Jump to content

Pierścionek.

Sunrise009

Recommended Posts

Witam. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji snu, bo przyśnił mi się w bardzo newralgicznym momencie życia i mam wrażenie, że oznacza coś ważnego.

Otóż, moja przyjaciółka chciała mi dać prezent. Był to pierścionek, wiedziałam o tym.

Rzecz działa się w pracy, jednak nie była to moja obecna praca, tylko obce miejsce, ale we śnie traktowałam to jako zwój zakład zatrudnienia. Siedziałam z jakąś obcą dziewczyną przy stole i rozmawiałyśmy, niestety nie pamiętam o czym. Dziewczyna miała ciemne włosy do ramion i białe paznokcie. Po chwili pojawiła się moja przyjaciółka z prezentem. Nagle tamta obca dziewczyna wstała i powiedziała to mojej przyjaciółki "ale ten prezent jest przecież dla mnie" po czym wyrwała jej pudełeczko i wyjęła pierścionek. Srebrny, bardziej przypominający grubą obrączkę, wysadzany z kamieniami (cyrkoniami?). Nałożyła go na palec i wyszła z pomieszczenia, a co moja przyjaciółka spojrzała na mnie z wyrzutem i zapytała "dlaczego nie walczyłaś?".

Na tym sen się skończył, jednak mam nadzieję, że uda się go jakoś sensownie zinterpretować. Dodam, że z przyjaciółką nie mamy problemów ze sobą, szanujemy się i nie mamy tajemnic przed sobą.

Pozdrawiam.