wala1982 Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Witajcie Dwie noce pod rząd śnił mi się kał :-) że sie nim ubrudziłam, że był na majtkach. Zastanawiam się dlaczego to aż dwa podobne sny? Natomiast ostatniej nocy śniło mi się że wycisnęłam sobie z pod skóry tzw. wągra, dodam ze bylo to obrzydliwe były dwa bardzo duże i galaretowate bleee, jasnego koloru. Niestety przechodzę kryzys w moim długoletnim związku i moje mysli caly dzien ida w jednym kierunku, ja zakochana on chce przerwy. Tylko co z tym wszystkim wspolnego ma kał i obrzydliwe wyciskanie czegos z pod skóry. Bardzo proszę o radę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Witajcie Dwie noce pod rząd śnił mi się kał :-) że sie nim ubrudziłam, że był na majtkach. Zastanawiam się dlaczego to aż dwa podobne sny? Natomiast ostatniej nocy śniło mi się że wycisnęłam sobie z pod skóry tzw. wągra, dodam ze bylo to obrzydliwe były dwa bardzo duże i galaretowate bleee, jasnego koloru. Niestety przechodzę kryzys w moim długoletnim związku i moje mysli caly dzien ida w jednym kierunku, ja zakochana on chce przerwy. Tylko co z tym wszystkim wspolnego ma kał i obrzydliwe wyciskanie czegos z pod skóry. Bardzo proszę o radę. Pozdrawiam Może to oznaczać, że dotychcas ukryte motywy wyjdą na jaw (wągry)... a kał (kojarzony z nadmiarem) na majtkach mogą symbolizować pokusę dążenia do bogactwa, nawet kosztem związku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts