Skocz do zawartości

smród..?

studentka-s

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

gdy mialam nocleg w górach przysnilo mi sie cos krepującego.....

spimy razem z narzeczonym w bialej poscieli...a po przebudzeniu..On pyta "co tak smierdzi?" (czy cos w tym rodzaju- moze to bylo stwierdzenie..nie pamietam juz...)...chodzilo o zapach pochądzący z dróg rodnych....Czulam dużą ilosc sluzu...

Kontest sluzu..kiedys pojawil mi sie w mrocznym snie,gdzie cale pomieszczenia byly w sluzie...byl szatan..bylam więziona..skazana na pewna smierc..

Napisano

to tylko twoja fobia myślę, raz, że kontekst śluzu.. dwa, że coś z tym śluzem nie gra.Może boisz się jakiejś choroby?

Napisano

tez mi sie tak wydaje...masz schize na punkcie swojego sluzu i jego zapachu...dlatego ci sie sni..

Napisano

studentka-s

Nie wiem czy dobrze, ale skojarzyłam to z jakąś dość dla Ciebie wstydkiwą sprawą.. coś co jest dla Ciebie tabu (którą możliwe że chciałabyś zachować jako tajemnicę, jednak Twój chłopak w Twoim mniemaniu wyczuć coś takiego)

Napisano

no wlansie nie:/ wszystko gra :) jesli chodzi o sprawy seksualne czy zdrowotne to jak najbardziej OK.

dlatego zastawnawiam sie co znaczy ten sluz...:[

moze faktycznie chodzi o jakąs moją dawną tajemnice...

Napisano
no wlansie nie:/ wszystko gra :) jesli chodzi o sprawy seksualne czy zdrowotne to jak najbardziej OK.

dlatego zastawnawiam sie co znaczy ten sluz...:[

moze faktycznie chodzi o jakąs moją dawną tajemnice...

a co znaczy dla ciebie sluz,,czym jest?? albo z czym ci sie kojarzy..??

Napisano

hmm tylko z czyms przyjemnym...:) chyba wiadomo co mam na mysli :P <zawstydzona>

tym bardziej nie czaje o co chodzi..i co ma mi do przekazania moj sen :/

Napisano

Jezeli sluz kojarzy ci sie z czyms przyjemnym, to moze tych przyjemnosci przed toba wiele (stad duza ich ilosc) ale smrod to raczej efekt tej nadmiernosci...moze np. jakas choroba drog rodnych, albo zdrada...

Napisano

hehe:) w kazdym chyba cos prawdy jest :) hehe :P

pelagra- a jak uwazasz, gdyby to oznaczalo zdrade to z mojej strony? bo to byl "moj niemiły zapach" ?

Napisano

s-s Twoj sen i sama interpretuj.Ty najlepiej znasz sama siebie i jego, i sama najlepiej wiesz kogo na ile stac, o ile interpretacja trafna..w praniu i tak wyjdzie- kwestia czasu..Pozdr

Napisano

no coś Ty..to pytanie nie do mnie,ale wydaje mi się,że to nie znaczy zdrady z żadnej ze stron. A jeśli już,to niedoskonałość którą odczuwasz Ty i Twój partner,Ty się wstydzisz on mówi to wprost,ale to jest nieprzyjemne dla was obojga.

Napisano

dzieki:) daje to cos do myslenia... moze chodzic wlasnie o moje ciagle dostrzeganie swoich niedoskonalosci..jestem strasznieee drobiazgowa w kazdej kwestii (brrr..)

Nie wiem czy moze ten SYMBOL- sluzu- ma odpowiedik do ZMARTWIEN..ale niedllugo po tego typu snach..tak wlasnie bylo...hmm...ale trudno okreslic ..

Napisano

sam śluz nie może znaczyć wszystkiego..to ważne co jest dookoła całego snu:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...