Skocz do zawartości

co Ci dzis w duszy gra ->>>

Gość alathea

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
teraz w muzyce mamy Ushera, Chrisa Browna i Kanye Westa

[video=youtube;PsO6ZnUZI0g]

zapomniałaś jeszcze o Omarion'ie lubie jego piosenkę Ice Box

chociaż z drugiej strony tych co razem wymieniliśmy w niczym nie przypominają stylu Will Smitha bardziej do niego podobny ma T.I. i mega popularny Pharrell Wiliams gdy rapuje.

Edytowane przez Asmic
  • Odpowiedzi 11,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• runoutofbreath

389

• Darkness

314

• Mana

235

• Varinn

218

Napisano

[video=youtube;_FE194VN6c4]

ta piosenka jest bardzo w stylu, w którym nagrywał Will S. i nie chodzi mi wcale o gatunek muzyczny tylko styl w jakim wykonywał utwory.

Napisano

pN2C4O.jpg

zdjecie z środka skrzyżowania w dzielnicy no właśnie jakiej? kto zgadnie co to za dzielnica.. nazwa jest związana z najpopularniejszą piosenką na świecie :P

po za tym szukajcie a znajdziecie :D

Gość SooYoung
Napisano

Gangnam :) po piosence zrobiła się bardzo modna

a dzielnica to --> Gangnam-gu

Najdroższe sklepy, restauracje, mieszkania a do tego masa klinik medycyny estetycznej, dlatego to nikogo nie dziwi na ulicy widok ludzi chodzących z opatrunkami na twarzy i jak gdyby nigdy nic robiących zakupy. W Korei jest moda na zmianę wyglądu twarzy, głównie wyszczuplenie i poprawienie oczu, zeby upodobnić się do gwiazd muzycznych np. na Jessicę --> Jessica: 'Girls' Generation told me to quit my business or leave'

Ale ja od Seulu polecam Busan /nad morzem/ --> Busan - Wikipedia, the free encyclopedia

Warto zobaczyć, bo świetne miejsce i najsłynniejszy Gwangwan Bridge którym dojeżdżasz do miasta.

proszę :)

889772world_business_centre_busan.jpg

Gość SooYoung
Napisano

takie... inne klimaty :D

[video=youtube;12CeaxLiMgE]

Gość SooYoung
Napisano

listy do Mikołaja napisane ? :)

[video=youtube;yXQViqx6GMY]

Napisano
to dobre :DD

[video=youtube;YGLQXb6wn0Y]

gość jest cudowny, przedwczoraj wrzucałem tu jego 20 styles cover do Linkin Park i Katty Perry.. w wielu stylach potrafi pięknie śpiewać

Napisano

Stare ale fajne,z dedykacja dla wszystkich,ktorzy swoich partnerow w rogi nie walą.

Gość SooYoung
Napisano

Podoba się i ładne zdjęcia :)

Podniosłeś poprzeczkę i co ja mam teraz dać żeby dalej było tak ładnie <myśli>

gość jest cudowny, przedwczoraj wrzucałem tu jego 20 styles cover do Linkin Park i Katty Perry.. w wielu stylach potrafi pięknie śpiewać

Asmic zauważyłam :) Ten utwór wyświetlił m się na YT przy okazji mv Mariah i wrzuciłam go jako ciekawostkę.

Zwróciłam uwagę tylko na jego głos (bo wizualnie to nie mój typ) i faktycznie potrafi śpiewać.

Napisano
Podoba się i ładne zdjęcia :)

Podniosłeś poprzeczkę i co ja mam teraz dać żeby dalej było tak ładnie <myśli>

Asmic zauważyłam :) Ten utwór wyświetlił m się na YT przy okazji mv Mariah i wrzuciłam go jako ciekawostkę.

Zwróciłam uwagę tylko na jego głos (bo wizualnie to nie mój typ) i faktycznie potrafi śpiewać.

a jaki wizualnie typ wolisz? :P

Napisano

[video=youtube;r_100bZbZGI]

Doktorku haha mam dla ciebie piosenkę (pamiętam, że jesteś z Niemiec).. dostałem ją kiedyś od koleżanki która od dziecka mieszkała w Niemczech,praktycznie jest Niemką bo polskiego nauczyła się dopiero niedawno a ma ponad 35 lat :P

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

[video=youtube;FndmvPkI1Ms]

Edytowane przez SooYoung
Gość SooYoung
Napisano (edytowane)
a jaki wizualnie typ wolisz? :P

Nie mam jednego typu, przez wizualnie rozumiem tu gesty, spojrzenie, sposób mówienia, postawa ciała, ubiór.

Nie ważne czy brunet czy blondyn, ważne żeby miał to "coś" :)

Ze znanych nam tutaj, to "coś" to ma Shah Ruck Khan :) ale to w filmach, a jaki jest prywatnie? To "coś" ma też Rollo z serialu Vikings i aktor który grał Jarla Borg, ale Ragnar już nie ma .

... hehe, Floki też ma to "coś" i jest ciekawy a inny wizualnie.

Także typ Jamesa Bonda :P, to teraz będzie ;-) że mam wymagania :D ale przecież takich ludzi nie spotyka się na co dzień, dlatego są intrygujący, także wizualnie.

Każdy z aktorów który grał Bonda mi się podoba. Różnią się wyglądem ale patrząc na całość (wizualnie) są podobni.

Z piosenkarzy to Enryś :P

Edytowane przez SooYoung
Napisano
[video=youtube;FndmvPkI1Ms]

zapomniałaś wymienić jednej osoby w czołówce :D:D:D

jest film na yt życie prywatne SRK :P jego dzieci są zbyt hmm jak to napisać.. widać na pierwszy rzut oka próżność :P on sam jednak całkiem ciekawym człowiekiem jest.

Gość SooYoung
Napisano
zapomniałaś wymienić jednej osoby w czołówce :D:D:D.

???

zagadki Asmica :D ... to kogo zapomniałam wymienić ?

jest film na yt życie prywatne SRK :P jego dzieci są zbyt hmm jak to napisać.. widać na pierwszy rzut oka próżność :P on sam jednak całkiem ciekawym człowiekiem jest

Kiedyś oglądałam jakiś serial o nim, ale wtedy dzieci były małe, teraz pewnie się zmieniły. No są bo wszystko mają, a on sam fakt jest ciekawym człowiekiem

Gość SooYoung
Napisano

Już jest 6 grudnia.

to Mikołajkowo :D

[video=youtube;A5NCPodXw2o]

arkenas się ucieszy :) ale ja też to bardzo lubię :P <tańczy> :D

Napisano
???

zagadki Asmica :D ... to kogo zapomniałam wymienić ?

Kiedyś oglądałam jakiś serial o nim, ale wtedy dzieci były małe, teraz pewnie się zmieniły. No są bo wszystko mają, a on sam fakt jest ciekawym człowiekiem

o mnie a o kim..ehhh Pajączku xD hahahaha

mam takie pytanie.. gdzie można obejrzeć ten nowy film Happy New Year z SRK

Napisano

[video=youtube;liZm1im2erU]

na dobrym sprzęcie niezłe brzmienie i rytm

Napisano

[video=youtube;-w7jyVHocTk]

skoro już mamy Mikołajki to i ja się dołączam specjalnie na ten rok dla was pioseneczka ^^

Gość SooYoung
Napisano
o mnie a o kim..ehhh Pajączku xD hahahaha

mam takie pytanie.. gdzie można obejrzeć ten nowy film Happy New Year z SRK

Asmic :DD :* ;)

jeszcze nie szukałam tego filmu, ale sprawdź tutaj, filmy bolly --> Hindi Movies | Watch Bollywood Movies Online - Eros Now

... kolejna piosenka z filmu Happy New Year

[video=youtube;52jQMfVAEEU]

... ten uśmiech 0:03, a potem 1;52 uuuuhhhh :DDD

Napisano
Asmic :DD :* ;)

jeszcze nie szukałam tego filmu, ale sprawdź tutaj, filmy bolly --> Hindi Movies | Watch Bollywood Movies Online - Eros Now

... kolejna piosenka z filmu Happy New Year

[video=youtube;52jQMfVAEEU]

... ten uśmiech 0:03, a potem 1;52 uuuuhhhh :DDD

hehe co gorąco się zrobiło czo? :P

ale muszę coś zaznaczyć.. choć takiego wyposażenia na brzuchu nie posiadam(choć zawsze można popracować z pół roku) to za to uśmiecham się podobnie :D

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)
takiego wyposażenia na brzuchu

:D

masz dobre teksty :P

SRK też nie posiadał, zaczął naśladować Hrithika Roshana, no i ścigał się z czasem. Zaczął ćwiczyć po 40-tce (w 2006 czy 2007 roku) do filmu "Om Shanti Om"

Hrithik z 2014 r.

[video=youtube;LRARHtMzZQE]

Edytowane przez SooYoung
Napisano
:D

masz dobre teksty :P

SRK też nie posiadał, zaczął naśladować Hirthika Roshana, no i ścigał się z czasem. Zaczął ćwiczyć po 40-tce (w 2006 czy 2007 roku) do filmu "Om Shanti Om"

Hirthik w 2014 r.

[video=youtube;LRARHtMzZQE]

a Hrithik za to ma zrośnięte dwa kciuki :P kurcze o nich to ja chyba już wszystko wiem co było na necie :D

był czas, że byłem ich strasznym fanem... potrafiłem dziennie jeden film obejrzeć :P a żeby jeszcze było śmieszniej to największy szał na Bolly miałem jeszcze przed powstaniem youtuba haha chyba w liceum wtedy byłem sam nie pamiętam, ale to było na prawdę dawno temu :D

pamiętam jak kolega przyniósł kasete Czasem słońce czasem deszcz i wszystko się zaczeło :D

Napisano

choć to, że naśladuje Hrithika.. tego dowiaduję się kurczę od Ciebie... dlaczego? :DDD

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

dobre,

a że bardzo lubię film "Twister" to i ten trzeba będzie zobaczyć

choć to, że naśladuje Hrithika.. tego dowiaduję się kurczę od Ciebie... dlaczego? :DDD

:DDD

oglądałeś --> https://www.youtube.com/watch?v=K4YflI7oNGI&feature=related

wszystkie odcinki są dostępne na YT

Edytowane przez SooYoung
Gość SooYoung
Napisano

jak na razie to oglądam tylko piosenki do filmu, tu kolejna

[video=youtube;oE3sAgltyMA]

Jak znajdziesz film, to po obejrzeniu napisz jakie masz wrażenie ;)

Napisano

film epicentrum był na prawde dobry, szkoda że taki krótki i nie rozwinęli bardziej wątków miłosnych :P bo w sumie szykowały się dwa takie wątki.. no ale trudno skupili się za to na tornadach :P

Napisano

Przepraszam za stare kawalki ale sam jestem stary :)

O siodmej pinc to mnie naszlo ;)

Napisano (edytowane)

Przepraszam za stare kawalki ale sam jestem stary :)

O siodmej pinc to mnie naszlo ;)

Mądre z Was ludzie to docenita i zrozumieta :icon_smile:

Edytowane przez Dr Muller
Napisano

[video=youtube;oi4QExqSqvc]

i zmiana stylu Cleo.. według mnie wyszło jej to na lepsze, według mnie troszkę przegoniła innych bo kawałek ma na prawde klimat.

Coś się zaczyna dziać w Polskiej muzyce.

Gość SooYoung
Napisano
[video=youtube;oi4QExqSqvc]

i zmiana stylu Cleo.. według mnie wyszło jej to na lepsze, według mnie troszkę przegoniła innych bo kawałek ma na prawde klimat.

Coś się zaczyna dziać w Polskiej muzyce.

Faktycznie i podoba mi się mv,

Omijałam to mv, bo jak jest napis Donatan-Cleo to że zaraz na ludowo ^^ a tego jest już dużo za dużo :P ale może za tą piosenką pójdą następne, coraz lepsze :)

I za to lubię ten wątek - dzięki wam można tutaj znaleźć piosenki, do których samemu nie trafisz.

Napisano

[video=youtube;a2RA0vsZXf8]

tak poznałem Christine i w sumie Sama też. Sam jest według mnie najlepszym wokalistą na youtube, przynajmniej spośród tych któych do tej pory słyszałem.

kiedys ta piosenke tu zdaje sie wstawialem.

Gość SooYoung
Napisano

O gustach się nie dyskutuje ale wrzucasz to jednak napiszę ... No nówki sztuki, ale sorry jak dla mnie to ona się drze. Wygrała program ? To może jej pomogą i ustawią głos.

Asmic zobaczy jaki tu są ustawione głosy, zrozumiesz o co mi chodzi - Te 2 dziewczyny wygrały koreańską edycję programu podobnego do Mam talent, mają już kontrakt i teraz śpiewają razem, ten chłopak który rapuje jest w wytwórni trenerem od rapu,

to zupełnie inna "praca" głosem niż u tamtych

[video=youtube;2zwTaT0JeOY]

Napisano
jeszcze tak - live śpiewa Hyorin

zobacz jaką minę ma Michael Bolton :P

https://www.youtube.com/watch?v=8O-h8RDpmv0

faktycznie kwestia gustu.. zauważyłem jednak podobieństwo w ich barwach wokalnych :P

żeby było sprawiedliwie ja też dam coś ze studia.. dla mnie jej wokal jest na prawdę dobry druga Christina Aguilera :D

[video=youtube;KZXRgRkwkIQ]

Napisano

niestety wygrał Josh Kaufman..

ps. Pudzian wygrał walkę z Nastulą.. walka była na prawdę widowiskowa i dobra. Takie prawdziwe dobre MMA

Napisano

[video=youtube;g8M8OHWX8ng]

wielu rockowców ma super wokale

Napisano

nie wiem dlaczego już się nie mówi o Britney Spears, przecież sprzedała ponad 200 mln płyt na świecie

a na dodatek nadal tworzy dobre piosenki oto dowód na to, że śa dobre piosenki niepopularne w PL

jeden z najnowszych kawałków

[video=youtube;LqDsLaWTen0]

Napisano

mam dla was perełki :D

postacie z Naruto postanowili zrobić kariery solowe (ich voice aktorzy) :D

na początek Kakashi w przejmującej piosence

[video=youtube;a5CjLL5I91o]

Napisano

[video=youtube;b1OHEgzN6ts]

jest i Sasuke.. tak myślałem, że pójdzie śladami Naruto i nie da się pokonać w wokali :D

Napisano

[video=youtube;MkGcwbXESss]

wykonanie Sakura i jednocześnie Ending do Naruto :P

Napisano

[video=youtube;qk4mWV4Y_No]

mamy także duecik ^^

Minato(ojciec Naruto) & Itachi (brat Sasuke)

Napisano

[video=youtube;ie6qZ7Fnv-M]

Hinata (zakochana po uszy w Naruto :D )

Napisano

[video=youtube;_sGj01cpa1I]

tym razem na metalowo Hinatka

Napisano

[video=youtube;_dybU7n3k1A]

jak na grzeczną Hinatę przystało..

Napisano

[video=youtube;vJ79QlSSQIw]

Shikimaru (najlepszy strateg w Konoha)

Napisano

[video=youtube;OPf0YbXqDm0]

Michael Jackson come back :D

Gość SooYoung
Napisano

heheh, miny Eddiego Murphy bezcenne :D

a królową jest Iman - znana modelka (w latach 80-tych i 90-tych) i żona Davida Bowie :)

[video=youtube;LeiFF0gvqcc]

Gość SooYoung
Napisano

młodsza siostra Janet ... to były hity i bity :P

[video=youtube;IVF0zcqr9Dg]

Napisano
heheh, miny Eddiego Murphy bezcenne :D

a królową jest Iman - znana modelka (w latach 80-tych i 90-tych) i żona Davida Bowie :)

[video=youtube;LeiFF0gvqcc]

lubiłem kiedyś ten teledysk sam wstęp do piosenki trwa 2:20 xd

dasz mi numer do niej?

Napisano

[video=youtube;RAsy4z2vcAU]

po raz kolejny Simon Curtis :P

Gość SooYoung
Napisano
lubiłem kiedyś ten teledysk sam wstęp do piosenki trwa 2:20 xd

dasz mi numer do niej?

Jego teledyski sa jak filmy. Też to lubiłam :)

A numer - no ale nie publicznie - napiszę na PW

Gość SooYoung
Napisano

PW poszło, dałam Ci namiary na kontakt z nią, ale number to sama musi Ci dać :P ,

Gość SooYoung
Napisano

Asmic miał dzisiejszej nocy grać, ale poszedł dzwonić do Iman,

... to tak na szybko wrzucam ...bum, bum, bum :DDD

[video=youtube;_MPtXUeUznY]

Napisano
Asmic miał dzisiejszej nocy grać, ale poszedł dzwonić do Iman,

... to tak na szybko wrzucam ...bum, bum, bum :DDD

[video=youtube;_MPtXUeUznY]

przepraszam wczoraj usnałem po twoim PW :( ale to sie nadrobi ^^

Napisano (edytowane)

na początek Apparat.. Arachnea wsłuchaj się i jednocześnie oglądaj mv jest magiczny :D

Z filmu Octane.. oglądałem

[video=youtube;4AhpoqTkuwY]

pamiętam jak tu na forum próbowaliśmy kiedyś zinterpretować ten teledysk. było kilka różnych interpretacji..

a jak ty zinterpretujesz po kolei cały teledysk? :D

Edytowane przez Asmic
Napisano

[video=youtube;V0xTGtuAaXA]

Cafe Del Marr to bar na Ibizie, który leży na plaży jest skierowany tak by móc obserwować zachodzące słońce dlatego bar nazywa się "bar zachodzącego słońca"

pracujący tam dj dobiera piosenki tak by wywołać te uczucia jakie towarzyszą nam podczas zachodu słońca.

To jedno z miejsc które gdy tylko tam przybędę kiedyś (może kiedyś) to na pewno będę musiał odwiedzić.

Napisano

[video=youtube;SlQZhZfbzjA]

dzisiaj spokojniej :brum:

polecam

Napisano

[video=youtube;qxDcWvZCSRg]

przy tym lubiłem pracować na działeczce xD

Apocaliptyca z wokalistą zespołu Three Days Grace

Napisano

[video=youtube;LbaA3b06gEE]

a tutaj juz Three Days Grace