lodowiec Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Miałam sen jak to zakładałam sobie kolczyki które mi się podobały i się cieszyłam że je mam, były one srebrne, duże, eleganckie w kształcie spirali rozszerzającej się ku dołowi, ucieszyłam się z nich i założyłam jednego następnie drugiego zakładałam i włożyłam do ucha ale do drugiego szukałam zamykania które miało go przytwierdzić aby się kolczyk z ucha nie wysunął i sen się urwał. Patrzyłam do senników i wychodzi mi na to że poznam trochę tajemnicy z powodu której mogę cierpieć , czy się mylę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiLunga Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 moze chodzi o to ze twoje marzenie sie spelni ale cos bedzie wchodzic ci w droge do spelnienia tego jakiegos marzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Kolczyki zapowiadają przygodę miłosną.Uważaj tylko,by osiągnięcie celu było na stałe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELL3 Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 (edited) Miałam sen jak to zakładałam sobie kolczyki które mi się podobały i się cieszyłam że je mam, były one srebrne, duże, eleganckie w kształcie spirali rozszerzającej się ku dołowi, ucieszyłam się z nich i założyłam jednego następnie drugiego zakładałam i włożyłam do ucha ale do drugiego szukałam zamykania które miało go przytwierdzić aby się kolczyk z ucha nie wysunął i sen się urwał. Patrzyłam do senników i wychodzi mi na to że poznam trochę tajemnicy z powodu której mogę cierpieć , czy się mylę ? Ja tu widzę dalszy ciąg problemu na który stawiałam Ci karty. Szukac czegoś we snie m/z oznacza pragnienia,marzenia często trudno osiągalne. W tym konkretnym przypadku,czegoś,kogoś,co juz miałas:) Coś zyskałas,coś straciłaś-sama przeanalizuj o co chodzi ,sama wiesz najlepiej. Pozdrawiam{) Edited May 25, 2011 by ELL3 wkleiłam przepis na kąpiel oczyszczającą nie tej osobie.Pomyliłam posty,tematy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lodowiec Posted May 25, 2011 Author Share Posted May 25, 2011 (edited) dziękuję ELL3 za interpretację Edited May 25, 2011 by lodowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts