Arugifa Napisano 19 Stycznia 2017 Napisano 19 Stycznia 2017 Hey Szukam skryptu na poprawę relacji w związku z moim partnerem. Chciałabym żeby ta relacja dawała tyle szczęścia, radości co kilka miesięcy temu. Żeby był erotymz, fascynacja i zaufanie wzajemnie oraz wierność. Mam trzy skrypty, czy któryś myślicie że będzie dobry? Dwa pierwsze gotowe z internetu trzeci pierwszy raz próbowałam sama stworzyć. Ehwaz - Algiz - Ehwaz Hagal - Gebo - Ehwaz - Odala Gebo - Uruz - Ehwaz - Teiwaz I pytanie jeszcze jedno, skrypt wykonać tylko dla siebie czy dla partnera też i dać mu np do portfela Cytuj
Makryz Napisano 1 Lutego 2017 Napisano 1 Lutego 2017 (edytowane) Zosiu, co uważasz na temat skryptu Raidho Tiwaz Gebo Fehu jako pomoc w założeniu własnej firmy prosperującej z sukcesem? Jeszcze jedno pytanie ogólne do skryptów runicznych - czy skrypty należy ukrywać przed wzrokiem obcych oraz przed własnymi domownikami czy raczej wręcz przeciwnie, skrypt należy eksponować? Ja swoje skrypty ukrywam. Edytowane 1 Lutego 2017 przez Makryz Cytuj
Arugifa Napisano 2 Lutego 2017 Napisano 2 Lutego 2017 hmmm Zosiu to może coś bardziej w kierunku uspokojenia swojej duszy, żeby nie być zazdrosną osobą, ufać i byś szczęśliwą? Gdy sama w sobie się uspokoję myślę, że wtedy dam radę naprawić relację Cytuj
murhaaja Napisano 31 Marca 2017 Napisano 31 Marca 2017 Kochane, bardzo proszę o pomoc (być może jest tu gdzieś już taki skrypt na forum, ale znaleźć nie mogę). W niedzielę uciekł mi kot, jest niewychodzący, więc nie zna okolicy i pewnie jest przerażony. Powinien wciąż być w okolicy tego bloku (niestety to był dzień wyprowadzki, więc nie mieszkam tam już i szukam go kiedy mogę, również w nocy, ale nie mogę być tam 24 godziny na dobę), dostałam wczoraj parę telefonów, że ktoś widział w pobliżu bardzo podobnego kota, więc to może być on, ale pomimo moich nocnych eskapad, kiedy jest cisza i kot powinien wyjść z ukrycia, nie mogę się go dowołać. Która runa lub skrypt mogłyby mi najlepiej pomóc w odnalezieniu i złapaniu kota? Cytuj
murhaaja Napisano 31 Marca 2017 Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) Dziękuję bardzo Edit: Kocurro się znalazł, dziękuję jeszcze bardziej! Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez murhaaja Cytuj
mlodzia Napisano 3 Grudnia 2017 Napisano 3 Grudnia 2017 Witam serdecznie , Mam goraca prośbę o dwa skrypty. Pierwszy na zdanie egzaminu a konkretnie egzaminu z chemii . Przeczesałam forum i znalazłam dwa Kenaz+ Ansus+ Berkano i Raido+Ansus+Wunjo, który będzie lepszy? Drugi na poprawe sytuaci finansowej , tez znalazłam dwa różne Kenaz+Fehu+Algiz+Wunjo i Dagaz+Fehu+Sowilo i tez chciałabym wiedzieć który byłby najodpowiedniejszy ? Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi