Skocz do zawartości

Zabawa Skojarzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Paralaksa - Dwie Laski (Dziewczyny) :) -Para Psychiczność-Metafizyka -Uzwojenia Neuronalne W Mózgu -Sieć Wirtualna = Komputer Kwantowy .

Napisano (edytowane)

Laska Nebeska - Niebiańska-Bogini ... --> Miłość Bezinteresowna /to jest Prawdziwa Bogini/... :)

Edytowane przez infedro
Napisano

Miłość -To Bóg i Bogini -Tao -Yin Yang -Seks Tantryczny (Duchowy ,Medytacyjny) :)

Gość karmen310
Napisano

Miłość Bezinteresowna - miłość platoniczna

Napisano (edytowane)

Miłość Platoniczna - Orgazm Dolinowy (trwające podniecenie seksualne wiele godzin) ,Nawet Na Odległość ,Bez Zbliżenia :)

Edytowane przez Pit
Napisano (edytowane)

Miłość -to Bóg i Bogini -Tao -Yin Yang --> to JEDNOŚĆ z wielości/ czyli Harmonia niby'Przeciwieństw/... :)

Orgazm Dolinowy --> Ekstaza... :)

Edytowane przez infedro
Napisano

Ekstaza - Mistyczne ,Boskie ,Ponadludzkie , Przeżycie ,Doświadczenie :)

Napisano

Mistyczne ,Boskie ,Ponadludzkie , Przeżycie ,Doświadczenie --> Wynik/rezultat pracy nad Sobą i Samopoznania/... :)

Napisano

Wynik/rezultat pracy nad Sobą i Samopoznania - Dojrzałość Wewnętrzna - Psycho- Emocjonalno -Duchowa :)

Napisano

Dojrzałość Wewnętrzna - Psycho- Emocjonalno -Duchowa :) ---> Oświecenie... :)

Napisano

Oświecenie -Unia bądź Połączenie Z Bogiem ,Wewnętrzna Przemiana/Transformacja (Serca i Umysłu)=Rewolucja Duchowa .

Napisano (edytowane)

Oświecenie -Unia bądź Połączenie Z Bogiem ,

Wewnętrzna Przemiana/Transformacja (Serca i Umysłu)=Rewolucja Duchowa ... ---> Epoka

Ducha/ Novy Świat/ Victoria... :)

Edytowane przez infedro
Napisano (edytowane)

Epoka Ducha - Era Wodnika "New Age" ---> i niemal wszystkie religie tej Ziemi... :)

Edytowane przez infedro
Napisano (edytowane)

Wiara - Religia Serca/Miłości.

Edytowane przez Pit
Napisano

Ale Ta Według Mistrza Duchowego OSHO ,który Stworzył Ośrodek Medytacyjny W Indiach :)

Napisano

Mądrość mądrości - oświecenie --> Przebudzenie Świadomości/ Transformacja... :)

Napisano

Te Same Skojarzenia ,Które ByłyWielokrotnie :) } Samsara = Wyjście Z Koła Narodzin I Śmierci (Z Koła Samsary ) = Nirwana :):):)

Napisano

Te Same Skojarzenia ,Które ByłyWielokrotnie :) } Samsara = Wyjście Z Koła Narodzin I Śmierci (Z Koła Samsary ) = Nirwana :):):)

- i Tu doszlismy do puenty - bo Życie Kołem sie toczy... :)

Napisano (edytowane)

Wzlot-Yang , Upadek -Yin ... Wzlot - Ogień , Upadek -Woda ... Wzlot - Dobro/Niebo/Raj "Anioł", Upadek - Zło/Piekło /Zatracenie "Demon". :)

Edytowane przez Pit
Napisano (edytowane)

Wzlot --> Yang --> Ogień --> Dobro --> Niebo --> Raj --> "Anioł"...

Upadek --> Yin --> Woda --> Zło --> Piekło --> Zatracenie --> "Demon"...

===> Żywioły STWORZENIA... ;)

Edytowane przez infedro
Napisano (edytowane)

Ognisty Feniks :) --> Anastel /to Ty, bo jest i w Tobie... :):P

Edytowane przez infedro
Napisano (edytowane)

Tak Infedro, tylko czemu to tyyyyyle trwa:)

Edytowane przez anastel
Napisano

Bo Feniks to - Symbol Wiecznego Odradzania Się (Wewnętrzne Źródło Wiecznej Młodości Co Nigdy Nie Wysycha ) = Nieśmiertelność :)

Napisano (edytowane)
Tak Infedro, tylko czemu to tyyyyyle trwa:)

- odpowiedz znajdziesz Tu... pod warunkiem? że bardzo będziesz chciała ja znależć... :))

*** http://www.ezoforum.pl/amulety-i-talizmany/47051-jaka-moc-ma-feniks.html

hmm... Trwa "zaledwie Tyle", bo czymże jest "chwilka Życia" ziemskiego na Przestrzeni Wieków... i Wieczności... ;)

--- pozdrawiam... infedro :)

-----------------------------------------------------------------------

Anastel /to Ty, bo jest i w Tobie... :):P --> bo, Ja jestem innym Ty... :)

Edytowane przez infedro
Napisano

zagadka - " puszka pandory" -negatywne emocje z głębi psychiki-podświadomości/umysłu :)

Napisano

Bowiem Z Przysłowiowej "Puszki Pandory" Wyszły Na Świat -Bieda,Wojny,Obawy,Strach ,Zniechęcenie ,Zazdrość i Pogarda ,A Na Dnie Pozostała NADZIEJA /OCZEKIWANIE = Gdzie Lekarstwem Jest Wieczna -Wiara,Nadzieja,Miłość :)

Napisano (edytowane)

Chwila... która trwa, może być najlepszą z twoich chwil :)

--> dlatego... uświadomienie Sobie Tego jest Pięknem Istnienia... gdyż To Piekno zalezy tylko od Twego wnętrza... a ono jest przecież Tobą... bo Twym ISTNIENIEM...:)

Edytowane przez infedro
Napisano (edytowane)

( aniołek i diabełek ) --- dzieki Anien ze nie zapomniałaś... :)) :P

aniołek i diabełek ---> Lepsze JA i EGO/ są w Nas... ;)

Edytowane przez infedro
Napisano (edytowane)

(JA - Bezimienny Mag) --- bardzo dobre skojarzenie... :):P

JA - Bezimienny Mag ---> to Wybór między "światłem" a "cieniem"... :))

- bo ten wybór własnie jest "Magią" działającą na Nas Samych... :)

- stad "Bezimienny Mag" jako nasze "JA"... to bardzo trafne określenie, gdyż tylko wtedy będzie Magiem, gdy wyrzeknie się "swEgo imienia"... jako "maski/ek" go zniewalających... i zacznie być od nich Niezależnym...:)

---pozdrawiam... infedro :)

Edytowane przez infedro
Napisano
( aniołek i diabełek ) --- dzieki Anien ze nie zapomniałaś... :)) :P

oczywiście, że pamiętam. Niektórych rzeczy po prostu się nie zapomina :usmiech::buziak:

Wybór między "światłem" a "cieniem". -> Wolna Wola