Skocz do zawartości

Co sądzisz o nicku usera powyżej

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano

e tam :P ale na pewno jesteśmy w innych dziedzinach lub przedmiotach dobre :D:P

Napisano

Aeona Też z neonem

Paulinqa123 z blond włosa Paulina :D

Szaman_Wiejski z jakimś Wieśniackim Guru

Gość paulinqa123
Napisano

Paulinqa123 z blond włosa Paulina :D

a jednak błędne skojarzenie :D mam czarne długie włosy ;)

Napisano

paulina123 kojarzy mi sie z jakas drobna,mistyczna kobietka:)

Taka tajemnicza,ale otwarta na ludzi:P>P

Napisano

czarna131415 z kimś kto pozornie może wydawać się trudny w kontaktach... ale to wyłącznie pozór, to ktoś wyjątkąwy, wyróżniający się w tłumu... tylko trzeba takiego kogoś poznać ;)

Gość SooYoung
Napisano

lovely - miła, słodka dziewczyna

Kersh - ostry, pikantny ;)

manalena - egzotyczna dziewczyna jak z latynoskich piosenek, gorąca ;P

Napisano

diliana jak Dalajlama ;D albo ta co obcięła włosy Samsonowi - Dalila

Gość SooYoung
Napisano

Diliana - z wróżką, i z delikatną jak jedwab dziewczyną

Kaziu Zabijaka - tu no nie wiem ;)... z Kaziem co rozbija głowy ;P

Kaziu taki rozbójnik z ciebie ?

Napisano (edytowane)

nick mary_mary kojarzy mi się z krwawą mary ;p

Edytowane przez Wielki
Gość SooYoung
Napisano

poszukam sobie jakiegoś krwawego awatara ;p

Napisano

Mary mary kojarzy mi sie albo z drinkiem,albo z Mary z pewnej ksiazki,slodka,zajadla dziewczynka:)

Napisano

karolinna z kartami -karo i lina;) no i z kolozanka o tym samym imieniu;)

Napisano

mary_mary miałbyć krwawy avatar ;p ale ten ptak też jest boski ^^

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Tilka z tkliwością

Wielki z Olbrzymem :lol:

Napisano

Jaga..z wiadomo wiedżmą..i z jagodami:)

Wielki z kimś wyjątkowym..

Napisano

A Mafciek kojarzy mi się z imieniem Maciek.. A ten Maciek, lubi co nie co porozrabiać jak to każdy Maciek i oczywiście po imprezować!

Napisano

gay to mi sie z gejami kojarzy ^^ tak jakoś. Ale geje są przesympatyczni więc mi sie miło nick kojarzy. :P

nie chciałam urazićwięc przepraszam jeśli to zrobiłam.

Napisano

Lady nie urażasz (: przecież nie po to nick zakładałem [; Bo mój nick mówi o mnie.. Ja nim jestem.. Jak i tutaj na forum tak i w życiu codziennym na codzień.. Nie ukrywam się z tym przed znajomymi, przyjaciółmi, rodziną.. (: Ale oczywiście też nie rozpowiadam na prawo i lewo i nie staje na ulicy i nie krzycze.. : ,, Słuchajcie jestem gay'em!!!!!!!!!!".

Napisano

czyli jesteś bardzo sympatycznym Panem :) w sumie to skąd miałam wiedieć dlatego takie moje małe wytłumaczenie było.

Gość Mafciek
Napisano
Lady nie urażasz (: przecież nie po to nick zakładałem [; Bo mój nick mówi o mnie.. Ja nim jestem.. Jak i tutaj na forum tak i w życiu codziennym na codzień.. Nie ukrywam się z tym przed znajomymi, przyjaciółmi, rodziną.. (: Ale oczywiście też nie rozpowiadam na prawo i lewo i nie staje na ulicy i nie krzycze.. : ,, Słuchajcie jestem gay'em!!!!!!!!!!".

I tak trzymać ;)

Napisano

3mam, 3mam.. Bo po co pokazywać się od innej strony i żyć w dwóch światach.. Kiedyś tak robiłem, kryłem się z tym przed rodzicami i przyjaciółmi.. Życie było trudno, bo bałem się iż wpadnę. Ale przecież każdy jest inny, a ja jestem taki jaki jestem i tego nie mam zamiaru oraz nie chce zmieniać.. Przecież człowiek taki się rodzi. (: A jak komuś sięnie podoba, to ja idę w jedną strone a ta osoba w drugą.. Bo po co stawiać sobie na swojej drodze życiowej konflikty i flagi wojny..

Napisano

dobra dobra chłopcy :P ale nie spamujmy już tyle^^ tylko pora wrócić do tematu.

a tak jeszcze poza tematem to chciałabym się podpisać pod postem użytkownika Mafciek :)

Napisano

mnie nick powyżej kojarzy się z Lady Gagą i jednocześnie z Andy Warholem. ;)

Napisano

A ja nie wiem, dlaczego ale pierwsze skojarzenie nicku powyżej, czyli Erzy Scarlett to Einstein.. Nic innego do głowy mi nie przychodzi.

Napisano
A ja nie wiem, dlaczego ale pierwsze skojarzenie nicku powyżej, czyli Erzy Scarlett to Einstein.. Nic innego do głowy mi nie przychodzi.

to mnie rozbawiłeś :D

Napisano

Pierwsze skojarzenie takie nasunęło mi się na myśl więc pisze Erzuś.

Gość Mafciek
Napisano

Erza Scarlett kojarzy mi się ze Scarlett O'Harą z powieści Margaret Mitchell "Przeminęło z wiatrem" ;d

Napisano

Nie chcę mi się czytać całego off-topu, dlatego ocenię nick ostatniego posta:

- Mafciek - Tak szczerze nick nie za bardzo mi się jakoś kojarzy, raczej jako chłopca 1,6m, który lubi się wydurniać i nosi flanelową koszulę w kratkę

Gość Mafciek
Napisano
Mafciek - Tak szczerze nick nie za bardzo mi się jakoś kojarzy, raczej jako chłopca 1,6m, który lubi się wydurniać i nosi flanelową koszulę w kratkę

Hmm.. Czerwona flanelka w kratkę się zgadza, wydurniać się uwielbiam, co do wzrostu to pudło bo mam prawie 1,9m ;DD. Widzę, że jesteś z Katowic i zastanawiam się czy przypadkiem się nie znamy, wnioskuję to z trafności twojego posta.

Kane kojarzy mi się z kankanem ;D

Napisano

a mi Kane z Kane Westem :) Mafciek... niezbyt przyjemnie :D znam dwóch o tym imieniu, każdy po 190cm wzrostu i obaj kwalfikują się do psychiatryka ;]

Gość Mafciek
Napisano

Zapewniam, że jestem normalny, no może jestem trochę zakręcony ale zapewniam, że w tym pozytywnym sensie ;DD

Shimmy kojarzy mi się z chemią bo po francusku chemia to chimie czyt. szi-mi

Napisano

Mafciek mi sie kojarzy z moim kuzynem Maćkiem który kiedyś biegałz mopem po domu ^^

Gość Mafciek
Napisano

LadyKicz kojarzy mi się z Dodą ;D [Przepraszam jeśli uraziłem ale takie mam właśnie skojarzenia ;D to przez ten kicz ;d]

Napisano

Mafciek hmm no z czym to może mi się kojarzyć oczywiście że Mafciek to Maciek

• 2 tygodnie później...
Napisano

Iya brzmi dla mnie jak imię pasujące dla aniołka, takie moje pierwsze odczucie :)

Gość sheina
Napisano

hmmm karolina... tu am chyba największy problem..........................

xD

Gość SooYoung
Napisano

mnie eywa kojarzy się z inna ewą ;)

dziewczyną co zrobi tak jak chce ;P

Sephira - księżniczka z bajek 1001 nocy :)

zna się na snach i różnych opowieściach:)

Napisano

Eywa kojarzy mi sie z "avatarem", a mary_mary z piosenką Black Label Society....

Gość Mafciek
Napisano

Petra kojarzy mi się ze staroświecką damą, hrabiną.

Napisano

hm mnie sethi kojarzy się z tenisem ale nie potrafie tego wytłumaczyć hahaha

Napisano

Ajlona kojarzy mi sie z imieniem Ilona, po prostu.

Mafciek, dzienx :D Wolę jednak określenie "retro". Staroświecka brzmi tak....staroświecko :D

Gość winteer
Napisano

Mafciek z Mackiem pisanym przez "f"... a poza tym tak ma na imię kolega, którego lubię :)

Gość Mafciek
Napisano

Winteer dzięki swojemu awatarowi kojarzy mi się z Final Fantasy, sam nick kojarzy mi się ze śnieżynką. ;]

Gość Mafciek
Napisano

Seid, kojarzy mi się z niebieskim ufoludkiem.

Mafciek z seplenieniem ^^

Domyślam się dlaczego ;D ale nie martwcie się, jak wyjadę do Australii to zacznę wam tu po angielsku nawijać ;D

Napisano

Sephira kojarzy mi się z arabskim imieniem z jednej z baśni 1000 i jednej nocy :)

Gość Mafciek
Napisano

Owsik z osobą, która lubi zadawać wścibskie pytania, wierci nam dziurę w brzuchu. Wyrzucisz taką drzwiami to wejdzie oknem ;D.

Napisano

Seid, Seid... postać z jakiejś bajki... Nie pamiętam jakiej :/ ;p

edit: a już wiem! to był sid! Sid z Epoki Lodowcowej! Brzmi podobnie ;p

• 2 tygodnie później...
Gość SooYoung
Napisano

karolinna z Karolcią i z czerwonymi koralami :>

mefisto - z gorącym diabełkiem, ale takim grrrr... fajnym

mefisto gdyby nie to ze jesteś dziewczyną to ten nick jest bardzo zachęcający ;>

Gość HeartBreaker
Napisano

kiedyś chyba na mnie pisaliscie teraz tez napiszcie

Gość Sowilo92
Napisano

Mnie się kojarzy z jakąś telenowelą, ale taką a'la portugalski "tasiemiec".....;))

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

HeartBreaker - może być aktor z telenoweli ;>

Sowilo92 - słoneczka runa, albo jakiś taki energetyczny stworek ;>

Namanira - egzotyczna księżniczka :>

Edytowane przez SooYoung
Napisano

winteer - z kimś bardzo mroźnym, o lodowym sercu. Prawdziwa królowa śniegu ;)

Gość anatemka
Napisano

Weles - z Welesowym Jarem i nie wiem czemu z Rumcajsem ;D

Gość Sowilo92
Napisano

ooo misshalfway mi się kojarzy z takimi piankami do jedzenie...;))

Gość Sowilo92
Napisano

Le Fay kojarzy mi się z musicalem "Hair" z takim jednym aktorem, w filmie się chyba nazywał Lafayet...