Paulla Napisano 11 Sierpnia 2011 Napisano 11 Sierpnia 2011 Mała Piątka rozkład co powinnam zrobić, aby nam się z Piotrem udało? K. Os. - dama kier, na niej 7trefl, pod odwr. As kier, na górze walet kier, po lewo walet pik, po prawo 10karo. Dobrane karty: król pik, 10trefl, 10kier. Jestem kompletnie zagubiona. Proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki. Cytuj
h20kas Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 wystraszona jestes ...hm jakby jakis inny mezczyzna byl zamieszany w to... ktory namiesza. Cytuj
Aga 22 Napisano 23 Listopada 2011 Napisano 23 Listopada 2011 10 karo sugeruje rozmowę, bo nic dobrego tu nie widać, na to pytanie lepiej zrobić partnerski:usmiech: Cytuj
Paulla Napisano 23 Listopada 2011 Autor Napisano 23 Listopada 2011 Rozumiem... A mogłabyś zrobić dla mnie na to pytanie? Jego imię Piotr, a moje Paulina. Byłabym ogromnie wdzięczna. Cytuj
Aga 22 Napisano 24 Listopada 2011 Napisano 24 Listopada 2011 Rozumiem... A mogłabyś zrobić dla mnie na to pytanie? Jego imię Piotr, a moje Paulina. Byłabym ogromnie wdzięczna. Paula, przykro mi to pisać ale z Piotrem trudno będzie się dogadać, możesz próbować to poukładać, ale obserwuj pilnie bo raczej widać innego mężczyznę dla Ciebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi