Yumiko Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 Nie mam pojęcia, w jakim dziale o to pytać, więc opiszę problem tutaj. Ostatnio (16.11.2014), jak już leżałam i zamknęłam oczy to zaczęłam widzieć coś dziwnego. Taką mrygającą, świetlistą kulę. Trochę mi się skojarzyła z latającym motylem. Po chwili jakby niepewnie pojawiła się druga. Otworzyłam oczy i nadal je widziałam, ale tak słabo i bardziej w umyśle niż przed oczami. Znowu je zamknęłam i zaczęło ich przybywać. Było ich chyba 4. Czułam przyjemne ciepło w całym ciele. No i chciała bym wiedzieć, co to mogło być. Kiedyś już kilka razy widziałam coś takiego, ale nie zwracałam na to uwagi, ani też nie przywiązywałam do tego wagi. Dodaję temat z telefonu, więc za wszelkie błędy przepraszam. Cytuj
Apokalipto Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 napisz do Fundacji Nautilus oni może tam będą wiedzieć co to może być. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi