Denosis Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 (edited) Witam ! Mam problemy z zapamiętywaniem. Ile nie będe się uczył z jakiegoś przedmiotu, na zajutrz zawsze wszystko zapominam... Potrzebny jest mi jest amulet/talizman wzmacniający pamięć. Czytałem, że dobrze sprawuje się heksagram lustrzany...Ale jest tego baaaardzo dużo, więc : Możecie mi doradzić jaki wybrać ? Edited November 14, 2010 by Denosis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belen Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 (edited) Moja przyjaciółka nosi pentakl Salomona. Ta gwiazdka która ma 12 ramion. Mówi, że działa świetnie na pamięć. Tyle, że nie wiadomo czy to działanie przedmiotu czy wiara w jego działanie czyli autosugestia. Tu możesz kupić: Inteligencja Lub zrobić samemu. (Na drugiej stronie tego krążka jest kamea merkurego.) http://img139.imageshack.us/img139/3299/salozo2.png A możesz sobie ułożyć jeszcze jakąś sensowną afirmację do tego. =) np. Z każdym dniem mam coraz lepszą pamięć. albo Łatwo przyswajam wiedzę. Oczywiście sposób afirmowania to już zależy od Ciebie. Edited November 14, 2010 by Belen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denosis Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 Fajne, nie widziałem tego Jest "droższa" wersja tego samego? Bo rzeczy za 10 zł do mnie nie przemawiają - wole wydać 40 a mieć pewność że jest dobrze zrobiony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belen Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 O kurcze, nie wiem, serio. Bo nie jestem pewny co do nazwy. Jest pełno talizmanów o tej nawie i każdy ma inną symbolikę. :< Musisz poszperać. Może znajdziesz. =) Widziałem tego za 10 zł i jest całkiem sympatyczny. Jak nie będziesz w niego uderzał młotkiem to się nic nie stanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denosis Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 Haha Jak ja coś mam to musi być mocne, bo inaczej dnia nie przetrwa Zaan dzięki za sugestie, teraz czekamy na inne i sobie coś wybiore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belen Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 A wpadłem jeszcze na taki pomysł. A szukałeś czegoś w runach? Jakiś skrypt na naukę, pamięć, koncentracje czy coś. Poszukaj sobie http://www.ezoforum.pl/skrypty-runiczne-i-bindruny/8786-skrypty-runiczne-na-nauke.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 racja Zaan - runiczne cuda mogą być lepsze możesz też Denosis zrobić sobie sigila albo ryt w którym przywołasz jakieś bóstwo pamięci/mądrości/nauki - złożysz mu coś w ofierze, pobłagasz, pogadasz - i sprawę załatwisz - a potem już tylko od czasu do czasu w myślach odnowisz kontakt ale wiesz - słyszałem o mocniejszej magii nazywa się lecytyna i jeszcze inne które znajdziesz "w renomowanych aptekach na terenie całego kraju" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belen Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 O. Farmaceutyczne środki też w porządku. Ja mam w domu coś takiego: PLUSSSZ ACTIVE PAMIĘĆ TABL. MUSUJĄCE 20 TABL. - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl Ale nie wiem czy działa bo nie testowałem. W ogóle wszystko zadziała jak sobie wmówisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 amfetamina też ponoć świetnie działa Ale potem się zapomina - więc trzeba dobrze sobie użycie zaplanować przed egzaminami Zresztą - autosugestia jest najprawdopodobniej we wszystkim - również w rzeczach które "działają" - przynajmniej tak mówi teoria ezo-kwantowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denosis Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 (edited) Dobra ! Dzięki Wam ! Na pamięć sobie coś kupie w aptece To mam do wyboru tak : RUNICZNY HEKSAGRAM ZA 10 zł xD Chciałbym połączyć : MANDALA z RUNICZNY lub HEKSAGRAM Zdało by to egzamin? No to teraz dalsze sugestie Edited November 15, 2010 by Denosis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belen Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Ogólnie to taki skrypt runiczny byś sobie zrobił osobno własnoręcznie myślę. Coś na szyje założyć, albo w ręce trzymać w czasie nauki np to coś za 10 zł czy heksagram. + coś z apteki i starczy. Nawalić tak wszystkiego to też nie jest fajnie, mimo, że nieład jest fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 jeśli już mieszać to "z różnych parafii" czyli jakaś pierdołka na szyję/rękę/ucho, o tego jakaś mądra medytacja czy modlitwa/afirmacja a do tego jakieś apteczne świństwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts