Skocz do zawartości

Pożegnania i powroty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapomniałbym! :jezyk2:

Drodzy forumowicze, wróciłem! :D

Swoje sprawy załatwiłem, podczas nieobecności szkoliłem swój tarot i rozmyślałem sobie nad pewnymi sprawami, ale o tym później, bo co za dużo to nie zdrowo ;)

Tak więc Witam i Pozdrawiam!

Beoran.

Napisano

Witam po małej przerwie, cóż co dało sie załatwic załatwiłam,reszta rozwinie sie w praniu...

steskniłam sie za Wami ;)....

Napisano

Doty, witam Cię cieplutko i serdecznie :):uscisk:

Ty stęskniłaś się za nami, a na pewno nie jedno z nas stęskniło się za Tobą :)

Napisano

Nashira, przecież nawet nie zdążyliśmy się Tobą nacieszyć, więc jak tu odpoczywać?!

Napisano

Miłego wypoczynku Nashiro :)

I trzymaj się cieplutko, bo to już prawie początek jesieni ;):uscisk:

Napisano

Cali, koliberku,kudlisekolo, Domi ,shimmy, Radianko i Vade dziekuje :bukiet: teraz wiem że miałam do kogo wracac :_okok:

Nashirko odpoczywaj :papa2: i wracaj :_okok:

Napisano

...ja też was musze pozegnać... duzo rzeczy mi sie zawaliło w ciagu jednego popoludnia.... ;( trzymajcie sie..

Napisano

Nashira miłego odpoczynku :)

sheina szybkiego poukładania spraw i powrotu do nas :)

Napisano (edytowane)

sheina czyli ja powrocilam, bynajmniej na jakis czas, nie wiem czy niedlugo znowu nei znikne na dobre,albo bardzo dlugo, w kazdym razie witam ponownie.

Edytowane przez sheina
Napisano

Sheina/Lya, witam Cię serdecznie :)

Ale wydaje mi się, że powinnaś jeszcze odpocząć :)

Napisano
Sheina/Lya, witam Cię serdecznie :)

Ale wydaje mi się, że powinnaś jeszcze odpocząć :)

w duchu jest to co nei fajne, ale życ trzeba dalej ;/ niestety.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Nadszedł i czas na mnie :) Żegnam się z wszystkimi na czas bliżej nieokreślony - tak możecie sie cieszyć już nie bede spamować SB :lol:Góre biorą obowiązki, wiec wiadomo i czas ograniczony.. Poza tym cel z którym przyszłam na forum został osiągnięty - dużo stąd zabrałam, ale myśle, że gdy powrócę za rok, gdy będą znow wakacje (ach ta myśl, że będą :hura:) to będę w stanie oddać to i pomagac :) Chciałam też w tym miejscu podziękować - może nie pojedynczo każdej osobie, bo trochę by to zajęło, ale kto wie ten wie komu podziękowania się należą :) No i wiadomo dzięki za pogaduchy na SB - stała ekipo :lol: choć wiadomo różnie bywalo (przepraszam tych którzy się ewentulanie "poczuli" ;P badz zniesmaczyli przez moje wypowiedzi - bo czasami zdarza mi się szaleć i pisać dziwne rzeczy - bywa;)) to naprawdę nieźle się wyśmiałam przed monitorkiem - ogolnie szalone akcje jak najbardziej były :okok: 3majcie sie ciepło ! Niech moc bedzie z wami :)

• 4 tygodnie później...
Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Witaj Nashi. Ja te z melduję się na kilka tygodni na forum i postaram sie zagl ada c do Was.:czarodziej:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Hejka, na razie jestem nieprzytomna, jecha lam 12godzin i nie spa lam od wczoraj. A teraz ide po dziecko do szkoly :)

Napisano

Witam "Idola" ;)

12godzin z Niemiec?......SZOK ja zawsze jade gora9h oj bidulko powodzonka i pozdrawiam..;)

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano
Witam "Idola" ;)

12godzin z Niemiec?......SZOK ja zawsze jade gora9h oj bidulko powodzonka i pozdrawiam..;)

Ja max 10, ale jeszcze bus zabieal kogos z poludnia Niemiec i w sumie jechalismy przez Czechy ;)

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Dzieki za tak miłe i serdeczne pwitanie. Przynam się szczerze, diablo za Wami tęskniłam i te krótkie chwilki nie wystarczały mi :D

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Moi drodzy. Pomimo całej sympatii dla Was i dla całego Forum, opuszczam Was na dłużej. Być może czasem zaglądnę tutaj, ale na tę chwilę bardzo Wam za wszystko dziękuję i mówię do widzenia.

Napisano
Moi drodzy. Pomimo całej sympatii dla Was i dla całego Forum, opuszczam Was na dłużej. Być może czasem zaglądnę tutaj, ale na tę chwilę bardzo Wam za wszystko dziękuję i mówię do widzenia.

mam nadzieję że szybko do nas wrócisz... obiecaj... dziękujemy za wszystko i życzymy powodzenia!!!!:papa2::uscisk:

Napisano

No chyba sobie żartujesz? O.o

A co my bez Ciebie, biedne sierotki, poczniemy? :chytry_na:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Poradzicie sobie ;) Nie a ludzi niezastąpionych. I nie żartuję.

Napisano
Poradzicie sobie ;)Nie a ludzi niezastąpionych. I nie żartuję.

Ktoś mi to już kiedyś powiedział, do tej pory w to nie wierzę, bo nie udało mi się go zastąpić.

Więc może uda mi się obalić tę tezę. ;)

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

A ktoś mi dziś tłumaczył, że nic nie muszę :hahaha:

Nashi postaram się aby było lepiej. Dzięki.

Napisano

No PKP... wszyscy powoli sobie odpuszczają.. już niedługo w ogóle serwer padnie i dupa blada będzie.. tfu tfu! olabogaożeszwmordę :/

PASKUDY JEDNE! :P

Napisano

szkoda Vivien, ze odchodzisz - lubilam czytac Twoje posty, choc moze nie udzielam sie za bardzo w dyskusjach

mam nadzieje, ze jeszcze zatesknisz za forum :) i wrocisz :slonko:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Dzięki Wam wszystkim. Postaram się wrócić :icon_smile2:

Napisano

Jesteś mądrym człowiekiem a twoje słowa wiele znaczą dla nas , pamiętaj o tym. Pozdrawiam:_smutny:

Napisano
Dzięki Wam wszystkim. Postaram się wrócić :icon_smile2:

:szok: znów mykasz? :smutny:

Wracaj za nie długo :uscisk:

Napisano

Vivien, chciałabym jeszcze Cię spotkać. O jednym mogę Cię zapewnić- nie po każdym zostaje zauważalna pustka, po Tobie taka zostanie, mam więc, nadzieję, że wrócisz.

Pozdrawiam i życzę szczęścia, cokolwiek miałoby to znaczyć...:)

Napisano

Po dłuższym braku dostępu do neta, powracam szczęśliwie do ezo-gromadki :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kochani, nie będzie mnie do niedzieli. :uscisk:

Vivien nie będę brać udziału w sztafecie SB, dlatego przekazuje Tobie pałeczkę Witajcie kochani ludkowie :):_okok:

Bawcie się ładnie i nie rozwalić mi forum :paluszkiem :serduszka::piwo:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Już tęsknię za Tobą. I oczywiście będe się rano meldować z haslem "WITAJCIE KOCHANI LUDKOWIE";

Wracaj szybko, bo ja zaraz wyjeżdżam. Równiutko 3 tygodnie

Napisano

Ja w pewnym sensie też wróciłam, może nie tak intensywnie jak w wakacje, ale :hejka:

Napisano

ja tez bede musiala Was opuscic na kilka dni od 19 ( brak internetu ) wiec nie wiem dokladnie kiedy wroce. a to cos tak dla Was , za to ze jestescie tacy kofani:

Dzis Was opuszczam ,

Dzis sie zegnamy,

dookola panuje pustka.

Lecz szybko wroce ,

szybko pojawie , tam gdzie pojawic sie musze.

Za dzien lub dwa , znow usmiech zagosci ,

Na naszych buziach i w oczach.

Bedziemy gadac o dniach minionych ,

Tak skonczy sie nasza pustka.

Napisano

aura- będę tęsknić i już czekam ,jej ale długo Cie nie będzie :szok::zlezkawoku:

Nessy-fajnie że wróciłaś :uscisk:

asiamaks-wracaj szybciutko :_smutny::3m_sie_na:

Napisano
Kochani, nie będzie mnie do niedzieli. :uscisk:

Vivien nie będę brać udziału w sztafecie SB, dlatego przekazuje Tobie pałeczkę Witajcie kochani ludkowie :):_okok:

Bawcie się ładnie i nie rozwalić mi forum :paluszkiem :serduszka::piwo:

wracaj szybciutko do nas, ja już tęsknię.:uscisk:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

A może zrób to co ja. Odpocznij od forum. Za jakiś czas wroć.

Napisano

cos ciekawego zauwazylam dzieki tobie, dziwne zjawisko spoleczne dla mnie bynajmniej...dlugo tu nie jestem i nie nawiazuje zadnych glebszych znajomosci ale przykro mi sie zrobilo ze znikniesz.jak czlowiek zaczyna zyc rzeczami na pozor malo znaczacymi...ciekawe.poobserwuje zjawisko dalej a tobie zycze powodzenia w czymkolwiek pragniesz sie teraz rozwijac.

Napisano

ja tez Was opuszcze ale wroce tak szybko jak tylko naprawia mi lacze internetowe, moze tez ktos poteskni :P:)

Napisano
ja tez Was opuszcze ale wroce tak szybko jak tylko naprawia mi lacze internetowe, moze tez ktos poteskni :P:)

potęsknimy kochana będziemy na Ciebie czekać:bukiet:

Napisano

Vivien ja juz tesknie.Czuje,ze coraz wiecej bardzo madrych osób odchodzi..:(

:_smutny:

Wracaj szybciutko.Pozdrawiam i sciskam.

:onajego_na:

:piwo:

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Hej ale ja juz wróciłam i znikam dopiero za 3 tygodnie i to tez nie całkiem ;)

To Vade odchodzi teraz :(

Napisano

vivien, ja tęsknię do Ciebie, tak długo Cię nie było ...

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano
vivien, ja tęsknię do Ciebie, tak długo Cię nie było ...

Przecież mnie nie było tylko 3 dni ;) teraz nie będzie dość długo ;)

Napisano

hihhih a ja bede Was nawiedzac w snach :) za kazdym razem gdy mnie zapomnicie :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

to ja juz wrocilam , za spotkaniem jestem jak najbardziej, moje tez prychaja, zle nie trzymam ich na sile w domu, nawet nie chca siedziec:) teraz mam nowy flat to nawet mozna u mnie sie spotkac :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Znikam na nie okreslony czas, przyczyna przeniesienie internetu do innego mieszkana, pozdrawiam i Wesloch Swiat zycze ( wrazie gdy by sie przedluzylo ).

Napisano
Znikam na nie okreslony czas, przyczyna przeniesienie internetu do innego mieszkana, pozdrawiam i Wesloch Swiat zycze ( wrazie gdy by sie przedluzylo ).

papa, bedziemy cie nawiedzac w snach , abys zbyt szybko nie zapomnial :)

Napisano

do zobaczenia:zlezkawoku:

Napisano

Moze nie wielkim stylu ale w nowym mieszkaniu powracam :>))

Napisano

Cieszę się, że tak szybko udało Ci się ze wszystkim uporać. :) Witaj! :)

Napisano
Moze nie wielkim stylu ale w nowym mieszkaniu powracam :>))

Witam ponownie :mruga:

Napisano
Witam ponownie :mruga:

a witamy, witamy szybko się uporałeś

Napisano

a a Was tez musze znowu opuscic, i pewnie nie bedzie mnie znowu przez dwa tygodnie :( znowu nie bede miala netu , jak sie uda to moz przed nowym rokim sie pojawiea jak nie to dopiero po ....

Napisano
a a Was tez musze znowu opuscic, i pewnie nie bedzie mnie znowu przez dwa tygodnie :( znowu nie bede miala netu , jak sie uda to moz przed nowym rokim sie pojawiea jak nie to dopiero po ....

to niedobrze moja droga dobrze,że są święta to szybciej zleci czas..a i kolejeczka się znowu ustawi u Ciebie nieziemska wracaj szybko:smutny:

Napisano
to niedobrze moja droga dobrze,że są święta to szybciej zleci czas..a i kolejeczka się znowu ustawi u Ciebie nieziemska wracaj szybko:smutny:

no wlasnie nie dobrze, co ja sama bede robic bez Was:beczy: juz tesknie :beczy: