Skocz do zawartości

Pożegnania i powroty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Temat ten zakładam nie po to,żeby nadal wyciągać stare pretensje i żale.

Temat istnieje po to,by się pożegnać z tymi,którzy nas opuścili/opuszczają.Tak poprostu ładnie się pożegnać,bez złosliwości czy docinek.Osoby które nas opuszczają zasłużyły na miłe pożegnanie.

Proszę nie odpowiadać na mojego posta,nie komentowaćgo,tylko (jeśli oczywiście chcecie) dopisywać się.

Anetko,ślicznie dziękuję za interpretowanie moich snów.Było ich niewiele,ale dziękuję :_kwiatek:

Endriu,słabo się znaliśmy,ale i tak było mi bardzo miło Ciebie poznać :piwo:

Boadicea,może kiedyś były pomiędzy nami malutkie zgrzyty,ale bardzo się cieszę ,że Ciebie poznałam :_kwiatek:

Edytowane przez truskawka
Zmiana tytułu
Gość truskawka
Napisano

Jest mi bardzo przykro z powodu odejścia z forum: Anetki, Endriu i Boadicei :_smutny: :_smutny:

Dołączam się do podziękowań Calipso jednocześnie dodając: dziękuje WAM za całokształt.

Napisano

Ja jako dziecko na tym forum czy niemowlak tez sie dopisuje do pozegnania..

A zycie kula sie dalej.

Napisano

Ja rowniez z cala serdecznoscia zegnam Endriu, boadicee i Anete.

Powodzenia i, byc moze, do zobaczenia na szlaku.

Napisano

Anetko i Boadicea bardzo dziekuje za wszystko ,za ogół ,zyczliwosc i chec pomocy....

Endriu choc cie nie poznalam to bedzie Cie brak....

Żegnam i życze wam jak najlepiej ....

poz. doty :(

Napisano

No bardzo ladny gesicik :)

Ja sie dolaczam, mnie bedzie brakowac, kazdego z innych przyczyn :)

:uscisk:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Od kilku dni zastanawiam się nad tym tematem,bo wisi on nad nami jak widmo.Doszłam do wniosku,że może on też służyć za "pożegnalnię czasową" :) Mam na myśli wpisywanie się,jeśli ktoś z nas będzie zmuszony pożegnac się z forum na kilka dni/tygodni.Niezależnie czy będzie odcięty od internetu,czy będzie to wyjazd na urlop.

Gość truskawka
Napisano

Calipso dobry pomysł :) tylko by trzeba by zmienić temat - na jaki? ;)

Gość truskawka
Napisano

Może być, są jeszcze jakieś sugestie?

Jak nie będzie to zmienię na "Pożegnania i powroty" tak jak zaproponowała Bajka :)

Napisano

Truskawko,pomysł Bajki na zmianę "Pożegnania i powroty" pasuje:)

Możesz śmiało go zmienić:)

Gość truskawka
Napisano

No to od teraz temat zwie się "Pożegnania i powroty" ;)

Napisano

więc skoro temat ma służyć również krótkotrwałym pożegnaniom, żegnam się z Wami na dwa tygodnie. Wyjeżdżam na urlopik daleko, daleko. Z dala od zgiełku dużego miasta zaszywam się na wsi. Najpierw na Zamojszczyźnie, a potem w Bieszczadach. Pa pa :)

Gość truskawka
Napisano

Ryfko miłego i przyjemnego urlopu oraz wspaniałego wypoczynku :)

Napisano

Ja życzę ślicznej pogody i miłego towarzystwa :ostr: będę się z Wami zegnać pod koniec tygodnia ale tylko na 11 dni...

Napisano

Ryfko,życzę udanego wypoczynku :papa2:

No i po co ja wymyśliłam ten temat:(teraz wszyscy będa się żegnać:(

Gość truskawka
Napisano

No i po co ja wymyśliłam ten temat:(teraz wszyscy będa się żegnać:(

no wiesz, stworzyłaś temat, który traktowany jest jako usprawiedliwienie przed dłuższą nieobecnością :mruga_na:

Napisano

Bajeczko,życzę Ci miłego wypoczynku :uscisk::papa2:

Kiedy możemy się Ciebie spodziewać?:z_jezorem_na:

Napisano

Tak, tak zaplanowałam sobie pełny luz :ostr: wracamy koło 22.08. błogie lenistwo zawsze za wcześnie się kończy...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Troszke otatnio sie malo pojawialam i na razie niestety sie nie poprawi :(

Powroce pewnie za tydzien lub troszke dluzej. Wczoraj wrocilam z wyjazdu do kraju a jutro ide pod noz rano, sciskam Was mocno i przywitam sie ponownie jak wroce ze szpitala.

Buzka :papa2:

Gość truskawka
Napisano

Szylo powodzenia, trzymam kciuki za jutro :przytul_na: buźka :_papa2:

Napisano

Szylko, ja też trzymam kciuki i "godom z Tym na górze" w sprawie Twojej nóżki :z_jezorem_na: Trzymaj sie cieplutko i pamietaj,że będzie dobrze :_okok: :przytul_na:

Napisano

Właśnie wrócilam :uscisk: dzięki wszystkim za zyczenia, wypoczynek był wspaniały i wogóle było cudownie, tylko to chyba troche chore wrócic o 3 nad ranem i od razu do laptopa? :lol:

Szylo jak nóżka? I wogóle?

Napisano

Witaj Bajeczko :hejka:

3 rano i laptop :mysli: chore nie jest,tylko trochę "normalne inaczej" :lol:

Napisano

Ja tylko na sekundkę się przywitać, mam nadzieję że będę mogła wrócić na dłużej za niecały miesiąc. Trzymajcie za mnie kciuki! ;)

Pozdrawiam Wszystkich najserdeczniej :)

Napisano

Jo,jo tęskniłam;) Gdzie byłeś i dlaczego się z nami nie pożeganałeś przed wyjazdem,hmmm??

Pisała to jedyna odważna;p

Napisano

Melduje sie na posterunku mlodszy wypuszczony ze szpitala s015.gif;) jeszcze 6 tyg ledwo kustykania o kulach i powoli zycie zacznie kielkowac na nowo. Witam wszystkich serdecznie buzka

i080.gif

Napisano

Szyla, ale młodszego mozna usciskać? :uscisk: Bardzo sie ciesze z Twojej dobrej formy :ostr:

Gość truskawka
Napisano

Szylko super, że już jesteś z nami z powrotem :ostr:

Napisano

Szylko jak możesz wątpić :z_jezorem_na: My zawsze się cieszymy jak ktoś wraca :hejka:

Napisano

Witam wszystkich:)Niestety narazie nie mam dostępu do netu,ale może już jutro coś się zmieni.Jak wrócę do domku,to wszystko nadrobię.

Pozdrawiam serdecznie:)

Napisano

Kochani, przez najbliższe 2 tygodnie mogę nie być tak dyspozycyjna jak do tej pory. Siostra przyjeżdża na urlop do domku, a tak się składa, że komputer stoi w jej pokoju.

Będę zaglądać tak często jak się da :)

Napisano

Sephi,bedzie dobrze:) jakos poradzimy sobie bez Ciebie,ale bedzie ciężko.Życzę miłego spędzania czasu z siostrą:)

• 3 tygodnie później...
Napisano

witam...tak nagle mi sie zniklo ze nie zdazylam sie z Wami na pewien czas pozegnac....ale juz jestem i cieplutko Was ściskam :)

Napisano
witam...tak nagle mi sie zniklo ze nie zdazylam sie z Wami na pewien czas pozegnac....ale juz jestem i cieplutko Was ściskam :)

to zupełnie tak jak ja :bezradny: doty gratuluje szczęśliwego powrotu, no i tego "happy" :piwo: u mnie troszke się pokićkało.... ale bedzie "happy" napewno...

Napisano
u mnie troszke się pokićkało.... ale bedzie "happy" napewno...

Bajeczko kochana :_pocieszacz: aż mi się zrobiło smutno troszkę:( wiesz,że będę trzymać kciuki :zeby:

Napisano

Bajeczko - mówi się, że gorsze dni są tylko po to, by móc poznać te lepsze. :) Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się wszystko wyklarowało :)

Napisano

Witam, chciałam Was powiadomić, że nie mogę wpadać często na forum, oczywiście jak będę mogła wejść na forum to się pojawię chociaż na chwilę :oczko: Pozdrówka :papa2:

Napisano
Wszystko poszlo dobrze? :)

Mam nadzieje, że tak. Na rozwiązanie niektórych spraw trzeba czekać jakiś czas.

Napisano

Ekm witam Was po dłuższej przerwie. Zostaje z Wami na pewno na dłużej chociaż jest już to pewne nie za często. Wiele się u mnie dzieje żałuję, że nie mam tak dużo czasu jak kiedyś....

• 2 tygodnie później...
Napisano

Nie wiem jak długo mnie nie będzie i dokładnie od kiedy (chyba od 1 listopada), ale już wole Wam dać znać, że nie będzie mnie na forum. A nie będzie mnie z powodu braku internetu i nie wiem jak długo go nie będę mieć. W tej chwili już mam problemy z internetem.

Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

ja do Was kochani wracam.... Truskawko bede czekac i ja na Ciebie....

kochana jesli masz moj nr. to napisz mi wcielo wszystkie kontakty... :(

Napisano

Oj tak Szylko.... tylko ja sie nigdy nie moge zdazyc pozegnac???

moze to i lepiej...przy pozegnaniach rycze jak bóbr :(

Napisano
kochana jesli masz moj nr. to napisz mi wcielo wszystkie kontakty... :(
- spoko już piszę do Ciebie ;)
Gość truskawka
Napisano
Nie wiem jak długo mnie nie będzie i dokładnie od kiedy (chyba od 1 listopada)

jednak jeszcze jestem tzn. mam jeszcze internet - kiedy go nie będę mieć na prawdę nie wiem ... równie mogę go nie mieć np. wieczorem albo jutro albo za miesiąc - rany ale jestem źle poinformowana ...

Napisano

Truskawko :D już myślałam,że nie zdążyłam się z Tobą pożegnać.

Takie niedoinformowanie jest wkurzające,ale przynajmniej nie jesteś od nas odcięta ;)

Jak tam rozmowa z naszą dawną koleżanką? :)

Gość truskawka
Napisano
Truskawko :D już myślałam,że nie zdążyłam się z Tobą pożegnać.

Takie niedoinformowanie jest wkurzające,ale przynajmniej nie jesteś od nas odcięta ;)

Jak tam rozmowa z naszą dawną koleżanką? :)

I Ty się o to martwisz - dowiesz się pierwsza jak nie będę miała netu - napiszę Ci smsa ;)

No, jeszcze nie jestem ... aa dobrze.

Napisano

truskawko masz neta jeszcze????.... mi od wczoraj nawala gg i nie moge sie z Toba skontaktowac...

Gość truskawka
Napisano

Mam jeszcze, teraz jestem na gg. Wczoraj mnie nie było w domu ;)

Napisano

O masz Ci babo placek.... Ty jestes na gg.... a moje padło :(

czy w tym kraju bedzie cos dzialac kiedys ful-opcja ????? ... wrrrrr

• 1 miesiąc temu...
Napisano

To pa pa lobuzie hihihihihi

I naprawdę zmień się, ale nie dużo figluj, a nie dokuczaj!!!:_okok:

Napisano

no co ty cali?

Chyba wkońcu zacznie szanować swe słowa?

Hmm... Może już dorusł? :wstydnis:

Napisano

Może....

Ale nie sądze, żeby odpuścił sobie skorzystanie z drugiej części tytułu tematu ;)

Napisano

Bardzo prosze o niezalewanie mojej skrzynki powiadomieniami, skargami, prosbami o horoskop celtycki, interwencje, nawet tlumaczenie snow (co jest juz grubym nieporozumieniem). Co tydzien wywalam kilkanacie spamow - a sobie tego nie zycze. Nie bede zmieniac ustawien, aby mogli sie ze mna skontaktowac starzy znajomi, nie bede wchodzic w parade Truskawce (o ile jeszcze tutaj wytrzyma).

Zabawe z ezo zakonczylam wieki swietlne temu - wracac nie mam ani do czego, ani do kogo. Wszystkich na ktorych mi zalezalo widuje codziennie na moim kochanym forum - w przyszlosci bede widywala w pracy. Nowych nie znam, z pozostałymi nic mnie nie łączy.

Napisano

To nie jest objaw chłodu, auro... To tylko domaganie się szacunku do ustalonych przez siebie granic. :)

Napisano

Ja kaffko nie wiem jakie granice,, nie znam boadicea, nie piszę do niej, a taaak mnie zmroził ten post że niewytrzymałam, sorki :_kwiatek:

Napisano

O uszanowanie decyzji o odejściu i nie obarczanie już kwestiami związanymi z działalnością Forum. Bo jak widać wiele osób nadal to robi. Tylko tyle. :)

Napisano

Jest tyle, rozwiązań... można przecież zablokować powiadomienia na e-mail o PW na forum, można poprosić administratora o zbanowanie, bądź usunięcie konta. Ale po co, skoro można wejść, naburmuszyć się i przypomnieć wszystkim jak było kiedyś.

Cieszmy się tym co mamy :)

Pozdrawiam serdecznie!