Skocz do zawartości

co Ci dzis w duszy gra ->>>

Gość alathea

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

:) a teledysk do filmu "Legend" Ridleya Scotta --> ttp://www.filmweb.pl/film/Legenda-1985-981 i już wiem czemu mnie zaciekawił,

Najbardziej lubię jego "Łowcę Androidów", ciekawy jest też Prometeusz --> Prometeusz (2012) - Filmweb

Polecam wszystkim :)

na początek Apparat.. Arachnea wsłuchaj się i jednocześnie oglądaj mv jest magiczny :D

Z filmu Octane.. oglądałem

[video=youtube;4AhpoqTkuwY]

pamiętam jak tu na forum próbowaliśmy kiedyś zinterpretować ten teledysk. było kilka różnych interpretacji..

a jak ty zinterpretujesz po kolei cały teledysk? :D

Asmic będzie interpretacja ale napisze nocą, jak będzie spokojniej i będę mogła się dobrze wsłuchać w tę magię :D

Edytowane przez SooYoung
  • Odpowiedzi 11,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• runoutofbreath

389

• Darkness

314

• Mana

235

• Varinn

218

Napisano

nika_by_mariowibisono-d23sp8i.jpg

pyszna "babeczka" do zjedzenia, policjantka przyszłości :D

tak mi sie obrazek spodobał, że musiałem tu wkleić

Gość SooYoung
Napisano
na początek Apparat.. Arachnea wsłuchaj się i jednocześnie oglądaj mv jest magiczny :D

Z filmu Octane.. oglądałem

[video=youtube;4AhpoqTkuwY]

pamiętam jak tu na forum próbowaliśmy kiedyś zinterpretować ten teledysk. było kilka różnych interpretacji..

a jak ty zinterpretujesz po kolei cały teledysk? :D

Moja interpretacja, hyh... Asmic może to co napiszę zaskoczy Cię i zdziwi, ale dla mnie w tym teledysku nie ma nic magicznego. Ani romantycznego. Nie mam co tu po kolei interpretować. Pierwsza myśl - jak to zobaczyłam, że jakbym miała wejść w ten nawiew i siedzieć tak w samochodzie to wyszłabym z zapaleniem zatok :P I po romantyźmie :D

Lubię tego aktora, ale nie lubię samo okaleczania się. Widzę że w tej scenie chyba chodziło o okazanie sobie uczuć (a przypominała sesje zdjęciową), ale dla mnie to nie było ani magiczne, ani emanujące miłością ani seksowne, żadnej chemii i napięcia. Może wyszło że nie jestem romantyczna i magiczna (to dobrze) ale jestem realistką i na takie coś bym się nie zgodziła.

Filmu Octane nie widziałam.

Ciekawe jakie były tamte interpretacje ?

Asmic a Ty jak widzisz tę scenę ? :D

Napisano
Moja interpretacja, hyh... Asmic może to co napiszę zaskoczy Cię i zdziwi, ale dla mnie w tym teledysku nie ma nic magicznego. Ani romantycznego. Nie mam co tu po kolei interpretować. Pierwsza myśl - jak to zobaczyłam, że jakbym miała wejść w ten nawiew i siedzieć tak w samochodzie to wyszłabym z zapaleniem zatok :P I po romantyźmie :D

Lubię tego aktora, ale nie lubię samo okaleczania się. Widzę że w tej scenie chyba chodziło o okazanie sobie uczuć (a przypominała sesje zdjęciową), ale dla mnie to nie było ani magiczne, ani emanujące miłością ani seksowne, żadnej chemii i napięcia. Może wyszło że nie jestem romantyczna i magiczna (to dobrze) ale jestem realistką i na takie coś bym się nie zgodziła.

Filmu Octane nie widziałam.

Ciekawe jakie były tamte interpretacje ?

Asmic a Ty jak widzisz tę scenę ? :D

to były inicjacja, bo ten gość jest guru sekty :P

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)
to były inicjacja, bo ten gość jest guru sekty :P

aaa :D

to głupia że się dała wciągnąć do sekty, ale pewnie się w nim zakochała

Jak to się skończyło ?

tak mi się jakoś skojarzyło, bo w Ameryce to już tak jest...

[video=youtube;EprQGmZ3Imw]

:DD Edytowane przez SooYoung
dodanie linku
Napisano
aaa :D

to głupia że się dała wciągnąć do sekty, ale pewnie się w nim zakochała

Jak to się skończyło ?

tak mi się jakoś skojarzyło, bo w Ameryce to już tak jest...

[video=youtube;EprQGmZ3Imw]

matka ją uratowała :P to tak w skrócie :D

masz coś dzisiaj dla mnie ciekawego do posłuchania? hmm?

Napisano

[video=youtube;9a4izd3Rvdw]

najpopularniejszy aktor świata a najpopularniejszy dlatego iż oglądało go ponad miliard widzów

Gość SooYoung
Napisano

[video=youtube;__BYsQo4QaY]

...hyhy :D fajny pomysł :P
Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

[video=youtube;cKs83ZQxYKA]

... to do tego filmu SRK całkowicie zmienił swój wizerunek, zaczął dbać o sylwetkę, dużo schudł, codziennie ćwiczył

Edytowane przez SooYoung
Napisano

a czy arachnea chce posłuchać asmiczka? tzn jego piosenek? moge wlaczyc stream :D

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Asmic ok :) już nie dziś, dobrze, bo muszę skończyć robotę przed weekendem.

Na dobranoc - muzyczny klasyk w roli głównej SRK :)

... 0:59 jakie ma czarne loczki, no diabełek :P:D

[video=youtube;OA7yVcqlX_Y]

Edytowane przez SooYoung
Napisano

ty bys tylko sluchała nic więcej ^^ oki więc kiedy indziej

Gość SooYoung
Napisano

ale nic nie słucham, do tego forum mi muli to nie ma fajnie :(

Napisano
[video=youtube;cKs83ZQxYKA]

... to do tego filmu SRK całkowicie zmienił swój wizerunek, zaczął dbać o sylwetkę, dużo schudł, codziennie ćwiczył

to było widać, bo rok wcześniej w teledysku do filmu Kaal był znacznie potężniejszy

Napisano (edytowane)

[video=youtube;GyyrJ04cHiI]https://www.youtube.com/watch?v=GyyrJ04cHiI

opening do filmu Kaal.. oglądałem film, ale film niezbyt ciekawy i bardzo słaby. Tylko i wyłącznie piosenki były fajne

PS udalo mi sie znalezc ten nowy film Happy New Year

Edytowane przez Asmic
Napisano

[video=youtube;qfJ1gyvM4GQ]

najnowszy kawałek Cheryl Coli

Napisano

[video=youtube;2sbUnk_-XGE]

najseksowniejsza latynoska w show biznesie jak dla mnie

Napisano

[video=youtube;LT-CcHE1MNY]

coś na skruszenie waszych serc

Napisano

[video=youtube;C-dvTjK_07c]

bardzo mi sie podoba.. w sumie jedna z jego najlepszych piosenek

aż się prosi żeby zatańczyć z pajączkową na parkiecie :D

Gość SooYoung
Napisano
[video=youtube;C-dvTjK_07c]

bardzo mi sie podoba.. w sumie jedna z jego najlepszych piosenek

aż się prosi żeby zatańczyć z pajączkową na parkiecie :D

Usher ,najlepszy do tańczenia :D

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

A-Dessa też :DD

[video=youtube;ds28a4CfEQk]

Edytowane przez SooYoung
Gość SooYoung
Napisano

to zespół z Ukrainy, a tu... na ludową nutę :D

[video=youtube;Q8e6yWiubdo]

Gość SooYoung
Napisano

ruszamy bioderkami :DD

[video=youtube;3JcmQONgXJM]

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

[video=youtube;6vwNcNOTVzY]

Edytowane przez SooYoung
Napisano

[video=youtube;QLJjTA5CupM]

zobacz jak wygląda podstawianie głosów w Naruto, męską rolę gra kobieta która potrafi naśladować kilka głosów.. podstawiała również głos do Goku z Dragon Balla :P

Gość SooYoung
Napisano

yee, zobaczyłam :) własnie przypomniałeś mi że dawno nie oglądałam żadnego anime. Co możesz polecić ?

... kontynuując klimaty japońskie i taneczne - zaśpiewaja i zatańczą E-girls :)

[video=youtube;M_4nGY9at9M]

E-girls kojarzą mi się z arkenasem :) ale arkenas coś nam ostatnio ucichł na muzycznym.

arkenas czego teraz słuchasz ? :)

Gość SooYoung
Napisano

nowa piosenka INNY ...

podoba mi się teledysk - klimat, stroje

[video=youtube;1mzl2Oo8Ncw]

i waż :) bo nie dość że lubię pająki to i węże, iguany i wszelkie jaszczurki, a warany są niesamowite :P no wiem, wiem że jestem inna :D (wyjątkowa)

Kiedyś w czasie studiów hodowałam w domu węża, myślę że czas do tego powrócić i po nowym roku zakupić węża. Jeszcze nie wiem jaki będzie, bo tylko kilkanaście gatunków tej gromady nadaje się do hodowli domowej.

Jak już będzie to wrzucę zdjęcie :)

Napisano
yee, zobaczyłam :) własnie przypomniałeś mi że dawno nie oglądałam żadnego anime. Co możesz polecić ?

... kontynuując klimaty japońskie i taneczne - zaśpiewaja i zatańczą E-girls :)

[video=youtube;M_4nGY9at9M]

E-girls kojarzą mi się z arkenasem :) ale arkenas coś nam ostatnio ucichł na muzycznym.

arkenas czego teraz słuchasz ? :)

a jakie już oglądałaś?

Napisano
nowa piosenka INNY ...

podoba mi się teledysk - klimat, stroje

[video=youtube;1mzl2Oo8Ncw]

i waż :) bo nie dość że lubię pająki to i węże, iguany i wszelkie jaszczurki, a warany są niesamowite :P no wiem, wiem że jestem inna :D (wyjątkowa)

Kiedyś w czasie studiów hodowałam w domu węża, myślę że czas do tego powrócić i po nowym roku zakupić węża. Jeszcze nie wiem jaki będzie, bo tylko kilkanaście gatunków tej gromady nadaje się do hodowli domowej.

Jak już będzie to wrzucę zdjęcie :)

dlaczego lubisz te miniaturowe "potwory"? mi podobają się jaszczurki, węże i pająki nie za bardzo.. szczególnie tych co są jadowite,, bałbym się o każdego domownika o siebie również bo jak wiemy człowiek podczas imprezy pod wpływem alko też potrafi głupotę zrobić.

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

:)

[video=youtube;1AJl2ne0Qjs]https://www.youtube.com/watch?v=1AJl2ne0Qjs

Tak już jest że pewne zwierzęta się lubi :) Ale rozumiem osoby które je omijają i nie ma potrzeby żeby je lubili.

Napisałam że jest tylko kilkanaście gatunków węży nadających się do hodowli domowej i tych jadowitych nie hodujesz.

Wąż ma swoje terrarium, swoje miejsce i domownicy wiedzą, że bez ważnej potrzeby nie ma go co ruszać, wyjmować z terrarium. To nie zabawka.

dlaczego lubisz te miniaturowe "potwory"? mi podobają się jaszczurki, węże i pająki nie za bardzo.. szczególnie tych co są jadowite,, bałbym się o każdego domownika o siebie również bo jak wiemy człowiek podczas imprezy pod wpływem alko też potrafi głupotę zrobić.

Asmic, jeśli chodzi o alko i głupiejących po nim właścicieli, to jak ktoś nie kontroluje siebie to lepiej niech nie ma zwierząt.

Każde zwierzę trzeba dobrze traktować, dbać o nie i na nie uważać, bez względu czy to czy to jest wąż, kot, pies czy kanarek.

Imprez w domu nie urządzam, jak już imprezy to na mieście, w klubach. I nie bywam pod wpływem alko, bo nie lubię.

I na szczęście moi znajomi wiedzą jak postępować ze zwierzętami. Tak więc jest spokojnie :)

a jakie już oglądałaś?

Dużo oglądałam, ale pytam o nowości - z tego lub zeszłego roku. Co polecasz ?

Edit : Asmic, wspomniałeś też że znalazłeś film Happy New Year z SRK, podrzucisz link ? :)

Edytowane przez SooYoung
Napisano
:)

[video=youtube;1AJl2ne0Qjs]https://www.youtube.com/watch?v=1AJl2ne0Qjs

Tak już jest że pewne zwierzęta się lubi :) Ale rozumiem osoby które je omijają i nie ma potrzeby żeby je lubili.

Napisałam że jest tylko kilkanaście gatunków węży nadających się do hodowli domowej i tych jadowitych nie hodujesz.

Wąż ma swoje terrarium, swoje miejsce i domownicy wiedzą, że bez ważnej potrzeby nie ma go co ruszać, wyjmować z terrarium. To nie zabawka.

Asmic, jeśli chodzi o alko i głupiejących po nim właścicieli, to jak ktoś nie kontroluje siebie to lepiej niech nie ma zwierząt.

Każde zwierzę trzeba dobrze traktować, dbać o nie i na nie uważać, bez względu czy to czy to jest wąż, kot, pies czy kanarek.

Imprez w domu nie urządzam, jak już imprezy to na mieście, w klubach. I nie bywam pod wpływem alko, bo nie lubię.

I na szczęście moi znajomi wiedzą jak postępować ze zwierzętami. Tak więc jest spokojnie :)

Dużo oglądałam, ale pytam o nowości - z tego lub zeszłego roku. Co polecasz ?

Edit : Asmic, wspomniałeś też że znalazłeś film Happy New Year z SRK, podrzucisz link ? :)

niestety nie jestem aż takim fanem anime ;p oglądałem w sumie 2-3 anime w tej chwili biore się za następne o magii Fairy Tail.

Napisano

Oglądałam ostatnio francuski film "Pożądanie" (który bardzo polecam przy okazji!)

Soundtrack wyjątkowo pasuje do filmu :) Jeden z przykładów:

[video=youtube_share;UVniMFJYY1o]

Gość SooYoung
Napisano

Dzięki mozaika za info o filmie :) Ładna piosenka, w moim guście.

niestety nie jestem aż takim fanem anime ;p oglądałem w sumie 2-3 anime w tej chwili biore się za następne o magii Fairy Tail.

A ja po Twoich piosenkach o anime myślałam żeś fan :P Asmic ok :) jak coś z nowości znajdę to i Tobie podrzucę linka.

na dziś - energetycznie :D

[video=youtube;pIgZ7gMze7A]

yeee :D ...to był ładny chłopak :)

Napisano

[video=youtube;q9qnKX5hZ-w]

wstęp do następnej piosenki, którą prześlę

Napisano

[video=youtube;dzHdo4yxidc]

Afrojack z Dj'em, który pobił popularnością chyba wszystkich djów.. otóż jeden kawałek tego pana ma więcej wyświetleń niż wszystkie kawałki razem wzięte np. Tiesto czy Hardwell'a, którzy według mnie byli i w sumie są najlepszymi Dj'mi. blisko pół miliarda wyświetleń to niezły wynik jak na ten gatunek muzyczny.

Gość SooYoung
Napisano
kolejny Iglesias?

[video=youtube;KYZlT2iYRh8]

no :D a nawet popularniejszy od niego bo występuje też w serialach

ładnie śpiewa, :)

widzę że gra nam muza latino :D

Gość SooYoung
Napisano
[video=youtube;q9qnKX5hZ-w]

wstęp do następnej piosenki, którą prześlę

Baaardzo fajne, masz takich więcej :P

Napisano

[video=youtube;n1aaBKZkhV8]

kiedyś byłem ich fanem, świetne połączenie i nutki dj'a przy których dużo się myśli ;p

to były czasy gdy eurotrance był na topie

Napisano (edytowane)

[video=youtube;HMhnUw8RQ9M]

ty była ich najpopularniejsza piosenka.. pamiętam wieczory kiedy przy tej nucie odpływałem

a w tle jedna z moich ulubionych modelek. Susan Coffy >>>wszedzie ja rozpoznam ^^<<<

Edytowane przez Asmic
Napisano

[video=youtube;DZ7KvzjBwBE]

a to był ich hit nr 2 przy którym w sumie częściej się bawiliśmy jako młodzież

Napisano

[video=youtube;Lp2qcCrdBLA]

heh tej piosenki kiedyś się uczyłem na pamięć ze słuchu (zapisywałem na karteczce co słyszę czyli "di lowyzy bernyn fajer stej") i spiewałem

miałem ich płytę black and white czyli dwie płyty w jednym stara i nowa czyli odświeżona

Napisano

[video=youtube;J85Q6-zRjhk]

a tu kariera w innym zespole tego blondaska z Modern Talking

Napisano
[video=youtube;HMhnUw8RQ9M]

ty była ich najpopularniejsza piosenka.. pamiętam wieczory kiedy przy tej nucie odpływałem

a w tle jedna z moich ulubionych modelek. Susan Coffy >>>wszedzie ja rozpoznam ^^<<<

Faktycznie fajna nutka.

Gość SooYoung
Napisano

ummmm.... świetny głos :)

[video=youtube;GOJk0HW_hJw]

i świetna piosenka :)

Gość SooYoung
Napisano

znowu świetny głos :)

[video=youtube;KLVq0IAzh1A]

Napisano

Dla Arachnea, Asmica, oraz dla Wszystkich z tego postu na Forum

[video=youtube;KD5fLb-WgBU]

Napisano

[video=youtube;ds6oTHYmqRc]

Z racji iż jestem panteistą życzę wam w te święta gwiazdki z nieba i odkrycie tego co do tej pory nie udało wam się odkryć ^^ to dla kobiet jak coś xd -->> :*

Napisano

[video=youtube;ZeyHl1tQeaQ]

specjalnie dla was zaśpiewa Shakin Stevens ^^

Gość SooYoung
Napisano

Radości w ten świąteczny czas :)

[video=youtube;5SnNDFzw-CM]

Napisano (edytowane)
[video=youtube;Idl-K8s1GYo]

uwielbiam lata 50 i 60 ^^ ..... kurcze to były czasy muzyki

Edytowane przez Asmic
Gość SooYoung
Napisano (edytowane)
uwielbiam lata 50 i 60 ^^ ..... kurcze to były czasy muzyki

No :) ale fajne są też lata 40-te.

Lubię Rockabilly :P to najwcześniejsza forma rock and rolla, powstała z połączenia bluesa, boogie, bluegrassu i country.

:D

449246keep-calm-and-be-rockabilly-queen.png

Edytowane przez SooYoung
Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

W zeszłym roku, z mistrzostw na Taiwanie :) Tak to wygląda :P

[video=youtube;-nvhL2sbZlM]

... jest świetnie :)

para z Polski tańczy w 16:46.

Edytowane przez SooYoung
Napisano

[video=youtube;TOrnUquxtwA]

stylowo bardzo podobna piosenka do poprzedniej.. obie bardzo lubie.. ten jednak zapadający w pamięci klimat gdy się tego słucha często podczas jakiejś czynności..

Napisano

[video=youtube;L1ZMHV7adnE]

ta blondynka... ona powinna sama nagrać ten cover bo oni jej tylko przeszkadzają :D

Napisano

To jeszcze świątecznie będzie nieco.

[video=youtube;QmvwWxzg3lc]

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

o,to ładna muzyka :) i świąteczne klimaty :)

[video=youtube;YvIKgIv1seA]

... świetny ma ten srebrny kombinezon :)

Edytowane przez SooYoung
Gość pideha
Napisano (edytowane)

[video=youtube;E04q17EiBgI]

Edytowane przez pideha