)kenaz lustrzane) Noszę te runy na zdjęciu faceta narazie cisza nic się nie dzieje-tylko śnił mi się Cytuj
Gość Cytryna09 Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 (edytowane) Czy ja moge prosic o wskazanie run w szukaniu pracy? szukam w edukacji, i nie tylko ale ze wskazaniem na 1:) Rodzina mi pomaga poprzez kontakty uruchomione i mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie. I ja sama przeglądam ogloszenia. Dziekuje Edytowane 2 Marca 2011 przez Cytryna09 Cytuj
Gość Cytryna09 Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Jera+Fehu+Berkano+Isa polecam bo sprawdzony. Bardzo Tobie dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość ANEZ Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 Czy ktoś zna skrypt runiczny na szybką sprzedaż mieszkania to proszę o niego. Cytuj
LoonyMystic Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 Może taki skrypt "AAaaaaa... sprzedam mieszkanie tanio"? Co prawda nie runiczny ale myślę, że równie (a może nawet bardziej) skuteczny Cytuj
Gość ANEZ Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 Taki mnie nie interesuje tylko runiczny. Cytuj
royalady Napisano 21 Marca 2011 Napisano 21 Marca 2011 A czy mozecie mi polecic skrypt pomagajacy w nauce jezyka? Konkretnie niemieckiego. Zamiast sie zabrac za kucie robie wszystko na okolo :/ a musze w koncu sie porzadnie i ze skutkiem za to zabrac! Nie moge wciaz w Niemczech gadac po angielsku Dodam ze od 3 tygodni chodze na kurs ale nie moge sie jakos wziasc za siebie i porzadnie przylozyc do nauki. Cytuj
royalady Napisano 24 Marca 2011 Napisano 24 Marca 2011 Mam dwie prosby zwiazane czesciowo z moja praca ale mysle ze do tego dzialu nadaja sie bardziej. Pierwsza dotyczy skryptu na postepy na treningach, przelamanie wlasnych ograniczen i nawykow. wyjasnie: moja praca to w skrocie sportowa jazda konno i tak jak w PL bylam w tym calkiem niezla i odnosilam mniejsze i wieksze sukcesy tak w DE (kraju najlepszywm na swiecie w tej dziedzinie) musze wiele sie nauczyc. Czesc rzeczy jest tu posunietych jakies 10 lat do przodu i ja musze to jak najszybciej nadrobic. Bardzo to trudne biorac pod uwage ze 20 lat robilam cos inaczej Na treningach wyciskaja ze mnie ostatnie poty i czesto konczy sie ze po wszystkim rycze sobie w samotnosci za te 20 zmarnowanych lat. Dopada mnie czasem mysl ze moze powinnam sie poddac. Choc trenuje tak mocno ze miewam rany na nogach. To mieszanka olbrzymich ambicji i samokrytycyzmu i paru innych rzeczy. Tak wiec moze mozecie mi polecic na to jakis srypt, ktory pomoze przelamac bariery fizyczne i psychiczne!? Druga prosba dotyczy skryptu dla zwierzecia. Dokladnie chodzi o to ze pracuje z dwoma mlodymi ogierami. Obecnie wyrobilam im niesamowita kondycje i nadeszla wiosna ktora to jest czasem w ktorym te zwierzeta zaczynaja szalec przez hormony jakie w nich najmocniej teraz buzuja. Maja potworny problem z koncentracja i opanowaniem. Juz nie wspomne ze sa przez to niebezpieczne dla jezdzca jak i dla siebie samych. Przede wszystkim robienie z nimi postepow w pracy jest w tej sytuacji niezwykle trudne. Tak wiec przydal by sie skrypt na wyciszenie, opanowanie, koncentracje, i chec do nauki dla konia Cytuj
Isobell Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Witajcie, chciałabym się was poradzić. Jakiś rok temu zerwał ze mną były, dlatego w grudniu zrobiłam skrypt runiczny dagaz-gebo-ehwaz , tylko że były one wyryte w drewnie dookoła na okręgu a nie obok siebie. Nosiłam go przy sobie do tej pory, były się nie odezwał chociaż często mi sie snił itp. Jednak dzisiaj zgubiłam te skrypt i nie wiem co teraz mam zrobić, bo słyszałam że skrypty można oddać tylko naturze i boje sie ze przez to że go zgubiłam coś sie pokomplikuje. Czy ktoś wie czym grozi zagubienie takiego skryptu? A i jeśli tamtem zrobiłam zle, czy ktoś mógłby mi zaproponować skrypt włąsnie odnośnie byłego chłopaka. Cały czas czuje że on o mnie myśli i chciała bym nosić jakiś skrypt który by pomógł w tym by się do mnie odezwał. I czy moze ktoś myśli, że jeśli mi sie ten skrypt zgubił a on sie do tej pory nie odezwał to znaczy że nie ejsteśmy sobie przeznaczeni? Pilnie proszę na odpowiedzi, odnośnie tych pytań. Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Wiesz co, wg mnie, po prostu "los" dał Ci do zrozumienia, że ten facet, co dziwne;), też ma wolną wolę, i uwierz mi, jeśli nadal mu na Tobie zależy, to odezwałby się i bez run, a tak to nie ma co na niego w żaden sposób naciskać...a jeśli Ty sama chcesz z nim pogadać, to nie czekaj na magiczą pomoc run, tylko z nim porozmawiaj, wyjaśnij...taka moja 'rada'...pozdrawiam;* Cytuj
zakretka23 Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Co sądzicie na temat następującego skryptu runicznego na szczęście, spełnienie, dostatek materialny DEGAZ SOWILO FEHU Cytuj
nuvvik Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 po oddaniu zywiolom wszystkich poprzednich skryptow, odczekalam jkilka dni i zrobiłam taki skrypt na przyjazn i ochrone przed negatywnymi osobami: EHWAZ MANNAZ ALGIZ WUNJO skomponowalam go sama, o runach sie ucze. czy to przypadek, czy dzialanie runy, ale juz nastepnego dnia zaczely sie odzywac osoby, o ktorych myslalam ze dawno zapomnialy (3 osoby). kolezanka z pracy z ktora sie zazarle klocilam, jakby sie uspokoila. ale moze to przypadek? Cytuj
Gość Seid Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Pewnie Algiz - wszyscy szprycują tą runą swoje skrypty licząc na to, że im "Bozia" pomoże. Cytuj
nuvvik Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 To ze sie oddzywaja wcale mnie nie dziwi natomiast zastanawiam sie co cie ma chronic w tym skrypcie? mialaby chronic algiz, taka ochrona ze strony przyjaciol. tak chcialam to wkomponowac. powtarzam, ucze sie. chyba ze widzicie jakies razace bledy Cytuj
Gość Seid Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Wyrzuć Algiz, zostaw Mannaz Ehwaz Wujno. Cytuj
nuvvik Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Wyrzuć Algiz, zostaw Mannaz Ehwaz Wujno. a to dlaczego? Cytuj
Gość Seid Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 bo nie da Ci takiej ochrony jakiej potrzebujesz? Cytuj
nuvvik Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 a kolejnosc ehwaz mannaz wunjo jest odpowiednia? Cytuj
nuvvik Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Seid nie pisze niczego bez powodu. jesli podał ci taka kolejnośc to znaczy ze jest ona własciwa seid nie podal mi kolejnosci, ale napisal jedynie ktore runy mam zostawic "mannaz ehwaz wunjo" osobiscie czuje, ze ehwaz powinna sie znalezc na poczatku, a mannaz w srodku. ale jesli uwazacie inaczej i chcielibyscie sie odzielic opinia, to zapraszam Cytuj
Gość Seid Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Podałem kolejność jaka moim zdaniem będzie odpowiednia. Cytuj
nuvvik Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Podałem kolejność jaka moim zdaniem będzie odpowiednia. no dobra, a teraz krotkie pytanie, czy dodanie fehu na poczatku skryptu, sprzyja powiekszeniu grona znajomych o nowe osoby? jestem po przeprowadzce do mniejszej miejscowosci, chcialabym miec wiecej znajomych, ale tutaj ludzie nie wydaja sie byc tacy otwarci jak tam gdzie mieszkalam wczesniej. zalezalo mi tez na ochronie przed osobami wrednymi, plotkujacymi i zawistnymi (kiedy sie jest nowym w danym miejscu to latwiej trafic na negatywne osoby), potem odkrylam ze do tego nie potrzeba run. ze swojej strony robie co moge ale nie chcialabym sie narzucac, dlatego zastanawiam sie co dodac do skryptu Cytuj
nuvvik Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Nuvvik Seid ci odpisał konkretnie a Ty nadal drazysz i szukasz dziury w całym. Jak nie masz zaufania lub uwazasz ze zrobisz to lepiej to nie pros o skrypty na forum. jak widzisz ponizej, seid odpisal. za co ponownie dziekuje. zadalam pytanie, bo jestem ciekawa = nie szukam zadnej dziury, ani niczego nie drążę. nie uwazam ze zrobie to lepiej, wiec zapytalam, a uzyskawszy odpowiedz bylam zdziwiona ze wystarczyla mala poprawka. moze odrobina relaksu? Cytuj
beata1801 Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam serdecznie. Bardzo proszę o cenną wskazówkę dotyczącą skryptu runicznego. Wybieram się w daleką podróż, chciałabym wspomóc się ochroną pod postacią skryptu właśnie. Jako nowicjuszka w tematyce run posiłkowałam się internetem. Zaproponowane tam skrypty to: ALGIZ RAIDO LAGUZ ALGIZ - ochrona w dalekich podróżach ALGIZ RAIDO LAGUZ MANNAZ ODALA ALGIZ - ochrona środków lokomocji i bezpieczeństwo w podróży. Czy mogę skrypt wykonać na żółtej kartce a runy pisać kolorem czerwonym? Gdzie tak przygotowany skrypt powinnam nosić? To dla mnie sprawa priorytetowa, bardzo boję się tak dalekich podróży. Dodatkowo zabieram troje dzieci. Serdecznie dziękuję za ewentualną pomoc. Cytuj
beata1801 Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 Zosiu - bardzo serdecznie dziękuję! Sama je robisz? Na zwykłych kartkach papieru? Jadę autokarem więc... opcja z umieszczeniem w aucie odpada. Mieć w takim razie np. w torebce? Cytuj
Gość Seid Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 Mieć w takim razie np. w torebce? W torebce, w kieszeni - po prostu blisko siebie. Cytuj
beata1801 Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 Dziękuję SEID:)) Rozumiem, że popierasz propozycję Zosi odnośnie skryptu algiz raido algiz. A jak ustosunkujecie się do tych podanych przeze mnie? Cytuj
she1 Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 a możecie powiedzieć jaki jest czas na zadziałanie bądź nie skryptu? Kiedy taki skrypt nalezy zniszczyć? na przykład ktoś robi skrypt na miłośc czy znalezienie pracy- po np dwóch miesiącach nic. Działa czy nie działa? Jak to okreslić. Cytuj
Gość Seid Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 Rozumiem, że popierasz propozycję Zosi odnośnie skryptu algiz raido algiz. Wygląda ok. Praktycznie się nie wypowiem, bo nie stosowałem. Mam po prostu dobrego szofera A jak ustosunkujecie się do tych podanych przeze mnie? Ten pierwszy (ARLA) wygląda też całkiem ok. Kiedy taki skrypt nalezy zniszczyć? Ezoksiążki piszą, że wtedy gdy spełni on swoją rolę. na przykład ktoś robi skrypt na miłośc czy znalezienie pracy- po np dwóch miesiącach nic. Działa czy nie działa? to tylko Bogowie wiedzą. Cytuj
beata1801 Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 Dziękuję Wam bardzo serdecznie:)) Cytuj
she1 Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) She wszystkie zagadnienie juz były omawiane na forum.Poczytaj a napewno znajdziesz odpowiedzi cięzko się przebić przez cały dział ale w większości się udało Mało pocieszający jest fakt, że jednak ram czasowych tak na prawde brak w działaniu skryptu :/ Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez she1 Cytuj
Asterka169 Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 Zosiu mogła byś mi poradzić jaki skrypt był by odpowiedni na pomyślne zadnie egzaminu praktycznego z prawa jazdy to już we wrześniu bardzo mi na tym zależy ) Cytuj
Gość Seid Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 Wystarczy w zasadzie sama Raidho, ale spróbowałbym Raidho-Ansuz-Algiz Cytuj
Asterka169 Napisano 23 Sierpnia 2011 Napisano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) hmmm wydaje mi się że spróbuje skryptu Zosi Jakoś bardziej mi odpowiadają te runy ) Mam nadzieje że się sprawdzi. Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez Asterka169 Cytuj
Asterka169 Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Dziękuje ;* Mam jeszcze takie pytanko myślicie że jeśli zrobie go w ten piątek będzie dobrze ? czy poczekać na nów 29 sierpnia ? )) Cytuj
Asterka169 Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 No tak ja wiem .. ale myśle nad tym żeby stworzyć jak najlepsze warunki aby zadziałał. Myśle że jeśli zrobię w piątek wieczorem to będzie dobrze ) Cytuj
Ulf Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Lepiej byloby w czwartek. Bo odpalenie tego skryptu w piatek, bardziej mi sie kojarzy z tym ze pan instruktor wywiezie Cie w krzaki, wykorzysta i bedzie mial z tego radoche Ale to tylko takie moje nocne majaki... Cytuj
artemisia Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Straszna kupa ezoteryczna bez pojęcia. Tamtejszymi "skryptami" można kogoś bardzo poważnie skrzywdzić, siebie też. Odradzam. Cytuj
agusia80 Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Czy mogę prosić o skrypt na zdobycie własnego mieszkania? Cytuj
agusia80 Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 ups, faktycznie mój post jest mało zrozumiały... chodzi mi o to, że od lat jestem w związku, który się totalnie sypie. Najchętniej spakowałabym swoje i dzieci rzeczy i zamknęłabym za sobą drzwi, ale... no i tu jest cały problem...mieszkanie w którym mieszkamy formalnie nie jest moje i najnormalniej w świecie nie mam gdzie się wyprowadzić Przeglądam ogłoszenia, ale ceny wynajmu są naprawdę kosmiczne Chciałabym aby trafiło nam się coś na co mnie stać... Będę tez składać dokumenty o mieszkanie od gminy, ale okres oczekiwania jest 10-12 lat Cytuj
Zaklinacz Dusz Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Może ktoś mi powie co to za skrypt ansus,sowelo,ansus,tiwaz,raido,uruz Cytuj
Zaklinacz Dusz Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) Zaklinaczu jesli wyłapałas lub dostałas taki skrypt to powinnas również dostac opis tego skryptu na co on jest. Trudno wypowiadac sie za kogos. Generalnie moze byc na wiele aspektów zycia ale nie ukrywam ze jest dziwny Niestety opisu do niego nie dostałem co jest dla mnie trochę dziwne.I nie wiem co z tym zrobić Edytowane 7 Lipca 2013 przez Zaklinacz Dusz Cytuj
Zaklinacz Dusz Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Zaklinaczu jesli wyłapałas lub dostałas taki skrypt to powinnas również dostac opis tego skryptu na co on jest. Trudno wypowiadac sie za kogos. Generalnie moze byc na wiele aspektów zycia ale nie ukrywam ze jest dziwny Niestety opisu do niego nie dostałem co jest dla mnie trochę dziwne.I nie wiem co z tym zrobić Cytuj
bylica Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Zaklinaczu, przeczytaj ten skrypt literka po literce, to może zrozumiesz Cytuj
bylica Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Niekoniecznie. Możliwe, że ktoś to gdzieś zobaczył zapisane, np. n jakimś obrazku i po prostu potraktował i polecił jako skrypt. Kiedy ludzie nie myślą, coś takiego może się zdarzyć. Zwłaszcza, że Zaklinacz nie pisze, że na forum to dostał. Cytuj
bylica Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 ot, żeby daleko nie szukać po parusekundowej kwerendzie: http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2012/134/0/c/grunge_asatru_wallpaper_by_lokabrenna_89-d4zoxgl.png Pełno tego w sieci. Cytuj
katia Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) prosiłabym o wypowiedź w kwestii skryptu na zdanie egzaminu na prawo jazdy, znalazłam tu na forum dwa: 1. Ansuz Raidho 2. Raidho Teiwaz Wunjo który z nich jest bardziej efektowny, używałam pierwszego ale egzaminu nie udało mi się zdać, myślałam że jest to wynikiem tego, że nie miałam go przy sobie w czasie egzaminu, co w związku z tym możecie mi poradzić? Spalić ten pierwszy skrypt podziękować i spróbować z tym drugim? Pod wpływem impulsu znalezioną czterolistną koniczynę przykleiłam ją na odwrocie skryptu, czy skrypt muszę spalić w całości, czy mogę ten kawałek z koniczyną wyciąć i przykleić na nowy ? Dodam tylko, że jest to egzamin praktyczny Edytowane 31 Lipca 2013 przez katia Cytuj
ony17 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Czy mogę prosić o skrypt na szybkie i rzetelne załatwienie spraw urzędowych wynikłych po pożarze, mam wrażenie ,że do tej pory wiele dokumentów tuszowało sprawę, aby nie znaleziono sprawcy. Chodzi o to aby prawda wyszła na jaw , jeżeli ktoś zawinił, żeby to się potwierdziło , a takie mamy przypuszczenia. Ciągle odwołujemy się od umorzeń w śledztwie. Powolutku idziemy do przodu, ale każdy jest już zmęczony tą sytuacją i chciałby już spokojnie mieszkać. Cytuj
bylica Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Tiwaz Ansuz. Najlepiej połączone w bindrunę. Cytuj
mlodzia Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Mam prośbę o skrypt lub pojedynczą runę na odzyskanie pogody ducha, na bardziej optymistyczne podejście do życia , radość z tego co mam i z tego jak wygląda moje życie,podniesienie samooceny i pewności siebie bo w sumie jedno wynika z drugiego. Pzd i dziękuje z góry Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) mlodzie a tamto Wunjo jak zadziałało ? wtedy też pytałaś o runy na poprawę nastroju -http://www.ezoforum.pl/skrypty-na-zdrowie/4449-skrypty-runiczne-dotyczace-zdrowia-8.html#post568473 Od razu uprzedzę - > moje pytanie to nie czepianie się, ale uniknięcie powtórki sytuacji. Może teraz potrzeba innego zestawu run Edytowane 1 Maja 2014 przez SooYoung Cytuj
mlodzia Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Zadziałalo na poczatku ale tylko na poprawe nastoju , ale niestety ciągle sie martwię o wszystko , mam negatywne podejście do życia i siebie. mam za soba kilka bardzo cięzkich przezyc na przelomie kilku lat i pewnie z tego to wynika. Pzd Cytuj
agusia80 Napisano 20 Lipca 2015 Napisano 20 Lipca 2015 Witam. Może moja prośba wyda się śmieszna, ale potrzebuje skryptu na baaardzo niskie libido. Sprawa jest o tyle poważna, że niestety niszczy mój związek Cytuj
malybudda Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 (edytowane) Witam :-) znalazlam w sieci grafike inspirowana runami Sowelo, Ansuz i Jera ... poniewaz jestem w fazie zmian chcialam zapisac to tatuazem ..grafika ta bardzo mi sie podoba tylko nie wiem co to zascrypt ..jaka energie maja te trzy runy razem zapisane skryptem w tym wypadku graficznym ,,,bardzo prosze o pomoc... tu link do grafiki https://dobreczary.files.wordpress.com/2014/11/sowelo-ansuz-i-jera.jpg Edytowane 13 Października 2016 przez malybudda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi