Gość SooYoung Napisano 11 Grudnia 2014 Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) a teledysk do filmu "Legend" Ridleya Scotta --> ttp://www.filmweb.pl/film/Legenda-1985-981 i już wiem czemu mnie zaciekawił, Najbardziej lubię jego "Łowcę Androidów", ciekawy jest też Prometeusz --> Prometeusz (2012) - Filmweb Polecam wszystkim na początek Apparat.. Arachnea wsłuchaj się i jednocześnie oglądaj mv jest magiczny Z filmu Octane.. oglądałem [video=youtube;4AhpoqTkuwY] pamiętam jak tu na forum próbowaliśmy kiedyś zinterpretować ten teledysk. było kilka różnych interpretacji.. a jak ty zinterpretujesz po kolei cały teledysk? Asmic będzie interpretacja ale napisze nocą, jak będzie spokojniej i będę mogła się dobrze wsłuchać w tę magię Edytowane 11 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Gość Asmic Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 pyszna "babeczka" do zjedzenia, policjantka przyszłości tak mi sie obrazek spodobał, że musiałem tu wkleić Cytuj
Gość SooYoung Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 na początek Apparat.. Arachnea wsłuchaj się i jednocześnie oglądaj mv jest magiczny Z filmu Octane.. oglądałem [video=youtube;4AhpoqTkuwY] pamiętam jak tu na forum próbowaliśmy kiedyś zinterpretować ten teledysk. było kilka różnych interpretacji.. a jak ty zinterpretujesz po kolei cały teledysk? Moja interpretacja, hyh... Asmic może to co napiszę zaskoczy Cię i zdziwi, ale dla mnie w tym teledysku nie ma nic magicznego. Ani romantycznego. Nie mam co tu po kolei interpretować. Pierwsza myśl - jak to zobaczyłam, że jakbym miała wejść w ten nawiew i siedzieć tak w samochodzie to wyszłabym z zapaleniem zatok I po romantyźmie Lubię tego aktora, ale nie lubię samo okaleczania się. Widzę że w tej scenie chyba chodziło o okazanie sobie uczuć (a przypominała sesje zdjęciową), ale dla mnie to nie było ani magiczne, ani emanujące miłością ani seksowne, żadnej chemii i napięcia. Może wyszło że nie jestem romantyczna i magiczna (to dobrze) ale jestem realistką i na takie coś bym się nie zgodziła. Filmu Octane nie widziałam. Ciekawe jakie były tamte interpretacje ? Asmic a Ty jak widzisz tę scenę ? Cytuj
Gość Asmic Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 Moja interpretacja, hyh... Asmic może to co napiszę zaskoczy Cię i zdziwi, ale dla mnie w tym teledysku nie ma nic magicznego. Ani romantycznego. Nie mam co tu po kolei interpretować. Pierwsza myśl - jak to zobaczyłam, że jakbym miała wejść w ten nawiew i siedzieć tak w samochodzie to wyszłabym z zapaleniem zatok I po romantyźmie Lubię tego aktora, ale nie lubię samo okaleczania się. Widzę że w tej scenie chyba chodziło o okazanie sobie uczuć (a przypominała sesje zdjęciową), ale dla mnie to nie było ani magiczne, ani emanujące miłością ani seksowne, żadnej chemii i napięcia. Może wyszło że nie jestem romantyczna i magiczna (to dobrze) ale jestem realistką i na takie coś bym się nie zgodziła. Filmu Octane nie widziałam. Ciekawe jakie były tamte interpretacje ? Asmic a Ty jak widzisz tę scenę ? to były inicjacja, bo ten gość jest guru sekty Cytuj
Rolf Eichman Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 Klasyka klasyki.Ciekawostką jest fakt,ze dom Crowleya kupil Jimmy Page,gitarzysta Led Zeppelin,nota bene zwolennik doktryny Aleistera https://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) to były inicjacja, bo ten gość jest guru sekty aaa to głupia że się dała wciągnąć do sekty, ale pewnie się w nim zakochała Jak to się skończyło ? tak mi się jakoś skojarzyło, bo w Ameryce to już tak jest... [video=youtube;EprQGmZ3Imw] :DD Edytowane 13 Grudnia 2014 przez SooYoung dodanie linku Cytuj
Gość Asmic Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 aaa to głupia że się dała wciągnąć do sekty, ale pewnie się w nim zakochała Jak to się skończyło ? tak mi się jakoś skojarzyło, bo w Ameryce to już tak jest... [video=youtube;EprQGmZ3Imw] matka ją uratowała to tak w skrócie masz coś dzisiaj dla mnie ciekawego do posłuchania? hmm? Cytuj
Gość Asmic Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 [video=youtube;XM7aSgthmWs]https://www.youtube.com/watch?v=XM7aSgthmWs Cytuj
Gość Asmic Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 [video=youtube;rEOqzUHyeZg]https://www.youtube.com/watch?v=rEOqzUHyeZg Cytuj
Gość Asmic Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 [video=youtube;9a4izd3Rvdw] najpopularniejszy aktor świata a najpopularniejszy dlatego iż oglądało go ponad miliard widzów Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 [video=youtube;__BYsQo4QaY] ...hyhy fajny pomysł Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) [video=youtube;cKs83ZQxYKA] ... to do tego filmu SRK całkowicie zmienił swój wizerunek, zaczął dbać o sylwetkę, dużo schudł, codziennie ćwiczył Edytowane 13 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Gość Asmic Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 a czy arachnea chce posłuchać asmiczka? tzn jego piosenek? moge wlaczyc stream Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Asmic ok już nie dziś, dobrze, bo muszę skończyć robotę przed weekendem. Na dobranoc - muzyczny klasyk w roli głównej SRK ... 0:59 jakie ma czarne loczki, no diabełek [video=youtube;OA7yVcqlX_Y] Edytowane 13 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Gość Asmic Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 ty bys tylko sluchała nic więcej ^^ oki więc kiedy indziej Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 ale nic nie słucham, do tego forum mi muli to nie ma fajnie Cytuj
Rolf Eichman Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Ze wzgledu na sentyment...do gry;) Cytuj
Gość Asmic Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 [video=youtube;cKs83ZQxYKA] ... to do tego filmu SRK całkowicie zmienił swój wizerunek, zaczął dbać o sylwetkę, dużo schudł, codziennie ćwiczył to było widać, bo rok wcześniej w teledysku do filmu Kaal był znacznie potężniejszy Cytuj
Gość Asmic Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) [video=youtube;GyyrJ04cHiI]https://www.youtube.com/watch?v=GyyrJ04cHiI opening do filmu Kaal.. oglądałem film, ale film niezbyt ciekawy i bardzo słaby. Tylko i wyłącznie piosenki były fajne PS udalo mi sie znalezc ten nowy film Happy New Year Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Asmic Cytuj
Gość Asmic Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 [video=youtube;qfJ1gyvM4GQ] najnowszy kawałek Cheryl Coli Cytuj
Gość Asmic Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 [video=youtube;2sbUnk_-XGE] najseksowniejsza latynoska w show biznesie jak dla mnie Cytuj
Gość Asmic Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 [video=youtube;LT-CcHE1MNY] coś na skruszenie waszych serc Cytuj
Gość Asmic Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 [video=youtube;C-dvTjK_07c] bardzo mi sie podoba.. w sumie jedna z jego najlepszych piosenek aż się prosi żeby zatańczyć z pajączkową na parkiecie Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 14 Grudnia 2014 Moderator Napisano 14 Grudnia 2014 [video=youtube;0m-k-RQzZjQ] Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 [video=youtube;C-dvTjK_07c] bardzo mi sie podoba.. w sumie jedna z jego najlepszych piosenek aż się prosi żeby zatańczyć z pajączkową na parkiecie Usher ,najlepszy do tańczenia Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) A-Dessa też :DD [video=youtube;ds28a4CfEQk] Edytowane 14 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 ;-) [video=youtube;oXe9J56xDMs] Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 to zespół z Ukrainy, a tu... na ludową nutę [video=youtube;Q8e6yWiubdo] Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 ... wracamy na drugą półkulę.... jiggy jiggy [video=youtube;JkXrEUeULmc]https://www.youtube.com/watch?v=JkXrEUeULmc Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 ruszamy bioderkami :DD [video=youtube;3JcmQONgXJM] Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 hmmm... hyhyhy [video=youtube;6W5pq4bIzIw] Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) [video=youtube;6vwNcNOTVzY] Edytowane 14 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Gość Asmic Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 [video=youtube;QLJjTA5CupM] zobacz jak wygląda podstawianie głosów w Naruto, męską rolę gra kobieta która potrafi naśladować kilka głosów.. podstawiała również głos do Goku z Dragon Balla Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 yee, zobaczyłam własnie przypomniałeś mi że dawno nie oglądałam żadnego anime. Co możesz polecić ? ... kontynuując klimaty japońskie i taneczne - zaśpiewaja i zatańczą E-girls [video=youtube;M_4nGY9at9M] E-girls kojarzą mi się z arkenasem ale arkenas coś nam ostatnio ucichł na muzycznym. arkenas czego teraz słuchasz ? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 nowa piosenka INNY ... podoba mi się teledysk - klimat, stroje [video=youtube;1mzl2Oo8Ncw] i waż bo nie dość że lubię pająki to i węże, iguany i wszelkie jaszczurki, a warany są niesamowite no wiem, wiem że jestem inna (wyjątkowa) Kiedyś w czasie studiów hodowałam w domu węża, myślę że czas do tego powrócić i po nowym roku zakupić węża. Jeszcze nie wiem jaki będzie, bo tylko kilkanaście gatunków tej gromady nadaje się do hodowli domowej. Jak już będzie to wrzucę zdjęcie Cytuj
Gość Asmic Napisano 15 Grudnia 2014 Napisano 15 Grudnia 2014 yee, zobaczyłam własnie przypomniałeś mi że dawno nie oglądałam żadnego anime. Co możesz polecić ? ... kontynuując klimaty japońskie i taneczne - zaśpiewaja i zatańczą E-girls [video=youtube;M_4nGY9at9M] E-girls kojarzą mi się z arkenasem ale arkenas coś nam ostatnio ucichł na muzycznym. arkenas czego teraz słuchasz ? a jakie już oglądałaś? Cytuj
Gość Asmic Napisano 15 Grudnia 2014 Napisano 15 Grudnia 2014 nowa piosenka INNY ... podoba mi się teledysk - klimat, stroje [video=youtube;1mzl2Oo8Ncw] i waż bo nie dość że lubię pająki to i węże, iguany i wszelkie jaszczurki, a warany są niesamowite no wiem, wiem że jestem inna (wyjątkowa) Kiedyś w czasie studiów hodowałam w domu węża, myślę że czas do tego powrócić i po nowym roku zakupić węża. Jeszcze nie wiem jaki będzie, bo tylko kilkanaście gatunków tej gromady nadaje się do hodowli domowej. Jak już będzie to wrzucę zdjęcie dlaczego lubisz te miniaturowe "potwory"? mi podobają się jaszczurki, węże i pająki nie za bardzo.. szczególnie tych co są jadowite,, bałbym się o każdego domownika o siebie również bo jak wiemy człowiek podczas imprezy pod wpływem alko też potrafi głupotę zrobić. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) [video=youtube;1AJl2ne0Qjs]https://www.youtube.com/watch?v=1AJl2ne0Qjs Tak już jest że pewne zwierzęta się lubi Ale rozumiem osoby które je omijają i nie ma potrzeby żeby je lubili. Napisałam że jest tylko kilkanaście gatunków węży nadających się do hodowli domowej i tych jadowitych nie hodujesz. Wąż ma swoje terrarium, swoje miejsce i domownicy wiedzą, że bez ważnej potrzeby nie ma go co ruszać, wyjmować z terrarium. To nie zabawka. dlaczego lubisz te miniaturowe "potwory"? mi podobają się jaszczurki, węże i pająki nie za bardzo.. szczególnie tych co są jadowite,, bałbym się o każdego domownika o siebie również bo jak wiemy człowiek podczas imprezy pod wpływem alko też potrafi głupotę zrobić. Asmic, jeśli chodzi o alko i głupiejących po nim właścicieli, to jak ktoś nie kontroluje siebie to lepiej niech nie ma zwierząt. Każde zwierzę trzeba dobrze traktować, dbać o nie i na nie uważać, bez względu czy to czy to jest wąż, kot, pies czy kanarek. Imprez w domu nie urządzam, jak już imprezy to na mieście, w klubach. I nie bywam pod wpływem alko, bo nie lubię. I na szczęście moi znajomi wiedzą jak postępować ze zwierzętami. Tak więc jest spokojnie a jakie już oglądałaś? Dużo oglądałam, ale pytam o nowości - z tego lub zeszłego roku. Co polecasz ? Edit : Asmic, wspomniałeś też że znalazłeś film Happy New Year z SRK, podrzucisz link ? Edytowane 16 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Gość Asmic Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 [video=youtube;1AJl2ne0Qjs]https://www.youtube.com/watch?v=1AJl2ne0Qjs Tak już jest że pewne zwierzęta się lubi Ale rozumiem osoby które je omijają i nie ma potrzeby żeby je lubili. Napisałam że jest tylko kilkanaście gatunków węży nadających się do hodowli domowej i tych jadowitych nie hodujesz. Wąż ma swoje terrarium, swoje miejsce i domownicy wiedzą, że bez ważnej potrzeby nie ma go co ruszać, wyjmować z terrarium. To nie zabawka. Asmic, jeśli chodzi o alko i głupiejących po nim właścicieli, to jak ktoś nie kontroluje siebie to lepiej niech nie ma zwierząt. Każde zwierzę trzeba dobrze traktować, dbać o nie i na nie uważać, bez względu czy to czy to jest wąż, kot, pies czy kanarek. Imprez w domu nie urządzam, jak już imprezy to na mieście, w klubach. I nie bywam pod wpływem alko, bo nie lubię. I na szczęście moi znajomi wiedzą jak postępować ze zwierzętami. Tak więc jest spokojnie Dużo oglądałam, ale pytam o nowości - z tego lub zeszłego roku. Co polecasz ? Edit : Asmic, wspomniałeś też że znalazłeś film Happy New Year z SRK, podrzucisz link ? niestety nie jestem aż takim fanem anime ;p oglądałem w sumie 2-3 anime w tej chwili biore się za następne o magii Fairy Tail. Cytuj
mozaika Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Oglądałam ostatnio francuski film "Pożądanie" (który bardzo polecam przy okazji!) Soundtrack wyjątkowo pasuje do filmu Jeden z przykładów: [video=youtube_share;UVniMFJYY1o] Cytuj
Gość SooYoung Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Dzięki mozaika za info o filmie Ładna piosenka, w moim guście. niestety nie jestem aż takim fanem anime ;p oglądałem w sumie 2-3 anime w tej chwili biore się za następne o magii Fairy Tail. A ja po Twoich piosenkach o anime myślałam żeś fan Asmic ok jak coś z nowości znajdę to i Tobie podrzucę linka. na dziś - energetycznie [video=youtube;pIgZ7gMze7A] yeee ...to był ładny chłopak Cytuj
Gość SooYoung Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 hitów cd [video=youtube;eNvUS-6PTbs] Cytuj
Gość Asmic Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 [video=youtube;q9qnKX5hZ-w] wstęp do następnej piosenki, którą prześlę Cytuj
Gość Asmic Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 [video=youtube;JvHcrmnUWsw]https://www.youtube.com/watch?v=JvHcrmnUWsw a tu macie od backstage tanczy zajebiscie Cytuj
Gość Asmic Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 kolejny Iglesias? [video=youtube;KYZlT2iYRh8] Cytuj
Gość Asmic Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 [video=youtube;SEZXpfR1ALs] ciekawy rodzaj muzyki Cytuj
Gość Asmic Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 [video=youtube;Bznxx12Ptl0] i kolejna podróbka Cytuj
Gość Asmic Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 [video=youtube;dzHdo4yxidc] Afrojack z Dj'em, który pobił popularnością chyba wszystkich djów.. otóż jeden kawałek tego pana ma więcej wyświetleń niż wszystkie kawałki razem wzięte np. Tiesto czy Hardwell'a, którzy według mnie byli i w sumie są najlepszymi Dj'mi. blisko pół miliarda wyświetleń to niezły wynik jak na ten gatunek muzyczny. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 kolejny Iglesias? [video=youtube;KYZlT2iYRh8] no a nawet popularniejszy od niego bo występuje też w serialach ładnie śpiewa, widzę że gra nam muza latino Cytuj
Gość SooYoung Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 [video=youtube;q9qnKX5hZ-w] wstęp do następnej piosenki, którą prześlę Baaardzo fajne, masz takich więcej Cytuj
Gość Asmic Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 [video=youtube;g_4i712uMQY] proszę bardzo Cytuj
Gość Asmic Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 [video=youtube;n1aaBKZkhV8] kiedyś byłem ich fanem, świetne połączenie i nutki dj'a przy których dużo się myśli ;p to były czasy gdy eurotrance był na topie Cytuj
Gość Asmic Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 (edytowane) [video=youtube;HMhnUw8RQ9M] ty była ich najpopularniejsza piosenka.. pamiętam wieczory kiedy przy tej nucie odpływałem a w tle jedna z moich ulubionych modelek. Susan Coffy >>>wszedzie ja rozpoznam ^^<<< Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Asmic Cytuj
Gość Asmic Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 [video=youtube;DZ7KvzjBwBE] a to był ich hit nr 2 przy którym w sumie częściej się bawiliśmy jako młodzież Cytuj
Gość Asmic Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 [video=youtube;Lp2qcCrdBLA] heh tej piosenki kiedyś się uczyłem na pamięć ze słuchu (zapisywałem na karteczce co słyszę czyli "di lowyzy bernyn fajer stej") i spiewałem miałem ich płytę black and white czyli dwie płyty w jednym stara i nowa czyli odświeżona Cytuj
Gość Asmic Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 [video=youtube;J85Q6-zRjhk] a tu kariera w innym zespole tego blondaska z Modern Talking Cytuj
Varinn Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 [video=youtube;HMhnUw8RQ9M] ty była ich najpopularniejsza piosenka.. pamiętam wieczory kiedy przy tej nucie odpływałem a w tle jedna z moich ulubionych modelek. Susan Coffy >>>wszedzie ja rozpoznam ^^<<< Faktycznie fajna nutka. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 ... heh w tej piosence słychać "chodź, chodź" ale to był dobry czas w muzyce [video=youtube;nKWbMJOIkUk]https://www.youtube.com/watch?v=nKWbMJOIkUk Cytuj
Gość SooYoung Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 ummmm.... świetny głos [video=youtube;GOJk0HW_hJw] i świetna piosenka Cytuj
Gość SooYoung Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 znowu świetny głos [video=youtube;KLVq0IAzh1A] Cytuj
Gość SooYoung Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 speszjal dla naszej Radianki [video=youtube;SPUJIbXN0WY]https://www.youtube.com/watch?v=SPUJIbXN0WY Cytuj
Radiana Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Dla Arachnea, Asmica, oraz dla Wszystkich z tego postu na Forum [video=youtube;KD5fLb-WgBU] Cytuj
Varinn Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 (edytowane) ............ Edytowane 14 Marca 2016 przez arkenas Cytuj
Gość Asmic Napisano 23 Grudnia 2014 Napisano 23 Grudnia 2014 [video=youtube;ds6oTHYmqRc] Z racji iż jestem panteistą życzę wam w te święta gwiazdki z nieba i odkrycie tego co do tej pory nie udało wam się odkryć ^^ to dla kobiet jak coś xd -->> :* Cytuj
Gość Asmic Napisano 23 Grudnia 2014 Napisano 23 Grudnia 2014 [video=youtube;ZeyHl1tQeaQ] specjalnie dla was zaśpiewa Shakin Stevens ^^ Cytuj
Gość Asmic Napisano 23 Grudnia 2014 Napisano 23 Grudnia 2014 [video=youtube;xf8db3Vz95I]https://www.youtube.com/watch?v=xf8db3Vz95I Cytuj
Varinn Napisano 23 Grudnia 2014 Napisano 23 Grudnia 2014 (edytowane) ............ Edytowane 14 Marca 2016 przez arkenas Cytuj
Gość SooYoung Napisano 24 Grudnia 2014 Napisano 24 Grudnia 2014 Radości w ten świąteczny czas [video=youtube;5SnNDFzw-CM] Cytuj
Gość Asmic Napisano 24 Grudnia 2014 Napisano 24 Grudnia 2014 (edytowane) [video=youtube;Idl-K8s1GYo] uwielbiam lata 50 i 60 ^^ ..... kurcze to były czasy muzyki Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Asmic Cytuj
Gość Asmic Napisano 24 Grudnia 2014 Napisano 24 Grudnia 2014 [video=youtube;QlGeKdUFjB4] to były dueciki ^^ Cytuj
Varinn Napisano 24 Grudnia 2014 Napisano 24 Grudnia 2014 (edytowane) ............ Edytowane 14 Marca 2016 przez arkenas Cytuj
Gość SooYoung Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 (edytowane) uwielbiam lata 50 i 60 ^^ ..... kurcze to były czasy muzyki No ale fajne są też lata 40-te. Lubię Rockabilly to najwcześniejsza forma rock and rolla, powstała z połączenia bluesa, boogie, bluegrassu i country. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Gość SooYoung Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 a tak tańczymy [video=youtube;aHWcN5YxuYc] Cytuj
Gość SooYoung Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 (edytowane) [video=youtube;GPgybbpp-dM]https://www.youtube.com/watch?v=GPgybbpp-dM Edytowane 25 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Gość SooYoung Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 (edytowane) W zeszłym roku, z mistrzostw na Taiwanie Tak to wygląda [video=youtube;-nvhL2sbZlM] ... jest świetnie para z Polski tańczy w 16:46. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Davisa Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 [video=youtube;-ScjucUV8v0] Uwielbiam;-) Cytuj
Gość Asmic Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 [video=youtube;TOrnUquxtwA] stylowo bardzo podobna piosenka do poprzedniej.. obie bardzo lubie.. ten jednak zapadający w pamięci klimat gdy się tego słucha często podczas jakiejś czynności.. Cytuj
Gość Asmic Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 [video=youtube;L1ZMHV7adnE] ta blondynka... ona powinna sama nagrać ten cover bo oni jej tylko przeszkadzają Cytuj
Varinn Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 To jeszcze świątecznie będzie nieco. [video=youtube;QmvwWxzg3lc] Cytuj
Varinn Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 (edytowane) ............ Edytowane 14 Marca 2016 przez arkenas Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 (edytowane) o,to ładna muzyka i świąteczne klimaty [video=youtube;YvIKgIv1seA] ... świetny ma ten srebrny kombinezon Edytowane 26 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Dr Muller Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 A to hmmm...To dziala na wyobraznie Cytuj
Gość pideha Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 (edytowane) [video=youtube;E04q17EiBgI] Edytowane 27 Grudnia 2014 przez pideha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi