Skocz do zawartości

kolczyki srebrne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałam sen jak to zakładałam sobie kolczyki które mi się podobały i się cieszyłam że je mam, były one srebrne, duże, eleganckie w kształcie spirali rozszerzającej się ku dołowi, ucieszyłam się z nich i założyłam jednego następnie drugiego zakładałam i włożyłam do ucha ale do drugiego szukałam zamykania które miało go przytwierdzić aby się kolczyk z ucha nie wysunął i sen się urwał.

Patrzyłam do senników i wychodzi mi na to że poznam trochę tajemnicy z powodu której mogę cierpieć , czy się mylę ?

Napisano

moze chodzi o to ze twoje marzenie sie spelni ale cos bedzie wchodzic ci w droge do spelnienia tego jakiegos marzenia

Gość cyganicha
Napisano

Kolczyki zapowiadają przygodę miłosną.Uważaj tylko,by osiągnięcie celu było na stałe.

Gość ELL3
Napisano (edytowane)
Miałam sen jak to zakładałam sobie kolczyki które mi się podobały i się cieszyłam że je mam, były one srebrne, duże, eleganckie w kształcie spirali rozszerzającej się ku dołowi, ucieszyłam się z nich i założyłam jednego następnie drugiego zakładałam i włożyłam do ucha ale do drugiego szukałam zamykania które miało go przytwierdzić aby się kolczyk z ucha nie wysunął i sen się urwał.

Patrzyłam do senników i wychodzi mi na to że poznam trochę tajemnicy z powodu której mogę cierpieć , czy się mylę ?

Ja tu widzę dalszy ciąg problemu na który stawiałam Ci karty.

Szukac czegoś we snie m/z oznacza pragnienia,marzenia często trudno osiągalne.

W tym konkretnym przypadku,czegoś,kogoś,co juz miałas:)

Coś zyskałas,coś straciłaś-sama przeanalizuj o co chodzi ,sama wiesz najlepiej.

Pozdrawiam{)

Edytowane przez ELL3
wkleiłam przepis na kąpiel oczyszczającą nie tej osobie.Pomyliłam posty,tematy.
Napisano (edytowane)

dziękuję ELL3 za interpretację

Edytowane przez lodowiec