Beoran Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 Zapomniałbym! Drodzy forumowicze, wróciłem! Swoje sprawy załatwiłem, podczas nieobecności szkoliłem swój tarot i rozmyślałem sobie nad pewnymi sprawami, ale o tym później, bo co za dużo to nie zdrowo Tak więc Witam i Pozdrawiam! Beoran. Cytuj
caliah Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 Witam Cię z powrotem Beoran Pozdrawiam serdecznie Cytuj
doty Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Witam po małej przerwie, cóż co dało sie załatwic załatwiłam,reszta rozwinie sie w praniu... steskniłam sie za Wami .... Cytuj
caliah Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Doty, witam Cię cieplutko i serdecznie Ty stęskniłaś się za nami, a na pewno nie jedno z nas stęskniło się za Tobą Cytuj
Radiana Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Witaj Dotuś i Beo, super ,ze jesteście z powrotem:uscisk: Cytuj
koliber* Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 O jejku , ale wróć do nas prędziutko wypoczęta! Cytuj
Sephira Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 Nashira, przecież nawet nie zdążyliśmy się Tobą nacieszyć, więc jak tu odpoczywać?! Cytuj
caliah Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 Miłego wypoczynku Nashiro I trzymaj się cieplutko, bo to już prawie początek jesieni Cytuj
doty Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 Cali, koliberku,kudlisekolo, Domi ,shimmy, Radianko i Vade dziekuje teraz wiem że miałam do kogo wracac Nashirko odpoczywaj i wracaj Cytuj
Gość sheina Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 ...ja też was musze pozegnać... duzo rzeczy mi sie zawaliło w ciagu jednego popoludnia.... ;( trzymajcie sie.. Cytuj
Sephira Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 sheina, pomyślnego rozwiązywania spraw :* Cytuj
_Domi_ Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 Nashira miłego odpoczynku sheina szybkiego poukładania spraw i powrotu do nas Cytuj
Gość sheina Napisano 14 Września 2009 Napisano 14 Września 2009 (edytowane) sheina czyli ja powrocilam, bynajmniej na jakis czas, nie wiem czy niedlugo znowu nei znikne na dobre,albo bardzo dlugo, w kazdym razie witam ponownie. Edytowane 15 Września 2009 przez sheina Cytuj
caliah Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 Sheina/Lya, witam Cię serdecznie Ale wydaje mi się, że powinnaś jeszcze odpocząć Cytuj
Gość sheina Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 Sheina/Lya, witam Cię serdecznie Ale wydaje mi się, że powinnaś jeszcze odpocząć w duchu jest to co nei fajne, ale życ trzeba dalej ;/ niestety. Cytuj
Gość Nessy Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Nadszedł i czas na mnie Żegnam się z wszystkimi na czas bliżej nieokreślony - tak możecie sie cieszyć już nie bede spamować SB :lol:Góre biorą obowiązki, wiec wiadomo i czas ograniczony.. Poza tym cel z którym przyszłam na forum został osiągnięty - dużo stąd zabrałam, ale myśle, że gdy powrócę za rok, gdy będą znow wakacje (ach ta myśl, że będą ) to będę w stanie oddać to i pomagac Chciałam też w tym miejscu podziękować - może nie pojedynczo każdej osobie, bo trochę by to zajęło, ale kto wie ten wie komu podziękowania się należą No i wiadomo dzięki za pogaduchy na SB - stała ekipo choć wiadomo różnie bywalo (przepraszam tych którzy się ewentulanie "poczuli" ;P badz zniesmaczyli przez moje wypowiedzi - bo czasami zdarza mi się szaleć i pisać dziwne rzeczy - bywa;)) to naprawdę nieźle się wyśmiałam przed monitorkiem - ogolnie szalone akcje jak najbardziej były 3majcie sie ciepło ! Niech moc bedzie z wami Cytuj
caliah Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Nessy, wszystkiego, co dla Ciebie dobre Cytuj
Radiana Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Nessy powodzenia i wracaj do nas Buziaczki:uscisk: Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 21 Października 2009 Napisano 21 Października 2009 Witaj Nashi. Ja te z melduję się na kilka tygodni na forum i postaram sie zagl ada c do Was. Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 21 Października 2009 Napisano 21 Października 2009 Hejka, na razie jestem nieprzytomna, jecha lam 12godzin i nie spa lam od wczoraj. A teraz ide po dziecko do szkoly Cytuj
Tilka Napisano 21 Października 2009 Napisano 21 Października 2009 Witam "Idola" 12godzin z Niemiec?......SZOK ja zawsze jade gora9h oj bidulko powodzonka i pozdrawiam.. Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 21 Października 2009 Napisano 21 Października 2009 Witam "Idola" 12godzin z Niemiec?......SZOK ja zawsze jade gora9h oj bidulko powodzonka i pozdrawiam.. Ja max 10, ale jeszcze bus zabieal kogos z poludnia Niemiec i w sumie jechalismy przez Czechy Cytuj
Sephira Napisano 21 Października 2009 Napisano 21 Października 2009 Nashira, Vivien01, bardzo się cieszę, że jesteście! Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 21 Października 2009 Napisano 21 Października 2009 Dzięki, ja też się cieszę choć padnięta jestem Cytuj
koliber* Napisano 21 Października 2009 Napisano 21 Października 2009 Dziewczyny, witajcie z powrotem Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 22 Października 2009 Napisano 22 Października 2009 Dzieki za tak miłe i serdeczne pwitanie. Przynam się szczerze, diablo za Wami tęskniłam i te krótkie chwilki nie wystarczały mi Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Moi drodzy. Pomimo całej sympatii dla Was i dla całego Forum, opuszczam Was na dłużej. Być może czasem zaglądnę tutaj, ale na tę chwilę bardzo Wam za wszystko dziękuję i mówię do widzenia. Cytuj
dewi Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Moi drodzy. Pomimo całej sympatii dla Was i dla całego Forum, opuszczam Was na dłużej. Być może czasem zaglądnę tutaj, ale na tę chwilę bardzo Wam za wszystko dziękuję i mówię do widzenia. mam nadzieję że szybko do nas wrócisz... obiecaj... dziękujemy za wszystko i życzymy powodzenia!!!! Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Dzięki, ale nie mogę obiecać, ze wrócę. Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Nie obiecuję, czas pokaże. Cytuj
Duszołap Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Moi drodzy. Pomimo całej sympatii dla Was i dla całego Forum, opuszczam Was na dłużej. Być może czasem zaglądnę tutaj, ale na tę chwilę bardzo Wam za wszystko dziękuję i mówię do widzenia. No chyba sobie żartujesz? O.o A co my bez Ciebie, biedne sierotki, poczniemy? :chytry_na: Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Poradzicie sobie Nie a ludzi niezastąpionych. I nie żartuję. Cytuj
dewi Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 i tak będziemy czekać... cierpliwie! POWODZENIA Cytuj
Duszołap Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Poradzicie sobie Nie a ludzi niezastąpionych. I nie żartuję. Ktoś mi to już kiedyś powiedział, do tej pory w to nie wierzę, bo nie udało mi się go zastąpić. Więc może uda mi się obalić tę tezę. Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 A ktoś mi dziś tłumaczył, że nic nie muszę Nashi postaram się aby było lepiej. Dzięki. Cytuj
Radiana Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Vivien- po prostu wracaj:bukiet: Cytuj
Tulip Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 No PKP... wszyscy powoli sobie odpuszczają.. już niedługo w ogóle serwer padnie i dupa blada będzie.. tfu tfu! olabogaożeszwmordę :/ PASKUDY JEDNE! Cytuj
Gość alathea Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 szkoda Vivien, ze odchodzisz - lubilam czytac Twoje posty, choc moze nie udzielam sie za bardzo w dyskusjach mam nadzieje, ze jeszcze zatesknisz za forum i wrocisz Cytuj
kaffka Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Viv, pozbieraj myśli i do nas wracaj. Miejsce zawsze będzie czekać. Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 29 Października 2009 Napisano 29 Października 2009 Dzięki Wam wszystkim. Postaram się wrócić :icon_smile2: Cytuj
iwinia Napisano 29 Października 2009 Napisano 29 Października 2009 Jesteś mądrym człowiekiem a twoje słowa wiele znaczą dla nas , pamiętaj o tym. Pozdrawiam:_smutny: Cytuj
Aura Napisano 29 Października 2009 Napisano 29 Października 2009 Dzięki Wam wszystkim. Postaram się wrócić :icon_smile2: znów mykasz? Wracaj za nie długo Cytuj
Queen Napisano 29 Października 2009 Napisano 29 Października 2009 Vivien, chciałabym jeszcze Cię spotkać. O jednym mogę Cię zapewnić- nie po każdym zostaje zauważalna pustka, po Tobie taka zostanie, mam więc, nadzieję, że wrócisz. Pozdrawiam i życzę szczęścia, cokolwiek miałoby to znaczyć... Cytuj
Dairine Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 Po dłuższym braku dostępu do neta, powracam szczęśliwie do ezo-gromadki Cytuj
Aura Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Kochani, nie będzie mnie do niedzieli. Vivien nie będę brać udziału w sztafecie SB, dlatego przekazuje Tobie pałeczkę Witajcie kochani ludkowie Bawcie się ładnie i nie rozwalić mi forum :paluszkiem Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Już tęsknię za Tobą. I oczywiście będe się rano meldować z haslem "WITAJCIE KOCHANI LUDKOWIE"; Wracaj szybko, bo ja zaraz wyjeżdżam. Równiutko 3 tygodnie Cytuj
Gość Nessy Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Ja w pewnym sensie też wróciłam, może nie tak intensywnie jak w wakacje, ale Cytuj
asiamaks Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 ja tez bede musiala Was opuscic na kilka dni od 19 ( brak internetu ) wiec nie wiem dokladnie kiedy wroce. a to cos tak dla Was , za to ze jestescie tacy kofani: Dzis Was opuszczam , Dzis sie zegnamy, dookola panuje pustka. Lecz szybko wroce , szybko pojawie , tam gdzie pojawic sie musze. Za dzien lub dwa , znow usmiech zagosci , Na naszych buziach i w oczach. Bedziemy gadac o dniach minionych , Tak skonczy sie nasza pustka. Cytuj
_Domi_ Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 aura- będę tęsknić i już czekam ,jej ale długo Cie nie będzie Nessy-fajnie że wróciłaś asiamaks-wracaj szybciutko :3m_sie_na: Cytuj
dewi Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Kochani, nie będzie mnie do niedzieli. Vivien nie będę brać udziału w sztafecie SB, dlatego przekazuje Tobie pałeczkę Witajcie kochani ludkowie Bawcie się ładnie i nie rozwalić mi forum :paluszkiem wracaj szybciutko do nas, ja już tęsknię. Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 A może zrób to co ja. Odpocznij od forum. Za jakiś czas wroć. Cytuj
astroa Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 cos ciekawego zauwazylam dzieki tobie, dziwne zjawisko spoleczne dla mnie bynajmniej...dlugo tu nie jestem i nie nawiazuje zadnych glebszych znajomosci ale przykro mi sie zrobilo ze znikniesz.jak czlowiek zaczyna zyc rzeczami na pozor malo znaczacymi...ciekawe.poobserwuje zjawisko dalej a tobie zycze powodzenia w czymkolwiek pragniesz sie teraz rozwijac. Cytuj
Gość Dharma Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 szerokiej drogi "PodłyDraniu" Cytuj
asiamaks Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 ja tez Was opuszcze ale wroce tak szybko jak tylko naprawia mi lacze internetowe, moze tez ktos poteskni Cytuj
kudlisekola Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 ja tez Was opuszcze ale wroce tak szybko jak tylko naprawia mi lacze internetowe, moze tez ktos poteskni potęsknimy kochana będziemy na Ciebie czekać Cytuj
kudlisekola Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 mi bardzo brakuje Zosi1977 i piotraska34.... Cytuj
czarna131415 Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Vivien ja juz tesknie.Czuje,ze coraz wiecej bardzo madrych osób odchodzi.. Wracaj szybciutko.Pozdrawiam i sciskam. :onajego_na: Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Hej ale ja juz wróciłam i znikam dopiero za 3 tygodnie i to tez nie całkiem To Vade odchodzi teraz Cytuj
sosnowiczanin Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 vivien, ja tęsknię do Ciebie, tak długo Cię nie było ... Cytuj
Szizi Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Łapka do góry kto bedzie tęsknil za Bastetman :heej_na: Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 vivien, ja tęsknię do Ciebie, tak długo Cię nie było ... Przecież mnie nie było tylko 3 dni teraz nie będzie dość długo Cytuj
asiamaks Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 hihhih a ja bede Was nawiedzac w snach za kazdym razem gdy mnie zapomnicie Cytuj
asiamaks Napisano 3 Grudnia 2009 Napisano 3 Grudnia 2009 to ja juz wrocilam , za spotkaniem jestem jak najbardziej, moje tez prychaja, zle nie trzymam ich na sile w domu, nawet nie chca siedziec:) teraz mam nowy flat to nawet mozna u mnie sie spotkac Cytuj
Vade in pace Napisano 16 Grudnia 2009 Napisano 16 Grudnia 2009 Znikam na nie okreslony czas, przyczyna przeniesienie internetu do innego mieszkana, pozdrawiam i Wesloch Swiat zycze ( wrazie gdy by sie przedluzylo ). Cytuj
asiamaks Napisano 16 Grudnia 2009 Napisano 16 Grudnia 2009 Znikam na nie okreslony czas, przyczyna przeniesienie internetu do innego mieszkana, pozdrawiam i Wesloch Swiat zycze ( wrazie gdy by sie przedluzylo ). papa, bedziemy cie nawiedzac w snach , abys zbyt szybko nie zapomnial Cytuj
kudlisekola Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 Znikam na nie okreslony czas, przyczyna przeniesienie internetu do innego mieszkana, pozdrawiam i Wesloch Swiat zycze ( wrazie gdy by sie przedluzylo ). do zobaczenia:zlezkawoku: Cytuj
Vade in pace Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Moze nie wielkim stylu ale w nowym mieszkaniu powracam :>)) Cytuj
kaffka Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Cieszę się, że tak szybko udało Ci się ze wszystkim uporać. Witaj! Cytuj
_Domi_ Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Moze nie wielkim stylu ale w nowym mieszkaniu powracam :>)) Witam ponownie :mruga: Cytuj
kudlisekola Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Witam ponownie :mruga: a witamy, witamy szybko się uporałeś Cytuj
asiamaks Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 a a Was tez musze znowu opuscic, i pewnie nie bedzie mnie znowu przez dwa tygodnie znowu nie bede miala netu , jak sie uda to moz przed nowym rokim sie pojawiea jak nie to dopiero po .... Cytuj
kudlisekola Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 a a Was tez musze znowu opuscic, i pewnie nie bedzie mnie znowu przez dwa tygodnie znowu nie bede miala netu , jak sie uda to moz przed nowym rokim sie pojawiea jak nie to dopiero po .... to niedobrze moja droga dobrze,że są święta to szybciej zleci czas..a i kolejeczka się znowu ustawi u Ciebie nieziemska wracaj szybko:smutny: Cytuj
asiamaks Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 to niedobrze moja droga dobrze,że są święta to szybciej zleci czas..a i kolejeczka się znowu ustawi u Ciebie nieziemska wracaj szybko:smutny: no wlasnie nie dobrze, co ja sama bede robic bez Was:beczy: juz tesknie Cytuj
_Domi_ Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Dziewczyny co Wy tak uciekacie :mutny: Cytuj
asiamaks Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 ja mam przymus , ale wcale nie chce , net mi kradna na swieta Cytuj
Szizi Napisano 23 Grudnia 2009 Napisano 23 Grudnia 2009 Jak to Nashira? całkiem już nie bedziesz tu wchodzić???? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi