Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

minęło sporo czasu, postanowiłem coś z tym zrobić.

Temat być może bardziej nadawałby się do działu ze snami, albo z runami.

Pewnie jakiś rok temu, miałem sen który zapadł mi w pamięci (choć już nie wszystko pamiętam dokładnie)

W skrócie, szedłem za kimś w lesie, próbowałem kogoś odnaleźć, dogonić. W pewnym momencie stwierdziłem że muszę wracać i wtedy zauważyłem dwójkę ludzi, miałem takie wrażenie że ćwiczą oni coś jakby sztukę walki, ale nie mogłem oprzeć się wrażeniu że dzieje się tam coś magicznego. W pewnym momencie na drzewie zauważyłem pewien symbol.

Po przebudzeniu postanowiłem odnaleźć coś na temat tego symbolu, zacząłem od runów co okazało się strzałem w dziesiątkę. Była to runa Dagaz

Przeczytałem jej opis, spodobał mi się a z perspektywy czasu - rzeczywiście trochę się pozmieniało od tamtego czasu (chociaż to może być naturalna kolej rzeczy)

A teraz do sedna:

Chodzi mi po głowie aby mieć przy sobie amulet z tą właśnie runą.

Czy to dobry pomysł, czy są jakieś przeciwskazania ku temu?

Edytowane przez Szuteam
Błędy ort
Napisano

"Z ta wlasnie runą"

Runo - runem - to jest tylko na baranach i owieczkach :P

Napisano

Słusznie, poprawiłem.

Dziękuję za zwrócenie uwagi