Skocz do zawartości

Zabawa Skojarzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
Panie Infedro... jak Pan może negować skojarzenia innych ludzi?

- O.K. ale to przecież tylko Pani punkt widzenia, wiec i za taki Pani go uważa... :)

- mój jest zupełnie inny, bo i w ogóle nie szukający "zaczepek"... dla mnie to była tylko "bezosobowa rozważająca myśl"... a nie ocena kogokolwiek :))

Pana interesuje ostatnie słowo, a nie poprawianie, tego co poprzednik powiedział :)

- hmm... proszę wybaczyć, ale przecież Pani zrobiła identycznie To Samo... skoro ważne jest "ostatnie słowo" to poco Pani czyta te poprzednie... ;)?

Mogę skojarzyć "małpę" z "ogryzkiem po jabłku", bo tak mi przyszło do głowy.

Jestem jak najbardziej za twórczymi skojarzeniami, wyzwoleniu wyobraźni :)

-ależ droga Pani... :) przecież ja jestem identycznie za Tym Samym... :))

- na zgodę daję Serducho... i dużo ciepełka Życzę...

---pozdrawiam z Miłością... infedro :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

biel - Motyl...:))

Edytowane przez infedro
Napisano

- hmm... proszę wybaczyć, ale przecież Pani zrobiła identycznie To Samo... skoro ważne jest "ostatnie słowo" to poco Pani czyta te poprzednie... ;)?

Ależ Panie kochany, ja się wtrąciłam tylko, ponieważ widzę niezgodność w zabawie :D

- na zgodę daję Serduszko... i dużo ciepełka Życzę...

Dziękuję, ale nie pisałam tego złośliwie przecież

Napisano
Ależ Panie kochany, ja się wtrąciłam tylko, ponieważ widzę niezgodność w zabawie :D

- proszę wybaczyć ale... zapewne zwiódł mnie Ten niezwykle Oficjalny Ton wypowiedzi... :)

- noo cóz... jak to mówia "człowiek uczy sie Całe Życie, a i tak zapewne głupi umrze"... :P;)

- to co z tym Motylkiem... :)

Napisano

- proszę wybaczyć ale... zapewne zwiódł mnie Ten niezwykle Oficjalny Ton wypowiedzi... :)

- noo cóz... jak to mówia "człowiek uczy sie Całe Życie, a i tak zapewne głupi umrze"... :P;)

- to co z tym Motylkiem... :)

Ja tak lubię oficjalnie :)

Motyl - radość

Napisano

nazwy,etykietki,słowa - kalambury,metafory,alegorie,anagramy ,odnośniki,przenośnie ,przypowieści.

Gość karmen310
Napisano

kalambury,metafory,alegorie,anagramy ,odnośniki,przenośnie ,przypowieści-parabola

Napisano

arena -> Rzym --->> "Przeznaczenie" /bo wszystkie drogi prowadzą właśnie do niego/ :)