Skocz do zawartości

whiskey, biurko, szklanki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dzisiaj śnił mi się bardzo krótki sen, ale fakt faktem ciągle mi chodzi po głowie:

Po prostu przechodziłem przez swój pokój, gdzie na biurku zauważyłem dużą butelkę whiskey (Jack Daniels dokładnie). Byłem nieco zaskoczony, bo nie wiedziałem skądś się to wzięło u mnie w pokoju. Podszedłem do tego "daru" z trochę większym stoicyzmem, chociaż fakt faktem troszkę moje samopoczucie nacechowało się pozytywnymi odczuciami. Obok były chyba dwie, grube szklane szklanki. Byłem dosyć zadowolony, lecz nie zacząłem tego pić, powiedziałem sobie, że wypije później lub przy jakiejś dobrej okazji (możliwe, że z kimś, ale możliwe, że również sam).

Ponowne dzięki za tą wyczerpującą interpretację :F

Btw. W każdym senniku widzieć whiskey oznacza, że "nigdy nie uzyskasz wymarzonych rezultatów, do których z uporem zmierzałeś.". Dużo jest w tym prawdy? :ysz:

Edytowane przez Kane
Gość cyganicha
Napisano

Witaj ;) bardzo proszę i cieszę się, że mogłam Ci pomóc. Postaram się, by i tym razem tak się stało :)

Sen krótki, interpretacja tym razem tez nie będzie długa ;) Jakieś powodzenie, coś dobrego czego się nie spodziewasz w niedługim czasie otrzymasz. Taka dobra niespodzianka dla Ciebie w najbliższym czasie.Może w uczuciach coś się zmieni? ;) Czas trudniejszy dobiega końca:) Także przynajmniej jak dla mnie podana przez Ciebie sennikowa interpretacja nie jest adekwatna. Powodzenia i pozdrawiam