krokodyl2 Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, prosze o interpretacje snu.. Pierwszy raz snilo mi sie takie cos ze wychodzi ze mam samych wrogow itp? ok opisuje sen tyle ile pamietam: Pisze od srodka bo juz nie pameitam jak wygladal caly sen ale najwazniejsze juz pisze: W pokoju ktory chyba byl pusty latala osa (najprawdopodobniej osa) probowalem ja zabic, ale poleciala do przedpokoju i urwal sie motyw z nia. Nagle z przedpokoju bylo slychac jakby wracala ale dzwiek 2x wiekszy i to byl bardzo duzy szerszen, wzialem plastikowa butelke po wodzie mineralnej powiedzialem do brata (ktory wczesniej przyniosl skorpiona do pokoju) zeby go zadeptal jak go trafie. i trafilem go a brat szybko wzial z podlogi tego skorpiona i rzucil na tego szerszenia. Dziwnie to wygladalo bo jak sie przyjrzalem jak on zjada tego szerszenia to nagle zamiast szerszenia byl kot ktory zostaj jedzony od szyji albo polika. Ps w miedzyczasie snilo mi sie tez jak ktos pali papierosy a ja palilem e-papierosa. Sprawdzalem same symbole to nie wyglada za ciekawie.. Prosze o interpretacje Edytowane 12 Czerwca 2011 przez krokodyl2 Cytuj
antubis12 Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 ktoś ciebie nie lubi i będzie plotkował o tobie złośliwe lub nieprawdziwe rzeczy mówił o tobie Cytuj
krokodyl2 Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Napisano 12 Czerwca 2011 Dzieki, bede uwazal. Ktos jeszcze cos podpowie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi