Skocz do zawartości

co Ci dzis w duszy gra ->>>

Gość alathea

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

[video=youtube;v9MTGNaEXGM]

świetne :D popłakałam się ze śmiechu

Edytowane przez SooYoung
  • Odpowiedzi 11,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• runoutofbreath

389

• Darkness

314

• Mana

235

• Varinn

218

Napisano
To ja znów zapodaję Lindsey.. z YouTuberami tym razem. ^^

[video=youtube;0HJoNXWWMuA]

z nich wszystkich znam tylko Lidsey i Tiffany jednak bardziej lubie Tiffany bo super śpiewa zaraz zapodam jej piosenkę :D

Napisano (edytowane)

[video=youtube;QNzj55CEoMI]

lubie ją bo nie udaje, że potrafi spiewać.. nie musi wcale się wydzierać jak inni by wydobyć piękną barwę .. jedna ze spokojniejszych jej piosenek coverów

Edytowane przez Asmic
Napisano
Ja trochę tych YouTuberów kojarzę, bo lubię - oprócz muzyki - również komediowe, czy inne serie tam czasem obejrzeć. Tiffany też lubię.

a no są takie jakby to powiedzieć grupki youtuberów, którzy siebie adorują i trzymają się razem, w Polsce to samo się porobiło jedni trzymają się z jedną grupą inni z drugą a jeszcze inni z trzecią

Napisano

[video=youtube;jsRP3CnG0e4]

fajna nuteczka, komu się jeszcze spodobała? czy tylko ja mam taki specyficzny gust do nutek?

Napisano
Ale to chyba dobrze, że się grupują i tworzą także wspólne projekty, a nie tylko w pojedynkę?

Chyba tak bywa wszędzie, że tworzą się pewne grupy osób powiązanych ze sobą wzajemną sympatią i/lub wspólnymi celami, interesami, działaniami.

bardzo dobrze

Napisano

[video=youtube;h8FwpGkoaGw]

nie wiem czy kojarzycie może jeszcze piosenkę Kamila Bednarka - I z X factora :P to właśnie była przeróbka tej piosenki.

Napisano

[video=youtube;_4PIrK-xaqI]

nie wiem po jakiemu to coś mi Ukraińskim pachni :D dlatego Pajączkowej Pani na pewno się spodoba.

Napisano

[video=youtube;Jb2AdMtArSs]

robi fajne piosenki, jest mega atrakcyjna a do tego zajebiście tańczy czego chcieć więcej :D

Napisano

[video=youtube;CuBV4JqnAFk]

dawno tak idealnego ciała nie widziałem i żeby to ciało jeszcze takie ruchy wykonywało ;o

Napisano (edytowane)

[video=youtube;AMgZ0SBEL5I]https://www.youtube.com/watch?v=AMgZ0SBEL5I

ukrainka a raczej ormianka spiewa polska piosenke i wedlug mnie pokonała każdego polaka, który podjal sie covera tej piosenki xd

btw ona ma na imie Asmik i bardzo pieknie i z akcentem wypowiadaja je na koncu <3 :D

Edytowane przez Asmic
Napisano (edytowane)
[video=youtube;sukDGdk3wVQ]

byłoby co chrupać :D

Rozczulasz mnie :)

nareszcie piosenkarka z biustem :)

Asmic lubisz blondynki :) też jestem blondynką, znam się na muzyce, tańczę i to tańce latino - salsa o której piszesz - bardzo prawdopodobna :P:D ...zobaczymy :DDD Także nie musisz tak tęsknić ;-)

Edit - Asmic bez stresu :) /inni też proszę bez stresu :) /

I jakby co to Andreea Balan /z tego co czytałam w internecie/ jest sama, także masz szansę, ale musisz pojechać do Rumunii .

O niej, co prawda po rumuńsku, ale zawsze coś - http://ro.wikipedia.org/wiki/Andreea_B%C4%83lan

Edytowane przez SooYoung
Napisano
[video=youtube;_4PIrK-xaqI]

nie wiem po jakiemu to coś mi Ukraińskim pachni :D dlatego Pajączkowej Pani na pewno się spodoba.

Podoba się.

Właśnie w weekend tego słuchałam i miałam wrzucić na forum - no Asmic czarodziej :czarodziej:

DJ Project jest z Rumunii. To ich największy hit.

Napisano
[video=youtube;AMgZ0SBEL5I]https://www.youtube.com/watch?v=AMgZ0SBEL5I

ukrainka a raczej ormianka spiewa polska piosenke i wedlug mnie pokonała każdego polaka, który podjal sie covera tej piosenki xd

btw ona ma na imie Asmik i bardzo pieknie i z akcentem wypowiadaja je na koncu <3 :D

Faktycznie Asmik dobrze śpiewa. Fajnie że to wrzuciłeś :)

Napisano (edytowane)

blondynki :D Asmic - nowa piosenka Very, na Dzień dobry :)

[video=youtube;cWv1pPfmn5U]

Edytowane przez SooYoung
Napisano (edytowane)
Rozczulasz mnie :)

nareszcie piosenkarka z biustem :)

Asmic lubisz blondynki :) też jestem blondynką, znam się na muzyce, tańczę i to tańce latino - salsa o której piszesz - bardzo prawdopodobna :P:D ...zobaczymy :DDD Także nie musisz tak tęsknić ;-)

Edit - Asmic bez stresu :) /inni też proszę bez stresu :) /

I jakby co to Andreea Balan /z tego co czytałam w internecie/ jest sama, także masz szansę, ale musisz pojechać do Rumunii .

O niej, co prawda po rumuńsku, ale zawsze coś - Andreea Bălan - Wikipedia

tak się składa, że zawsze uwielbiałem brunetki :D szczególnie te azjatyckie z bliskiego wschodu i Indii :DD

ale jak sama widzisz nie kolor włosów najważniejszy tylko "to coś co i tak nas zauroczy na amen" hehe

tak nawiasem Andreea Balan pewnie też jest brunetką jestem tego pewny. haha

o kurcze, tańczysz.. zawsze chciałem się nauczyć jakiegoś latino, ale nigdy nie miałem na to czasu bo wolałem za młodu na dworzu ciągle siedzieć ze znajomymi i jesli już jesteśmy przy włosach to własnie wtedy też miałem dziewczynę nie dość, że naturalna blondynka(bardzo jasne blond włosy) to jeszcze tancerka tyle, że styl nowoczesny. ale i tak kiedyś się na pewno nauczę tańczyć z taką lekkością jak Andreeea :DDD

Edytowane przez Asmic
Napisano
[video=youtube;rJABBmAMXnY]

nie słyszałem tego wczesniej, ona ma głos taki do country

Napisano
A co do blondynek... Ona to dopiero jest cute... Oh i ah. (:

[video=youtube;mVudemQmgYM]

pamiętam ją z jakiegoś filmu

Napisano

[video=youtube;-8wqtI72SPQ]

a to dla wszystkich którzy kochają deszcz i trochę miłości

Napisano
Bardzo możliwe, bo ona jest aktorką. Chyba najbardziej jest popularna z serialu The Walking Dead (osobiście nie przepadam za takimi serialami, ale wiem, że jest z niego popularna :]).

no to wszystko jasne bo ja jestem w trakcie jego ogladania :D

Napisano (edytowane)
[video=youtube;Kf6vfORRus8]

Coś dla Panów :D

musze z przykrością napisać, że chłopaki nie mają swojego stylu i kradną styl kogoś innego bo dwa utwory tego pana były bardzo popularne :P

a mowa tu o Martin Garrix i jego kawałku Animals

przewińcie sobie do 1:31 to zrozumiecie dlaczego i o co mi chodziło

Edytowane przez Asmic
Napisano

takie piękne a mają taki gruby wokal :D

[video=youtube;3WoPgp0zlzA]

Napisano

Podejrzewam że nie jest tu wiele osób które lubią rap, więc polecam zacząć słuchać od 3:05 (świetne zakończenie) ^^

[video=youtube;c2NJFSebdLk]

Napisano

A tam, ja przy pierwszym oglądaniu miałem łzy w oczach :D Ogólnie bajki najlepsze są z dubbingiem, ale tylko bajki!

Napisano

Ja tylko filmy w oryginale, bo przeważnie lektor zagłusza wszystkie dźwięki ^^ A bajki jak wspomniałem, tylko dubbing, w sumie są dla dzieci :3

PS. Mandy Moore to najlepiej dała czadu w Szkole Uczuć

PS2. Lepiej skończmy już offtop bo dostaniemy ostrzeżenie xD

Napisano
Nie będę kryć, że też wzruszyła mnie ta bajka. :D

Ja wolę zawsze oglądać filmy jak i bajki w oryginale. Co prawda zdarzają się wyjątki, jak Osiołek ze Shreka, czy Sid z Epiki Lodowcowej rzeczywiście lepsze w polskim dubbingu, ale te nowsze disneyowskie bajki, jak Tangled czy Frozen zdecydowanie lepsze w oryginale - jak dla mnie przynajmniej. :)

Paskal żondzi!! :DDD

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Fajnie gracie :D i temat muzyczny żyje :)

[video=youtube;AE_bMZSGDW0]

fajne:) a Сати jest śliczna, wcześniej występowała z zespołem ФАБРИКА

Edytowane przez SooYoung
Napisano
Fajnie gracie :D i temat muzyczny żyje :)

[video=youtube;AE_bMZSGDW0]

fajne:) a Сати jest śliczna, wcześniej występowała z zespołem ФАБРИКА

Pajączek wrócił ! :D

pewnie, że żyje nie damy Ci się nudzić :P

Gość SooYoung
Napisano

Asmic :)

to mały toaścik :D

...Do you like it/A a A a Po T'Pelqen....
Gość SooYoung
Napisano

Na Dzień dobry i na dobry humor :-)

[video=youtube;bFHak21e230]

u mnie dzień zaczął się deszczem, tak jak lubię :)

Napisano

może dziś pobawimy się w doktorka?

[video=youtube;5F0ugWJNNv4]

Napisano

ktoś jeszcze pamięta tą piosenkę? nie wiem czemu, ale zawsze mi się podobała.

[video=youtube;-8RLYqGIPg4]

Napisano
nie słyszałem tego wczesniej, ona ma głos taki do country

Nigdy w ten sposób o niej nie pomyślałam, ale masz rację:-)

Ja się cieszę jednak, że nie śpiewa country - zmarnowałaby się kobitka;-)

Napisano

Groove Coverage - ah wspomnienia ze szkolnych dyskotek :D:D:D

No ale Moonlight Shadow to ja wolę w oryginale;)

[video=youtube;e80qhyovOnA]